سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 39 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 388

موضوع: آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1

    آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

    سلام دامون عزیز
    میخواستم نظرت رو راجع به شرایط مهاجرت خودم و همسرم بدونم. هر دو نرم افزار خوندیم. ایشون برنامه نویس هستن و هم دات نت و هم جاوا کار کردند که الان جاوا کارند. تو ایران کارش خوبه و به این حرفه هم علاقه داره. من ارشد نرم افزار دارم و زبانم خیلی خوبه اگه بخونم ایلتس 7 رو می تونم بیارم. ولی مشکل اینجاست که سابقه کار ندارم. همسرم سابقه کار داره ولی باید حسابی زبان بخونه تا ایلتس 7 بیاره. امتیاز سن رو هر دو میاریم. به نظرتون شرایط ما واسه مهاجرت از طریق ویزای تخصص چه جوریه؟ و یه سوال دیگه اینکه اگه من بخوام 5 امتیاز به همسرم کمک کنم باید سابقه کار داشته باشم؟ چقدرسابقه واسه همسر میخوان ؟

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    سلام

    شما اگر دوسال سابقه کار ( میتواند قبل از اتمام تحصیل باشد و بدون بیمه) مرتبط داشته باشید ، امکان اخذ اسسمنت مثبت را دارید . همسر شما هم اگر سابقه کار کافی برای اسس شدن داشته باشند ( به مدرک تحصیلی ارتباط دارد ) و آیلتس شش بگیرند و شما نیز آیلتس هفت بگیرید با فرض زیر 33 سال بودن شما :
    سن : 30
    آیلتس هفت : 10
    مدرک تحصیلی : 15
    امتیاز همسر : 5

    شما به عنوان Main Applicant میتوانید اقدام کنید .

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    ممنون دامون عزیز از کمکت
    دامون جان راستش من هیچ وقت این جوری به قضیه نگاه نکرده بودم. فکر می کردم چون خودم سابقه کار ندارم و این ویزا ویزای تخصص هست یه امتیاز منفی حساب میشه واسه همین همش به این فکر می کردم که همسرم مین بشه. واسه اونا فقط کسب 60 امتیاز مهمه ؟ مهم نیست که امتیاز چه جوری بدست اومده یعنی با سابقه کار یا بدون اون ؟
    و یه چیز دیگه اینکه اگر امتیازت بیشتر بشه تو دادن ویزا تاثیر داره ؟ مثلا کسی که 70 امتیاز داره با کسی که 60 تا داره فرقی با هم ندارند؟
    اگه همسرم مین بشه من باز باید این دو سال سابقه رو جور کنم تا بتونم بهش کمک کنم؟

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنی.

  4. کاربر مقابل از khadijeh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    pisces90 (2015/06/07)

  5. Top | #4

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599

    آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

    به اختصار شرایط خود را اعلام بفرمایید تا دوستان شما ، راهنمایی کنند که آیا شرایط را دارید یا خیر

    اگر جهت ویزای تخصصی برنامه دارید :
    سن
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی
    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن

    اگر جهت ویزای بیزنس سوال دارید :
    فیلد شغلی
    میزان سابقه تجاری
    دارای شرکت رسمی یا فعالیت بدون شرکت
    میزان ورودی مالی چهارسال گذشته
    مجموع دارایی خود و همسر شامل تجاری و شخصی

    اگر جهت ویزای خانوادگی سوال دارید ، به اختصار در مورد روابط خود با فرد مقیم استرالیا توضیح دهید .

    سوال در مورد ویزاهای پناهندگی و دانشجویی را در محل مربوطه ارائه کنید.

  6. Top | #5

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0
    سلام
    ممنون می شم اگه لطف کنید و شرایط من رو برای ویزای تخصصی بررسی کنید:
    سن38 :
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی:
    Iran University of Science and Technology, class 2000, Chemical Engineering
    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری:
    12.5 years as process engineer in oil and gas fields
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن:
    7.5 (R:8, L:8, W:7, S:6.5)/ 13 Oct. 2012
    نتیجه اسسمنت:
    Professional Engineer (Skill Level 1), Chemical Engineer ANZSCO233111 (received at 11 April 2014)

  7. Top | #6

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    نقل قول نوشته اصلی توسط Euphoria نمایش پست ها
    سلام
    ممنون می شم اگه لطف کنید و شرایط من رو برای ویزای تخصصی بررسی کنید:
    سن38 :
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی:
    Iran University of Science and Technology, class 2000, Chemical Engineering
    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری:
    12.5 years as process engineer in oil and gas fields
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن:
    7.5 (R:8, L:8, W:7, S:6.5)/ 13 Oct. 2012
    نتیجه اسسمنت:
    Professional Engineer (Skill Level 1), Chemical Engineer ANZSCO233111 (received at 11 April 2014)
    شما در حال حاضر 55 امتیاز رو میتونید روش حساب کنبد .
    اگر میتونستید نمره اسپیکینگ رو به 7 برسونید ، خیلی راحت میشد روی 189 حساب کرد . در حال حاضر با این شرایط اسپانسر ایالتی روی رشته شما چندان امکان پذیر نیست .
    با توجه به نمره خوبی که در ریدینگ دارید ، پیشنهاد میکنم به امتحان ناتی فکر کنید که امتیاز خود را به 60 برسانید .

  8. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Euphoria (2014/12/30)

  9. Top | #7

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    15
    سلام آقای دامون. پیرو صحبتی که امروز در دورهمی داشتیم. میخواستم ببینم من چطوری میتونم اقدام کنم؟ شرایط من:
    لیسانس شهرسازی دانشگاه آزاد همدان معدل 15/48
    سن 30
    5 سال سابقه کار، 2 سال و 8 ماه فعلا سابقه بیمه. تا زمان EOI میشه سه سال
    البته ممکنه که بتونم این سابقه کاری رو بیشترش کنم ولی سابقه بیمه که ثابته.
    البته لازمه بگم که من الان دانشجوی ارشد علم وصنعتم که دانشگاه سکشن 1 قطعا حساب میشه و پای دفاعم. ولی تو رزومه اصلا بهش اشاره نکردم که سوابق کاریم رو از دست ندم.
    الان من باید چکار کنم؟

  10. Top | #8

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0
    سلام آقای دامون من دانشجوی کارشناسی عمران هستم و درسم داره تمام میشه.25 سال سن دارم.جایی سابقه کاری ندارم.از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟ مدارک دوره های فنی حرفه ای مورد قبول هست؟؟

  11. Top | #9

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ameneh نمایش پست ها
    سلام آقای دامون. پیرو صحبتی که امروز در دورهمی داشتیم. میخواستم ببینم من چطوری میتونم اقدام کنم؟ شرایط من:
    لیسانس شهرسازی دانشگاه آزاد همدان معدل 15/48
    سن 30
    5 سال سابقه کار، 2 سال و 8 ماه فعلا سابقه بیمه. تا زمان EOI میشه سه سال
    البته ممکنه که بتونم این سابقه کاری رو بیشترش کنم ولی سابقه بیمه که ثابته.
    البته لازمه بگم که من الان دانشجوی ارشد علم وصنعتم که دانشگاه سکشن 1 قطعا حساب میشه و پای دفاعم. ولی تو رزومه اصلا بهش اشاره نکردم که سوابق کاریم رو از دست ندم.
    الان من باید چکار کنم؟
    سلام
    کد رشته Urban and regional planner در Group A لیست وتاسس قرار داره . عینا جمله تنها حالت ارائه اسسمنت مثبت رو براتون میارم :
    Qualification/s assessed at Australian Bachelor degree or higher degree with a highly relevant field of study and at least one year
    of post-qualification highly relevant employment at an appropriate skill level completed in the last five years.

    همانطور که قبلا عرض کردم خدمتتون دانشگاه لیسانس شما سکشن دو است و مدرکتون معادل لیسانس نیست متاسفانه . البته یکسال بعد از دریافت مدرک فوق لیسانس میتوانید جهت اخذ اسسمنت در این رشته اقدام کنید .
    راه دیگر ، احتمالا اسسمنت در رشته دیگر خواهد بود .

  12. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Newlife (2015/05/29)

  13. Top | #10

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    21
    سلام
    ما برای ویزای تخصص از طریق همسرم میخوایم اقدام کنیم ... سن 31 ، فوق لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد ملایر ... 10 سال سابقه کار حسابداری و حسابرسی داره برای 10 سال سابقه بیمه هم داره اما ممکنه 8 سال رو قبول کنن چون دو سال اول پاره وقت براش حساب شده ... آیلتس هم هنوز امتحان نداده اما برای رشته اش باید 7 اکادمیک رو بگیره که مطمئنم میگیره

    خودم هم رشته ام مهندسی محیط زیست از دانشگاه تهران هست اما چون سابقه کار ندارم نمیتونیم از این طریق اقدام کنیم ... ممنون میشم با این شرایط که دانشگاه ملایر خیلی معتبر نیست مدرکش ، راهنمایی مون کنید ... ممنون

صفحه 1 از 39 12311 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •