سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 42 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 411

موضوع: آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0
    سلام من سی و پنج سالمه هشت سال سابقه بیمه و کار در بانک لیسانس اقتصاد شهید بهشتی فوق اقتصاد ازاد تهران جنوب می توانم سابقه کار حسابداری هم از یک شرکت حدود ده سال بگیرم ایلتس هم اگر شرکت کنم 6 همسر هم لیسانس کامپیوتر نرم افزار ازاد پرند سه سال بیمه شغل مرتبط می توانم نامه برای پنج سال کار از شرکت معتبر بدون بیمه بگیرم یک بچه یک سال و نیمه هم داریم

  2. Top | #22

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aisa نمایش پست ها
    سلام آقاى دامون
    ميخوام بدونم با شرايط زير امكان مهاجرت دارم يا خير
    سن: ٣٠
    ليسانس مهندسى مكانيك از دانشگاه مازندران ( صنعتى نوشيروانى )- اتمام ١٣٨٧
    فوق ليسانس مهندسى مكانيك از دانشگاه آزاد تهران جنوب- اتمام ١٣٩٣
    سلبقه كار : ٢ سال با بيمه در حين تحصيل فوق ليسانس
    آيلتس : ٧ يا بالاتر در هر ٤ مهارت
    سلام
    با اجازتون بنده جواب میدم
    سن = 30 امتیاز
    سابقه کار بعد از لیسانس اگر بتوانید همه آن را ادعا کنید = 10 امتیاز (اگر همون 2 سال رو بفرستید شانستون خیلی خیلی کمه و تقریبا میتونم بگم نمیتوانید روی آن حساب کنید)
    مدرک تحصیلی = 15 امتیاز
    آیلتس 7 در همه اسکیلها= 10 امتیاز

    با بدترین شرایط (یعنی بدون در نظر گرفتن سابقه کار شما 30+15+10 = 55 امتیاز

    برای جبران 5 امتیاز باقیمانده میتوانید از موارد زیر استفاده کنید

    اسپانسر ایالتی (ویزای 190) = 5 امتیاز
    امتیاز همسر (در صورت داشتن آیلتس 6 ایچ اسکیل + اسسمنت مثبت) = 5 امتیاز
    مدرک ناتی = 5 امتیاز

    با توجه به موارد بالا احتمالا شما میتوانید اقدام کنید

    توجه داشته باشید که برای گرفتن اسسمنت احتیاجی به بیمه نیست و شما فقط به نامه سابقه کار از کارفرماتون و همچنین فیش حقوقی نیاز دارید که بدست آوردنش خیلی سخت نیست
    بعد از اینکه اسسمنت مثبت دریافت کردید میتوانید برای اسپانسر ایالتی اقدام کنید که به نظر بهترین راه برای جبران 5 امتیاز شماست. در زمان لاج ، بدون ادعای امتیاز برای سابقه کار، ریسک کار شما بسیار پایینتر میآید.

    موفق باشید

  3. Top | #23

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط afarin1386 نمایش پست ها
    سلام من سی و پنج سالمه هشت سال سابقه بیمه و کار در بانک لیسانس اقتصاد شهید بهشتی فوق اقتصاد ازاد تهران جنوب می توانم سابقه کار حسابداری هم از یک شرکت حدود ده سال بگیرم ایلتس هم اگر شرکت کنم 6 همسر هم لیسانس کامپیوتر نرم افزار ازاد پرند سه سال بیمه شغل مرتبط می توانم نامه برای پنج سال کار از شرکت معتبر بدون بیمه بگیرم یک بچه یک سال و نیمه هم داریم
    سلام
    سن = 25 امتیاز
    در مورد سابقه کارتون بهتره از همونجایی که بیمه بودید بگیرید (اگر 8 سال بعد از مدرک لیسانستون باشه = 15 امتیاز) بستگی به تاریخی داره که در اسسمنت به عنوان مبنای محاسبه سابقه کارتون عنوان میشه
    آیلتس 6 = 0 امتیاز
    امتیاز همسرتون هم در صورت آیلتس 6 + اسسمنت مثبت = 5 امتیاز
    در صورت گرفتن اسپانسر ایالتی هم 5 امتیاز میآورید.
    روی هم 25+15+5+5=50 امتیاز

    برای چبران 10 امتیاز باقیمانده به نظر شخص بنده بهترین راه گرفتن آیلتس 7 می باشد

    موفق باشید

  4. Top | #24

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0
    يعنى براى اسسمنت مدرك ارائه سابقه كار الزامى هست يا منظورتون چيز ديگه اى هست؟ ميشه لطفاً در مورد اين موضوع اسسمنت بيشتر توضيح بديد؟

  5. Top | #25

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    6
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid نمایش پست ها
    سلام به همگی دوستان و تشکر از باعث و بانی این فوروم
    لطفا وضعیت من رو هم بررسی کنید(ببینیم تو پیری هم میشه مهاجرت کرد!)
    سن :38 سال و 6 ماه
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی :
    1-دانشگاه جامع علمی کاربردی (مجتمع آموزش عالی عامی کاربردی صنعت آب و برق ) کارشناسی نا پیوسته مهندسی برق شبکه های انتفال و توریع -
    سال ورود :1385- فارغ التحصیلی : 11/1388
    2- کاردانی برق قدرت آموزشکده فنی وابسته به آموزش و پرورش مشهد سال ورود: 1374 فارغ التحصیلی :1377

    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری:
    1-سابقه همراه بیمه از 1381/1/1 الی 1382/7/30 به مدت 19 ماه تکنیسین بهره بردار پست فشارقوی
    2- استخدام رسمی شرکت ملی نفت ایران از 1382/9/8 تا کنون 1393/11/10 حدود 11 سال که فعلا ادامه داره ، به عنوان تکنیسین برق و مهندس ناظر تعمیرات برق
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن
    آیلتس امتحان نداده ام فرض را بر 6 بگیرید.(مجبورم!)

    یک مطلبی را
    mhd.hdr عزیز در پست شماره 12 عنوان کرده بود که به جای تردید در اسس شدن لیسانس(با توجه باینکه لیسانس من از علمی کاربردی هست و با سوابق کاریم همپوشانی داره)با کاردانی اقدام کنیم ولی به جای اون کل سوابق (در مورد من بیش از 12 سال) پذیرفته بشه .

    لطفا ذوستان راهنمایی کنند با این وضعیت من شانسی برای گرفتن امتیاز لازم رو دارم یا نه؟
    متشکرم

    سلام جناب دامون ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  6. Top | #26

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0
    سلام
    من ٢٨ سالمه و ليسانس رياضى كاربردى از دانشگاه پيام نور دارم و متأهلم و يك فرزند كوچك دارم.همسرم ديپلم معمارى با بيش از ١٠ سال سابقه كارى در زمينه ساخت و ساز و ساختمانسازى دارد و شنيدم كه استراليا به حرفه جوشكار حرفه اى احتياج شديد دارد.همسرم ٣٢ ساله است و مشغول آپارتمانسازى هست فعلا.اگر در زمينه اين حرفه و شرايط آن اطلاعاتى داريد و آيا بدون مدرك آيلتس هم پذيرش مى كنند؟چون همسرم سطح زبانش زير صفره .لطفا راهنمايى كنيد كه آيا ما مى توانيم اقدام كنيم؟
    متشكرم

  7. Top | #27

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    به اختصار شرایط خود را اعلام بفرمایید تا دوستان شما ، راهنمایی کنند که آیا شرایط را دارید یا خیر

    اگر جهت ویزای تخصصی برنامه دارید :
    سن
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی
    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن

    اگر جهت ویزای بیزنس سوال دارید :
    فیلد شغلی
    میزان سابقه تجاری
    دارای شرکت رسمی یا فعالیت بدون شرکت
    میزان ورودی مالی چهارسال گذشته
    مجموع دارایی خود و همسر شامل تجاری و شخصی

    اگر جهت ویزای خانوادگی سوال دارید ، به اختصار در مورد روابط خود با فرد مقیم استرالیا توضیح دهید .

    سوال در مورد ویزاهای پناهندگی و دانشجویی را در محل مربوطه ارائه کنید.

    سلام اقای دامون ممنون میشم که این مورد رو هم بررسی کنید و اگر وکیل مناسبی سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم.

    اگر جهت ویزای بیزنس سوال دارید :
    فیلد شغلی خرید و فروش سخت افزار و کامپیوتر
    میزان سابقه تجاری 7 سال حدودا بیمه و 4 سال جواز کسب
    دارای شرکت رسمی یا فعالیت بدون شرکت هم شرکت ثبت شده هم مغازه
    میزان ورودی مالی چهارسال گذشته حدودا 2/300 میلیارد تومان
    مجموع دارایی خود و همسر شامل تجاری و شخصی 1/500 میلیارد تومان

  8. Top | #28

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط tannaz_b نمایش پست ها
    سلام اقای دامون ممنون میشم که این مورد رو هم بررسی کنید و اگر وکیل مناسبی سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم.

    اگر جهت ویزای بیزنس سوال دارید :
    فیلد شغلی خرید و فروش سخت افزار و کامپیوتر
    میزان سابقه تجاری 7 سال حدودا بیمه و 4 سال جواز کسب
    دارای شرکت رسمی یا فعالیت بدون شرکت هم شرکت ثبت شده هم مغازه
    میزان ورودی مالی چهارسال گذشته حدودا 2/300 میلیارد تومان
    مجموع دارایی خود و همسر شامل تجاری و شخصی 1/500 میلیارد تومان
    اگر میزان فروش سالیانه را در چهار سال گذشته ااعلام کرده اید ، ممکن است که شرایط لازم را داشته باشید .
    فاکتورهای اصلی در امتیاز آوری شامل
    سن
    میزان دارایی خود و همسر
    سابقه بیزنس
    مدرک تحصیلی
    نمره آیلتس
    گردش مالی سالیانه

    کمی محاسبه امتیاز این نوع ویزا پیچیده است مخصوصا در مورد فاکتورهای گردش مالی و میزان داراییها
    اما من چون یک سری اطلاات رو ندارم ، براتون مثال میزنم

    سن - 41 سال : 20 امتیاز
    آیلتس 5 : 5 امتیاز
    مدرک معادل لیسانس استرالیا : 10 امتیاز
    هفت سالسابقه بیزنس : 15 امتیاز
    مجموع داراییها : 800 هزار دلار - 5 امتیاز
    گردش مالی : یک ملیون دلار سالیانه - 15 امتیاز

    مجموع از 65 امتیاز مورد نظر بیشتره.
    میبینید که خیلی ویزای سختی نیست و در امتیاز دادن سخاوتمندانه تر هستند .
    البته فاکتورهای دیگری هم هست که کمی سخته رسیدن به اونها ولی در شرایط خاص استفاده میکنیم

    روش دیگر هم البته افتتاح شعبه ای از بیزنس در اسسترالیا و گرفتن ویزای کاره که برای کسایی که شرایط این نوع ویزا رو ندارند ولی بیزنس خوبی دارند ، پیشنهاد میکنیم.

  9. Top | #29

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    اگر میزان فروش سالیانه را در چهار سال گذشته ااعلام کرده اید ، ممکن است که شرایط لازم را داشته باشید .
    فاکتورهای اصلی در امتیاز آوری شامل
    سن
    میزان دارایی خود و همسر
    سابقه بیزنس
    مدرک تحصیلی
    نمره آیلتس
    گردش مالی سالیانه

    کمی محاسبه امتیاز این نوع ویزا پیچیده است مخصوصا در مورد فاکتورهای گردش مالی و میزان داراییها
    اما من چون یک سری اطلاات رو ندارم ، براتون مثال میزنم

    سن - 41 سال : 20 امتیاز
    آیلتس 5 : 5 امتیاز
    مدرک معادل لیسانس استرالیا : 10 امتیاز
    هفت سالسابقه بیزنس : 15 امتیاز
    مجموع داراییها : 800 هزار دلار - 5 امتیاز
    گردش مالی : یک ملیون دلار سالیانه - 15 امتیاز

    مجموع از 65 امتیاز مورد نظر بیشتره.
    میبینید که خیلی ویزای سختی نیست و در امتیاز دادن سخاوتمندانه تر هستند .
    البته فاکتورهای دیگری هم هست که کمی سخته رسیدن به اونها ولی در شرایط خاص استفاده میکنیم

    روش دیگر هم البته افتتاح شعبه ای از بیزنس در اسسترالیا و گرفتن ویزای کاره که برای کسایی که شرایط این نوع ویزا رو ندارند ولی بیزنس خوبی دارند ، پیشنهاد میکنیم.

    ممنون از توجهتون.راستش ما پیش چند تا وکیل رفتیم همه میکن که می شه از این طریق اقدام کنیم ولی ما هنوز نتونستیم به کسی اعتماد کنیم با اینکه بیشترشون عضو مارا هستن ولی خب انتخاب سختیه می تونید در این زمینه اگر وکیل معتبری می شناسید من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.

  10. Top | #30

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    289
    محل سکونت
    Shiraz, Iran
    تخصص
    Construction Project Manager
    میزان امتیاز
    626
    نقل قول نوشته اصلی توسط tannaz_b نمایش پست ها
    ممنون از توجهتون.راستش ما پیش چند تا وکیل رفتیم همه میکن که می شه از این طریق اقدام کنیم ولی ما هنوز نتونستیم به کسی اعتماد کنیم با اینکه بیشترشون عضو مارا هستن ولی خب انتخاب سختیه می تونید در این زمینه اگر وکیل معتبری می شناسید من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    طناز خانم
    يكي از بهترين وكيل ها خود دامون عزيز هستند من فكر مي كنم.
    پشت درياها شهري ست..... قايقي بايد ساخت.......
    Subclass 189
    Lodge:2014-05-02
    Visa Granted: 2015-02-04

صفحه 3 از 42 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •