سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 41 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 410

موضوع: آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط saharb66 نمایش پست ها
    سلام
    ما برای ویزای تخصص از طریق همسرم میخوایم اقدام کنیم ... سن 31 ، فوق لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد ملایر ... 10 سال سابقه کار حسابداری و حسابرسی داره برای 10 سال سابقه بیمه هم داره اما ممکنه 8 سال رو قبول کنن چون دو سال اول پاره وقت براش حساب شده ... آیلتس هم هنوز امتحان نداده اما برای رشته اش باید 7 اکادمیک رو بگیره که مطمئنم میگیره

    خودم هم رشته ام مهندسی محیط زیست از دانشگاه تهران هست اما چون سابقه کار ندارم نمیتونیم از این طریق اقدام کنیم ... ممنون میشم با این شرایط که دانشگاه ملایر خیلی معتبر نیست مدرکش ، راهنمایی مون کنید ... ممنون
    با توجه به اینکه مدرکشون فوق لیسانسه و میتونند آیلتس هفت آادیک دشته باشند ، فکر میکنم در مورد اسسمنت مشکلی نباشه البته سابقه کار بعد از فوق لیسانس رو میتونند برای امتیاز حساب کنند .

  2. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    saharb66 (2015/01/28)

  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0
    با سلام
    میخواستم ببینم با شرایط زیر امکان مهاجرت دارم یا نه و از هر قسمت چند امتیاز شاملم می شه؟
    می خوام واسه ویزای 489 اقدام کنم.
    سنم 27 سال.
    مدرکم ( فوق دیپلم کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت - سال 1385) و ( لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات - دانشگاه پیام نور واحد شیراز- سال 1389)
    از سال 1385 تا حالا مشغول به کار هستم. بیمه از سال 85 تا حالا ( سال 1393 ، 6 ماه مرخصی زایمان - 1 ماه بیمه ندارم به علت تغییر شغل)
    شغلم در رابطه با رشته تحصیلی ام می باشد. ( کار در شرکت کامپیوتری با سمت مسئول فنی و خدمات گارانتی)
    برادرم اقامت دائم استرالیا را دارد.
    سن همسرم 34 سال. مدرک فوق دیپلم متالوژی مواد - سال 1380- آموزشکده شیراز - از سال 1383 تا به حال سال سابقه کار دارد همراه با بیمه
    با تشکر از شما

  4. Top | #13

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    شما با آيلتس شش عملا روي ٤٥ امتياز ميتونيد حساب كنيد ٣٠+١٠+٥
    برادرتون مقيم چه شهري هستند؟


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    nasser_ebrahimi (2016/06/01)

  6. Top | #14

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    21
    همین امسال فوق لیسانس رو گرفته و همه ی سابقه کارش برای زمانیه که لیسانس داشته ... یعنی سابقه کار براش حساب نمیشه ؟؟؟

  7. Top | #15

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    289
    محل سکونت
    Shiraz, Iran
    تخصص
    Construction Project Manager
    میزان امتیاز
    626
    نقل قول نوشته اصلی توسط saharb66 نمایش پست ها
    همین امسال فوق لیسانس رو گرفته و همه ی سابقه کارش برای زمانیه که لیسانس داشته ... یعنی سابقه کار براش حساب نمیشه ؟؟؟
    نه سابقه رو از دست مي دن

    فكر مي كنم اگر از 5 امتياز اضافه ي ليسانس صرف نظر كنند (ليسانسشون معادل فوق ديپلم ارزيابي بشه) به جاي اون امتياز سابقه كار رو بگيرند به صرفه تره....
    امتيازشون مي شه 30 امتياز سن، 10 امتياز مدرك، 15 امتياز سابقه كار، 5 امتياز تخصص همسر و 10 امتياز آيلتس 7.... اينجوري مي شيد 70 امتياز...
    اگر آيلتس 7 رو بگيرند مي تونيد تخصص همسر و بخشي از سابقه كار رو هم صرف نظر كنيد.... البته توي رشته حسابداري با توجه به تراكم زياد فكر مي كنم امتياز بالاتر مفيد باشه


    البته اگر اشتباه مي كنم دامون جان اصلاح كنند.....
    پشت درياها شهري ست..... قايقي بايد ساخت.......
    Subclass 189
    Lodge:2014-05-02
    Visa Granted: 2015-02-04

  8. 2 کاربر مقابل از mhd.hdr عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    hamid (2015/02/01),saharb66 (2015/02/25)

  9. Top | #16

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    21
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhd.hdr نمایش پست ها
    نه سابقه رو از دست مي دن

    فكر مي كنم اگر از 5 امتياز اضافه ي ليسانس صرف نظر كنند (ليسانسشون معادل فوق ديپلم ارزيابي بشه) به جاي اون امتياز سابقه كار رو بگيرند به صرفه تره....
    امتيازشون مي شه 30 امتياز سن، 10 امتياز مدرك، 15 امتياز سابقه كار، 5 امتياز تخصص همسر و 10 امتياز آيلتس 7.... اينجوري مي شيد 70 امتياز...
    اگر آيلتس 7 رو بگيرند مي تونيد تخصص همسر و بخشي از سابقه كار رو هم صرف نظر كنيد.... البته توي رشته حسابداري با توجه به تراكم زياد فكر مي كنم امتياز بالاتر مفيد باشه


    البته اگر اشتباه مي كنم دامون جان اصلاح كنند.....
    ممنون از راهنمایی تون ... واقعا کمک کردید

  10. Top | #17

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    شما با آيلتس شش عملا روي ٤٥ امتياز ميتونيد حساب كنيد ٣٠+١٠+٥
    برادرتون مقيم چه شهري هستند؟


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    با سلام و تشکر از شما بابت جوابتون
    برادرم مدت 3 سال است که در پرت زندگی میکند.
    به نظر شما چگونه میتوانم کمبود نمرات را جبران کنم و برای گرفتن ویزا اقدام کنم؟
    یه سوال دیگه به نظر خودم با توجه به شرایط کاری کدی که باید با آن اسس کنم (ANZSCO) ، کد 263111 Computer Network And System Engineer است آیا به نظر شما این کد خوبه یا با کد دیگه ای اقدام کنم؟

  11. Top | #18

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    3
    یکی از دوستان ما رشتش خبرنگاری و روابط عمومی هست و میخواد اقدام کنه من وکیل خودمون گلدن گیت رو معرفی کردم ولی گفتن که اگرچه رشتش جز اسکیل سلکت هست نمی تونن در این زمینه مشاوره بدن آیا شما دفتر مهاجرتی یا وکیلی میشناسین که بتونه در زمینه خبرنگاری و روابط عمومی به این دوست ما کمک کنه؟

  12. Top | #19

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    6
    سلام به همگی دوستان و تشکر از باعث و بانی این فوروم
    لطفا وضعیت من رو هم بررسی کنید(ببینیم تو پیری هم میشه مهاجرت کرد!)
    سن :38 سال و 6 ماه
    دانشگاه ، زمان و رشته تحصیلی :
    1-دانشگاه جامع علمی کاربردی (مجتمع آموزش عالی عامی کاربردی صنعت آب و برق ) کارشناسی نا پیوسته مهندسی برق شبکه های انتفال و توریع -
    سال ورود :1385- فارغ التحصیلی : 11/1388
    2- کاردانی برق قدرت آموزشکده فنی وابسته به آموزش و پرورش مشهد سال ورود: 1374 فارغ التحصیلی :1377

    سابقه کار - به تفکیک بعد و قبل از فارغ التحصیلی / با بیمه یا بدون بیمه و فیلد کاری:
    1-سابقه همراه بیمه از 1381/1/1 الی 1382/7/30 به مدت 19 ماه تکنیسین بهره بردار پست فشارقوی
    2- استخدام رسمی شرکت ملی نفت ایران از 1382/9/8 تا کنون 1393/11/10 حدود 11 سال که فعلا ادامه داره ، به عنوان تکنیسین برق و مهندس ناظر تعمیرات برق
    نمره آیلتس یا پیش بینی آن
    آیلتس امتحان نداده ام فرض را بر 6 بگیرید.(مجبورم!)

    یک مطلبی را
    mhd.hdr عزیز در پست شماره 12 عنوان کرده بود که به جای تردید در اسس شدن لیسانس(با توجه باینکه لیسانس من از علمی کاربردی هست و با سوابق کاریم همپوشانی داره)با کاردانی اقدام کنیم ولی به جای اون کل سوابق (در مورد من بیش از 12 سال) پذیرفته بشه .

    لطفا ذوستان راهنمایی کنند با این وضعیت من شانسی برای گرفتن امتیاز لازم رو دارم یا نه؟
    متشکرم


  13. کاربر مقابل از hamid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    saharb66 (2015/01/31)

  14. Top | #20

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0
    سلام آقاى دامون
    ميخوام بدونم با شرايط زير امكان مهاجرت دارم يا خير
    سن: ٣٠
    ليسانس مهندسى مكانيك از دانشگاه مازندران ( صنعتى نوشيروانى )- اتمام ١٣٨٧
    فوق ليسانس مهندسى مكانيك از دانشگاه آزاد تهران جنوب- اتمام ١٣٩٣
    سلبقه كار : ٢ سال با بيمه در حين تحصيل فوق ليسانس
    آيلتس : ٧ يا بالاتر در هر ٤ مهارت

صفحه 2 از 41 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •