سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 11 از 42 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 411

موضوع: آیا شرایط مهاجرت را دارا هستم؟

  1. Top | #101

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    342
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    .Net Developer
    میزان امتیاز
    404
    نقل قول نوشته اصلی توسط b3hrad نمایش پست ها
    سلام دوستان میشه لطف کنید شرایط منو رو برای گرفتن ویزا بررسی کنید
    سن :30
    تجربه کاری : تابستون امسال میشه 4 سال بیمه ای
    رشته : Master of communication and computer زمینه کاریم بیشتر شبکه های مخابراتی هست ip , data com
    همه اسکیل هام در حد قابل قبولی هست و میشه گفت خوبه ولی رایتینگم اصلا خوب نیست فکر نمکینم رایتینگم بیشتر از 5 بشه. , به دلیل مشغله کاری نمره زبان رو ایلتس 6 در نظر بگیرین

    همسرم ایلتس 6.5 اکادمیک داره و لیسانس کامپیوتر داره.
    به نظرتون برای کدوم ویزا میتونم اقدام کنم و اصلاشرایط رفتن به استرالیا رو دارم .
    شما در گام اول نمره حداقل 4 تا 6 آیلتس رو نیاز دارید.
    تا سال دیگه که تجربه کاری بشه 5 سال احتمالا امتیازتون میشه 55 و حالا باید یا 5 امتیاز همسر یا 5 امتیاز اسپانسری رو بررسی کنید.
    GRANT: 19 Nov 2015
    LAND: 27 Mar 2016
    Job: 26 Apr 2016


  2. Top | #102

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    3
    باسلام
    من متولد ۲ / ۷ / ۱۳۶۲ هستم، ممنون میشم به من بگید دقیقا چند ماهه دیگه امتیاز سن من ۳۰ است. چند ماه دیگه فرصت دارم.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  3. Top | #103

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    193
    نقل قول نوشته اصلی توسط mrcounselor نمایش پست ها
    باسلام
    من متولد ۲ / ۷ / ۱۳۶۲ هستم، ممنون میشم به من بگید دقیقا چند ماهه دیگه امتیاز سن من ۳۰ است. چند ماه دیگه فرصت دارم.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    تا 2/7/1395 امتیاز 30 رو میگیرید

  4. Top | #104

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.S.T نمایش پست ها
    تا 2/7/1395 امتیاز 30 رو میگیرید
    خیلی ممنون که بهم جواب دادین، آخه من با خودم حساب کردم
    ۹۵-۶۲ =۳۳
    ینی من فک کردم تا ۲/ ۷/ ۹۴ فرصت دارم!!


    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. Top | #105

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0
    با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
    من تازه با این سایت آشنا شدم و می خواستم ببینم برای اینکه بتونم امتیازات لازم رو کسب کنم باید چیکار کنم.
    شرایطم رو چند تا پست بالاتر گفتم
    بیشتر در مورد سابقه کار و اینکه چه امتیازی می تونم از بابت سابقه کار بگیرم سوال داشتم.
    من 3 سال سابقه کار بعنوان مهندس مخابرات میدان دارم که 2 سال آن بیمه بوده ام و1 سال آن بدلیل خدمت سربازی فاقد بیمه است.
    2 سال سابقه کار کنترل صنعتی بدون بیمه
    1 سال سابقه کار آموزشی با بیمه ( مشاوره کنکور کارشناسی ارشد)
    سابقه کار من به چه صورت لحاظ می شود؟ آیا 5 امتیاز 3 سال سابقه کار را کسب می کنم؟ می تونم روی امتیاز 5 سال سابقه کار حساب کنم؟
    ممنون میشم دوستان عزیز خصوصا جناب دامون راهنماییم کنن.

  6. Top | #106

    تاریخ عضویت
    03 2015
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    سلام جناب دامون و دوستان عزیز فروم ، اگه وت اسس مدارک غواصی منو بررسی کنه و اسسمنت مثبت باشه آیا 10 امتیاز به من تعلق میگیره ؟
    ویرایش توسط mohsen1984984 : 2015/05/01 در ساعت 01:08 AM

  7. Top | #107

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0
    سلام
    شرایط من متاهل و دارای یک فرزند
    سن 30
    لیسانس مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد قزوین
    سابقه کار 1 سال بدون بیمه قبل و بعد دریافت مدرک
    3 سال با بیمه اختیاری شرکت خصوصی برای خودم و برادرم
    1 سال با بیمه ولی غیر مرتبط
    پیش بینی IELTS 6.5
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  8. Top | #108

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    193
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid64 نمایش پست ها
    سلام
    شرایط من متاهل و دارای یک فرزند
    سن 30
    لیسانس مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد قزوین
    سابقه کار 1 سال بدون بیمه قبل و بعد دریافت مدرک
    3 سال با بیمه اختیاری شرکت خصوصی برای خودم و برادرم
    1 سال با بیمه ولی غیر مرتبط
    پیش بینی IELTS 6.5
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    سلام
    دوست عزیز با اندکی تحقیق در مورد شرایط و امتیازات لازم و نحوه کسب امتیاز میتونید خودتون شرایط رو به طور کامل بررسی کنید. مطمئن باشید هیچکس در مورد اطلاعات اولیه ای مثل این موضوع نمیتونه بهتر از خودتون کمکتون کنه
    با کمال احترام برای شما، خواهشمندم قبل از پرسیدن سوال کمی تحقیق کنید.
    اما جواب سوال شما :

    امتیاز لازم 60 امتیاز

    امتیازات شما :
    سن = 30 امتیاز
    مدرک تحصیلی = 10 امتیاز
    سابقه کار = خیلی مبهم نوشتید اما در بهترین حالت 10 امتیاز (درصورتیکه بتونید حداقل 5 سال سابقه کارتون رو بعد از مدرک ثابت کنید)
    شما تا الان ماکزیمم 50 امتیاز کسب میکنید

    برای جبران 10 امتیاز باقی مونده شما چند راه دارید

    مدرک آیلتس شما حیفه 6.5 بمونه چون امتیازی نداره اگر بتونید مدرک آیلتس 7 (each skill) بگیرید = 10 امتیاز
    اگر بتونید برای همسرتون اسسمنت مثبت بگیرید + آیلتس 6 (each skill) همسر = 5 امتیاز
    درصورتیکه برای ویزای 190 اقدام کنید = 5 امتیاز
    امتحان ناتی (میتونید در موردش در همین فروم تحقیق کنید، اساتید در موردش مفصل توضیح دادن) = 5 امتیاز

    موفق باشید

  9. کاربر مقابل از M.S.T عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mohammad_eslami (2015/05/26)

  10. Top | #109

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    51
    میزان امتیاز
    60
    سلام دوستان
    شرایط ما اینه:
    1.من لیسانس صنایع از امیرکبیر/25 سالمه/آیلتس آکادمیک اورال 7 دارم/تا دیماه میتونم ایچ اسکیل 7 بگیرم/سابقه کار دو سال بدون بیمه و فقط نامه میتونم بگیرم و فیش حقوقی ندارم
    2.همسرم لیسانس عمران از آزاد کاشان/35 سالشه/آیلتس نداده/تا دیماه خیلی بترکونه ایچ اسکیل 6 چون اصلا وقت نداره/سابقه کار 8 سال با مدرک و دوسال سربازی

    ما ویزای 476 مون ایشالا تو راهه و اگه بیاد تا فوریه وقت داریم بریم.
    سوالهای من ایناس:
    1.کدوممون بهتره Main applicant باشه؟
    2.استفاده از ویزای موقت به جمع کردن امتیاز توی استرالیا کمک میکنه؟
    3.حضور توی استرالیا تاثیری توی زمان گرفتن ویزای دائم داره و الویتی محسوب میشه؟یا نه؟
    4.اگه من بتونم از دوره یکساله مهندسی Professional Year » Navitas Careers and Internships استفاده کنم تاثیری توی PR داره؟
    5.چه Subclass ای برای ما راهگشاست؟

    واقعا ممنون که جواب میدید
    واقعا شرمنده اگه توشون سوال تکراری هم هست

  11. Top | #110

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    سلام

    1- من فکر میکنم که شما بهتره که مین باشید باتوجه به اینکه ایلتس هفت رو میتونید بگیرید و شرایط سنی بهتری دارید اما برای گرفتن 189 باید از امتیاز همسرتون هم استفاده کنید .
    2- نه لزوما ، مگر اینکه بتونید یک سال سابقه کار مرتبط در استرالیا داشته باشید که به شما امتیاز اضافه بده که اون هم پروسه زمان بری میشه برای شما
    3- خیر
    4- اگر دوره PY تایید شده رو بگذرونید میتونه برای شما امتیاز داشته باشه اما خب هم زمان بره و هم هزینه داره . اسسمنت همسرتون گزینه در دسترس تر و کم هزینه تریه
    5- 189 یا در شرایط خاص 190 .

  12. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    pisces90 (2015/05/27)

صفحه 11 از 42 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •