سلام دوستان
قوانین شهروندی استرالیا از 20 اوریل 2017 تغییراتی کرده، از جمله دارا بودن PR به مدت 4 سال. در سایت مهاجرت چیزی راجع به مدت اقامت در استرالیا اصلا ذکر نشده. از دوستان کسی اطلاع داره در مورد اقامت جهت شهروندی طبق قوانین جدید، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.