سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    21

    مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی

    سلام دوستان
    به نظرتون میشه برای ارشد استرالیا خوند و بعدش موندگار شد یعنی برای اقامت بعد از اتمام تحصیلات اقدام کنیم ؟

    با تشکر

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    342
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    .Net Developer
    میزان امتیاز
    404

    شرایط ویزای تحصیلی

    سلام دوستان،
    من اخیرا شنیدم که اگر فرد ویزای تحصیلی بگیره به همسر هم ویزای کار میدن، این درسته؟
    همسر من دیپلم کامپیوتر داره، دوستان ، اطلاعاتی در مورد کلیات گرفتن ویزای تحصیلی میشه شیر کنید؟ اگر من درست پیدا کرده باشم مناسب ترین ویزا برای این شرایط 573 هست؟
    ممنون
    ویرایش توسط mehran : 2015/02/28 در ساعت 01:44 AM
    GRANT: 19 Nov 2015
    LAND: 27 Mar 2016
    Job: 26 Apr 2016


  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    342
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    .Net Developer
    میزان امتیاز
    404
    طبق چیزی که من توی سایت مهاجرت خوندم، اگر همسرم برای کارشناسی بخواد بخونه، اونوقت من فقط هفته ای 20 ساعت می تونم کار کنم و نه بیشتر، درسته؟
    GRANT: 19 Nov 2015
    LAND: 27 Mar 2016
    Job: 26 Apr 2016


  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    41
    باسلام.
    باقوانين موجود پس از تحصیل در استرالیا براي دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کرده اند برای مدت ۲ سال اجازه کار وجود داره. و شما در اين فرصت وحتي در طول دوره تحصيليتون ميتونيد براي PR(اقامت دائم) اقدام كنيد.
    درود.

  5. Top | #5

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    41
    باسلام:
    درخصوص ويزاي تحصيلي :
    افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند.
    در صورتی که دانشجوی ارشد تحصیلی هستید، افراد خانواده می توانند به صورت نامحدود کار کنند.

  6. کاربر مقابل از lena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehran (2015/05/12)

  7. Top | #6

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    10
    دوستان عزیز سلام
    من به تازگی عضو این فروم شده است اما سالهای سال است مطالب فرومهای مختلف از جمله مایگرانت هلپ را میخونم و از اطلاعات ارزشمندی که دوستان بی منت و با سخاوت میگذارند استفاده میکنم مخصوصا جناب دامون. مطالعات زیادی داشتم اما دو سوال دارم.
    من تصمیم به مهاجرت دایم داشتم و شرایطش رو هم دارم . که بنا به دلایلی شخصی تصمیم گرفتم از طریق دانشجویی و اقدام برای فوق لیسانس اپلای کنم و زودتر وارد استرالیا شوم. از یکی از دانشگاههای پرت هم دعوتنامه گرفتم. همسرم ویزای 402 آکیوپیشنال ترینی دارند(شش ماه فرصت مطالعاتی دکترا) و همگی با هم به استرالیا میرویم تا یک ماهه دیگه (پرت) من آنجا دانشجو می شوم و تا یک ماه قبل از پایان ویزای402 ایشون من باید برای ویزای 573 دانشجویی خودم اقدام کنم(از داخل استرالیا).
    من به موازات میخواهم برای ویزای دایم اقدام کنم و خودم مین اپلیکنت بشم. در حال نوشتن cdr هم هستم برای اسسمنت گرفتن.
    شرایط من:سن 35 سال.مهندس مکانیک از دانشگاه دولتی . با یازده سال سابقه ی مرتبط .کارمند تمام وقت رسمی دارای یازده سال بیمه .دارای آیلتس آکادمیک 6 به بالا-یادمه وکیل به من گفت برای ویزای اسپانسر ایالتی مجاز هستی حتی بدون آیلتس هفت و بدون اسسمنت همسرم. اما اگر یکی از این دوتا رو هم داشته باشم دیگه برای ویزای فدرال مجازم.
    اما سوال من از متخصصان عزیز:آیا میتوان بلافاصله بعد از گرفتن ویزای دانشجویی و ورود به استرالیا با دانشجویی برای اقامت دایم هم اقدام کرد(با توجه به امتیاز الانی برای ویزای190)؟ یا باید یکی دو سال بگذره؟یا باید درس تمام بشه؟و بریج کنی؟ چون شنیدم اگر دانشجو باشی و اقدام برای اقامت دایم بکنی مثل اینکه دایم رو ریجکت میکنن یا ممکنه ویزای دانشجویی ریجکت بشه!!!
    سوال دو: بودن در داخل استرالیا میتونه امتیاز باشه یا نه واسه ی منی که میخوام از اونجا لاج کنم؟ .ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید.

  8. Top | #7

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    89
    نقل قول نوشته اصلی توسط shirin13582003 نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام
    من به تازگی عضو این فروم شده است اما سالهای سال است مطالب فرومهای مختلف از جمله مایگرانت هلپ را میخونم و از اطلاعات ارزشمندی که دوستان بی منت و با سخاوت میگذارند استفاده میکنم مخصوصا جناب دامون. مطالعات زیادی داشتم اما دو سوال دارم.
    من تصمیم به مهاجرت دایم داشتم و شرایطش رو هم دارم . که بنا به دلایلی شخصی تصمیم گرفتم از طریق دانشجویی و اقدام برای فوق لیسانس اپلای کنم و زودتر وارد استرالیا شوم. از یکی از دانشگاههای پرت هم دعوتنامه گرفتم. همسرم ویزای 402 آکیوپیشنال ترینی دارند(شش ماه فرصت مطالعاتی دکترا) و همگی با هم به استرالیا میرویم تا یک ماهه دیگه (پرت) من آنجا دانشجو می شوم و تا یک ماه قبل از پایان ویزای402 ایشون من باید برای ویزای 573 دانشجویی خودم اقدام کنم(از داخل استرالیا).
    من به موازات میخواهم برای ویزای دایم اقدام کنم و خودم مین اپلیکنت بشم. در حال نوشتن cdr هم هستم برای اسسمنت گرفتن.
    شرایط من:سن 35 سال.مهندس مکانیک از دانشگاه دولتی . با یازده سال سابقه ی مرتبط .کارمند تمام وقت رسمی دارای یازده سال بیمه .دارای آیلتس آکادمیک 6 به بالا-یادمه وکیل به من گفت برای ویزای اسپانسر ایالتی مجاز هستی حتی بدون آیلتس هفت و بدون اسسمنت همسرم. اما اگر یکی از این دوتا رو هم داشته باشم دیگه برای ویزای فدرال مجازم.
    اما سوال من از متخصصان عزیز:آیا میتوان بلافاصله بعد از گرفتن ویزای دانشجویی و ورود به استرالیا با دانشجویی برای اقامت دایم هم اقدام کرد(با توجه به امتیاز الانی برای ویزای190)؟ یا باید یکی دو سال بگذره؟یا باید درس تمام بشه؟و بریج کنی؟ چون شنیدم اگر دانشجو باشی و اقدام برای اقامت دایم بکنی مثل اینکه دایم رو ریجکت میکنن یا ممکنه ویزای دانشجویی ریجکت بشه!!!
    سوال دو: بودن در داخل استرالیا میتونه امتیاز باشه یا نه واسه ی منی که میخوام از اونجا لاج کنم؟ .ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید.
    دانشجو شدن در استرالیا جز خسران هزینه و از دست دادن پول نیست. سعی کنید پرمننت رو بگیرین. شما دو سال فوق بخونین باید چیزی در حدود 48000دلار هزینه دانشگاه رو بدی + کلی هزینه زندگی. با پرمننت تقریبا کلی هزینه ها نه تنها کاور میشه بلکه سیو هم میشه.
    امتیازاتتون
    سن: 25
    مدرک :15
    سابقه کارتون: 15
    5 امتیاز هم از اسس مدرک همسرتون بگیرین یا ناتی و خلاص. برای 189 لادج کنین. الان هم که پرمننتها کوتاه شدن و زود می آن. هیچ توجیه منطقی در اینکه زودتر برین وجود نداره مگر اینکه شخصی باشه توجیهتون. الان فقط NSW اسپانسری با آیلتس 6 میده. هیچ جا دیگه فکر نکنم مونده باشه. فکر کنم SA هم باشه که شرایط خاص داره. پرت و ملبورن آیلتس 7 میخان.
    موفق باشید.

  9. 4 کاربر مقابل از Newlife عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Feryal (2017/04/26),M.S.T (2015/05/23),mhd.hdr (2015/05/22),shirin13582003 (2015/05/23)

  10. Top | #8

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    10
    کاملا درسته.اما من میخوام فوق mbaبخونم و تا اونجاییکه اطلاعات کسب کردم حتی پرمننت هم بشی باید پول را بدهیم . فرق داره اما نه خیلی زیاد.اینترنشنالها 35000 تا.پرمننت ها 28000 تا سالی.

  11. Top | #9

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    162
    دوست عزیز موضوع خوبی رو راه انداحتی. منم دانشجوی ترم آخر MBA هستم و فقط پایان نامه مونده بود البته برعکس شما از وقتی که تصمیم به مهاجرت گرفتم دیگه ادامه ندادم و نشستم واسه آیلتس خوندن. الان که یه مقدار اوضاع برنامه هام بهتر شده نمیدونم چیکار کنم. از یه طرف نمیدونم اصلا گرفتن این مدرک بدون هیچ سابقه کاری و تجربه ای آیا اونجا بدردم میخوره یا نه که دوباره 4-5 ماه وقت بذارم روی پایان نامه. از طرف دیگه بخاطر هزینه و وقتی که واسش پرداختم یه مقدار دلم میسوزه. از اون طرف میگم مدرک رو بگیرم و بعد برم اونجا واسه دکتراDBA بخونم و ....
    خلاصه ما که موندیم چیکار کنیم . ولی اگه دوستان صاحبنظر نظری دارن بدن تا ما هم از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم!
    راستی منم کارشناسی مکانیک خوندم با 10 سال سابقه......
    Mohammad (Mike) Akrami
    Visa190-VIC
    lodge:15 April 2015
    Visa Grant: 30 Sep 2015
    َIn Melbourne from:Feb 2016
    خدایا حال ما خوب است. حال بقیه رو هم خوب کن...

  12. Top | #10

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    289
    محل سکونت
    Shiraz, Iran
    تخصص
    Construction Project Manager
    میزان امتیاز
    626
    Mehnoosh-Mohamad,

    به نظر من حتماً تمومش كنيد.
    به ويژه كه دكترا براي پرمننت ها تقريباً رايگانه (تا اونجا كه مي دونم).
    ضمن اين كه بالاخره داشتن مدرك، اونم وقتي كه تقريباً همه ي دوره رو تموم كرديد قطعاً مفيده.
    پشت درياها شهري ست..... قايقي بايد ساخت.......
    Subclass 189
    Lodge:2014-05-02
    Visa Granted: 2015-02-04

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •