سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ویزای ۴۵۷

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1

    Question ویزای ۴۵۷

    سلام دوستان
    ببخشید من یه سوال دارم برام خیلی مهمه آیا برای مشاغل hospitality نیاز به اسست مدرک و سابقه کار هست و آیا مدرک باید به چه صورت باشد مثلا دیپلم یا فوق دیپلم یا لیسانس و آیا مدارک آموزشگاهی هم میشود برای این شغل ها که مورد تایید سفارت استرالیا باشد گرفت
    ممنونم

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    156
    محل سکونت
    استرالیا
    تخصص
    مهندس
    میزان امتیاز
    56
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza289 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید من یه سوال دارم برام خیلی مهمه آیا برای مشاغل hospitality نیاز به اسست مدرک و سابقه کار هست و آیا مدرک باید به چه صورت باشد مثلا دیپلم یا فوق دیپلم یا لیسانس و آیا مدارک آموزشگاهی هم میشود برای این شغل ها که مورد تایید سفارت استرالیا باشد گرفت
    ممنونم
    با توجه به تاپیکی که انتخاب کردید ( 457 ) شما نیاز به اسسمنت ندارید و سفارت به سابقه کارفرمای شما و همچنین رزومه شما اهمیت میده. البته هرچه مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید شانس گرفتن ویزا بیشتر هست ولی به طور کلی برای این شماره ویزا مهمتر از مدرک تحصیلی سابقه کار میباشد.

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    سلام مجدد
    ببخشید من در لیست مشاغل خواندم نوشته بود مربوط به Tr می باشد و در اونجا اعلام کرده بود که مدرک diploma و حداقل یک سال سابقه در سه سال گذشته
    واقعیت این هست که من با یک موسسه در مورد این ویزا قراداد بسته‌ام که قرار بود این موسسه به وکالت من در استرالیا یه کافه و رستوران بخره و بعد من رو به عنوان مدیر اونجا استخدام کنه و من را از طریق ویزای ۴۵۷ اونجا ببره و وقتی من ویزا گرفتم و رفتم استرالیا بعد مغازه رو به نامم کنه (بابت مبلغ خرید مغازه هم گفت بهم چک میده )بعد از ۲ الی ۳ ماه با چند تا وکیل عضو مارا صحبت کردم و متوجه شدم این کار غیر قانونی بوده و آگه بعدا سفارت بفهمد برای من مشکل ایجاد میشود در نتیجه من بابت عودت مبلغ پیش پرداخت به این شرکت رفتم و این موسسه گفت پول رو بهم پس نمیده من هم به وزارت کار شکایت کردم الان میخواستم با توجه به اینکه من نه مدرک تحصیلی و نه سابقه کار با بیمه و بدون بیمه در این زمینه ندارم و نداشتم چطور میتوانم با توجه به قانون استرالیا از حقوق خودم دفاع کنم .
    ببخشید زیاد نوشتم امیدوارم بتوانید بهم کمک کنید
    مبلغ پیش پرداخت من ۲۶ میلیون تومان هست

  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    سلام مجدد
    ببخشید من در لیست مشاغل خواندم نوشته بود مربوط به Tr می باشد و در اونجا اعلام کرده بود که مدرک diploma و حداقل یک سال سابقه در سه سال گذشته
    واقعیت این هست که من با یک موسسه در مورد این ویزا قراداد بسته‌ام که قرار بود این موسسه به وکالت من در استرالیا یه کافه و رستوران بخره و بعد من رو به عنوان مدیر اونجا استخدام کنه و من را از طریق ویزای ۴۵۷ اونجا ببره و وقتی من ویزا گرفتم و رفتم استرالیا بعد مغازه رو به نامم کنه (بابت مبلغ خرید مغازه هم گفت بهم چک میده )بعد از ۲ الی ۳ ماه با چند تا وکیل عضو مارا صحبت کردم و متوجه شدم این کار غیر قانونی بوده و آگه بعدا سفارت بفهمد برای من مشکل ایجاد میشود در نتیجه من بابت عودت مبلغ پیش پرداخت به این شرکت رفتم و این موسسه گفت پول رو بهم پس نمیده من هم به وزارت کار شکایت کردم الان میخواستم با توجه به اینکه من نه مدرک تحصیلی و نه سابقه کار با بیمه و بدون بیمه در این زمینه ندارم و نداشتم چطور میتوانم با توجه به قانون استرالیا از حقوق خودم دفاع کنم .
    ببخشید زیاد نوشتم امیدوارم بتوانید بهم کمک کنید
    مبلغ پیش پرداخت من ۲۶ میلیون تومان هست

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •