سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 91

موضوع: ويزاي توريستي برأي أعضاي خانواده

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    196
    محل سکونت
    Perth
    تخصص
    Computer Network Engineer
    میزان امتیاز
    748

    ويزاي توريستي برأي أعضاي خانواده

    فقط جهت اطلاع
    من براي برادرم درخواست ويزا كردم يك ماه پيش. براي ده روز. ويزاي توريستي. چهار روز ديگه زمان پروازشه و هنوز جوابي نيست. زنگ هم ميزنم اصلا جواب نميدن و فقط ميگن در حال پروسس هست. ميگم بليط داره جواب ميدن كه توصيه نميكنن قبل ويزا بليط بگيرين! بهشون ميگم كجاي سايتتون اين رو نوشته؟ اگه اينطوره چرا گزينه آپشن نزديد؟ چرا بعنوان مدرك اعلام ميكنين و درخواست اپلودش هست ؟ يه توريست اگه بخواد بياد هتلش رو و بليطش رو بايد از قبل رزرو كنه چون ممكنه گير نياد ٤ روز قبل از حركتش ! و باز انگار داري با ديوار حرف ميزني جواب ميده توصيه نميكنم! سوال ميپرسم كه اگر براتون زمان مهم نيست پس چرا توي فرم درخواست زمان ورود و خروج ميديد ؟ چطور انتظار داريد يه توريست بتونه برنامه ريزي كنه با اين وضعيت ناراحت كننده سرويس دهيتون؟ جواب نميده.
    ميپرسم اين ١٤٠$ رو من براي پاسخ به پرونده ام دادم كه جواب منفي يا مثبت بگيرم. پول براي رضاي خدا ندادم كه جواب ميخوام، اپديت روي پرونده ميخوام. جواب ميده كه اون نميتونه به من هيچ توضيحي بده! سوال ميپرسم با چه كسي ميتونم صحبت كنم كه قادر به جواب گويي باشه چون مشخصا اون كسي كه مسول پرونده من هست نه كارش رو بلده و نه اهميت ميده؟ ميگه برو توي سايت قسمت شكايات و ساير مزخرفاتي كه مثل يه نوار تحويل ميده. سيستم بسيار بسته و بدون پاسخ هست. تنها چيز سالمي كه تو اين سيستم كار ميكنه اينه كه شماره تلفنت رو ميزاري واقعا تماس ميگيرن باهاتون


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ویرایش توسط babaak : 2015/09/12 در ساعت 03:05 PM
    "A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep"
    Tywin Lannister

  2. 3 کاربر مقابل از babaak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2015/09/13),saharb66 (2015/09/12),Sanam slh (2015/09/12)

  3. Top | #22

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    بابک جان ، همینطوره ، اصلا پاسخگو نیستند . ببین ، اگر دلیل مشخصی برای اینکه باید چهار روز دیگه پراز داشته باشه برادرت مثل مراسم خاص و ... ارائه کنی ، میتنی ملزمشون کنی به پاسخگویی و تسریع در پروسه اما اگر فقط بحث بلیط باشه ، حرفشون اینه که هر توریستی باید در برنامه ریزیش حداقل یک تا دوماه رو برای پروسه ویزا در نظر بگیره .

    Family Sponsored اقدام کردید؟ اگر نه که حتما سفارت استرالیا در تهران پیگیر باشید .هر چد اونها هم جواب نمیدن .

    من یکبار برای مادر یکی از کلاینتهام شب پروازش تونستم ویزا رو بگیرم اونم با جنگ و دعوا .

  4. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    babaak (2015/09/12)

  5. Top | #23

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sanam slh نمایش پست ها
    سلام.
    ١-براي ويزاي توريستي والدين، با توجه به اينكه من ٢ سال پيش ويزاي ١٧٥ ام گرنت شده ولي در حال حاضر ٢ ماهه مستقرم، ميتونم از ويزاي ٦٠٠ با زير مجموعه اسپانسر استفاده كنم؟ و اگر نه، حضور من تنها در حد دعوتنامه هست يا به اونم احتياجي نيست؟
    ٢- قاعدتا براي هر كدومشون بايد يه immi account جدا باز كنم، درسته؟
    ٣- حدود ٦ سال پيش ويزاي ٣ ماهه براي استراليا داشتن كه يه ماه اينجا بودن باهاش ، اين بار ميتونم ١ ساله درخواست بدم؟
    ٤- بليط رو قبل از فرستادن پرونده بخرم يا مهم نيست؟ و كلا از اينجا بهتره بليط بخرم يا از ايران؟( البته يكي از دوستان جواب داده بودن كه به نظرشون احتمالا نيازي نيست به بليط، براي محكم كاري مطرح كردم)
    ممنون


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    1- جوابتون منفیه ، شما باید Settled شده باشید در استرالیا که تعریفش دوسال زندگیه . دعوتنامه حتما بفرستید
    2- جواب این سوال رو نمیدونم چون هیچوقت اینکار رو نکردم ( وکلای رسمی مهاجرت ، پنل مخصوص دارند )
    3-درخواست یکساله رو حتما میتونید بدید . احتمال تاییدش هشت
    4- اگر دارایی کافی از طرف شما و خودشون نشون بدن که از عهده هزینه های سفر بر میان ، نیازی به بلیط نیست ولی شما در دعوتنامتون دکر کنید که هزینه ها رو میدید

    توی این مقاله سعی کردم توضیح خوبی بدم به علاوه یک نمونه دعوتنامه مناسب
    چگونه اقوام خود را در استرالیا ملاقات کنیم ؟ | Selectvisa

    موفق باشید

  6. 4 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2015/09/13),Navid1356 (2015/09/13),saharb66 (2015/09/12),Sanam slh (2015/09/12)

  7. Top | #24

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    286
    کسانی که تازگی این ویزا رو گرفتن، به طور متوسط چقدر منتظر بودن واسه ویزا؟ وقتی ویزا بدن، مهلت ورود معمولا چقدر هست؟
    من خانمم حامله هست و میخوایم برای پدر و مادرمون درخواست ویزا کنیم ولی نمیدونم از چندوقت قبل باید درخواست بدم که موقع زایمان حتما اینجا باشن.

  8. کاربر مقابل از Nerd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    saharb66 (2015/09/12)

  9. Top | #25

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    21
    سوالی که برای من پیش اومد و جوابش رو از آقای دامون گرفتم رو اینجا هم میزارم شاید سوال یه نفر دیگه هم باشه ...
    .
    .
    .
    چه مدت زمان بعد از اینکه ویزای خودمون اومد میتونیم تقاضای ویزای توریستی والدین بکنیم ؟ چند ماه بعد از رسیدنمون میشه یا حتما باید یکی دو سال بگذره ؟

    و جواب آقای دامون :

    من برای یکی از کلاینتهام ویزای توریستی برای مادرش گرفتم که با هم رفتند استرالیا ... امیدوارم جوابتون رو داده باشم با این مثال
    در دوران قبل از " اول ماجرا " به سر می بریم ... در حال زبان خوندن برای 7 آکادمیک

  10. 2 کاربر مقابل از saharb66 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mehran (2016/08/18),دامون (2015/09/13)

  11. Top | #26

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nerd نمایش پست ها
    کسانی که تازگی این ویزا رو گرفتن، به طور متوسط چقدر منتظر بودن واسه ویزا؟ وقتی ویزا بدن، مهلت ورود معمولا چقدر هست؟
    من خانمم حامله هست و میخوایم برای پدر و مادرمون درخواست ویزا کنیم ولی نمیدونم از چندوقت قبل باید درخواست بدم که موقع زایمان حتما اینجا باشن.
    پروسه سریعه یعنی داشتم مواردی رو که سه روزه نهایی شده
    پیشنهاد میکنم برای اینکه خیالتون راحت باشه ، توی دعوتنامه هم ذکر کنید ، نامه از دکتر هم صمیمه کنید و تاریخ مورد نظرتون حتی در سه ماه آینده رو اعلام کنید . معمولا آفیسرها حواسشون جمعه رو این داستان .

  12. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Nerd (2015/09/13),saharb66 (2015/09/13)

  13. Top | #27

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    380
    سلام خدمت دوستان و اساتید،

    توی سابکلاس 600، دوتا حالت زده که منو گیج کرده:
    یکی sponsor family stream
    و یکی هم tourist stream
    که شرایطش کمی باهم متفاوته. میخواستم اگه بخوایم برای پدر و مادرم درخواست ویرای توریستی (ترجیحا بالای 3 ماه) بدم، کدوم حالت رو باید انتخاب و دنبال کنم؟ با این توضیح که هم خودشون امکان پرداخت هزینه ی سفر رو دارند هم من امکان اسپانسر شدنش رو دارم.

    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

  14. Top | #28

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    380
    نقل قول نوشته اصلی توسط cinere نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان و اساتید،

    توی سابکلاس 600، دوتا حالت زده که منو گیج کرده:
    یکی sponsor family stream
    و یکی هم tourist stream
    که شرایطش کمی باهم متفاوته. میخواستم اگه بخوایم برای پدر و مادرم درخواست ویرای توریستی (ترجیحا بالای 3 ماه) بدم، کدوم حالت رو باید انتخاب و دنبال کنم؟ با این توضیح که هم خودشون امکان پرداخت هزینه ی سفر رو دارند هم من امکان اسپانسر شدنش رو دارم.

    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
    جوابی که آقا احسان دادن این بود که family sponsor رو انتخاب نکنید و همون توریستی یا هالیدی رو انتخاب کنید.
    آقای دامون هم لینک خوب زیر رو دادن که حاوی نکات خیلی خوب هست:

    چگونه اقوام خود را در استرالیا ملاقات کنیم ؟ | Selectvisa

  15. Top | #29

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    196
    محل سکونت
    Perth
    تخصص
    Computer Network Engineer
    میزان امتیاز
    748

    ويزاي توريستي برأي أعضاي خانواده

    من بايستي زودتر اپديت ميدادم
    ويزاي برادرم اومد. سه ماهه. من هميشه وقتي دعتونامه ميدادم يه كپي براي سفارت در ايران هم ميفرستادم. اينبار اينكار رو نكرده بودم. وقتي دير شد و تماس گرفتم گفتن مدارك ايرانه و منتظر جواب! من بلافاصله ايميل زدم سفارت در ايران گفتم كه شماره پرونده فلان به من گفتن مدارك دست شماست و استاتوسش چيه و همون اتچ ايميل يه كپي همه مدارك رو هم فرستادم.
    يه جواب اتوماتيك اومد و بعد از يك هفته ويزاي سه ماهه صادر شد.
    بليط رو رزرو كرده بوديم وقتي مدارك رو اپلود ميكرديم و خريداري نشده بود و ويزا توريستي بود. كل پروسه با احتساب اشتباه من ٢٩ روز طول كشيد
    اميدوارم كمك باشه اين اطلاعات


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    "A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep"
    Tywin Lannister

  16. 2 کاربر مقابل از babaak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2015/10/15),saharb66 (2015/10/15)

  17. Top | #30

    تاریخ عضویت
    09 2015
    نوشته ها
    14
    تخصص
    مهندس عمران
    میزان امتیاز
    2
    سلام
    میشه توضیح بیشتر بدید. خواهرم داره واسه ویزای توریستیش اقدام میکنه، همه مدارک رو علاوه بر اینکه تو سایت اصلی آپ لود میکنه برای سفارت ایران هم بفرسته یعنی؟ به چه ایمیلی؟
    و یه سوال دیگه اینکه، من دارم یه دعوت نامه میدم بر اساس همون فرم کلی که دامون تو مقاله ش گذاشته. شرح حال ریزتر در مورد شرایط مسافر که مثلا به این دلایل بعد یه ماه برمیگرده ایران و اینا رو کجا بیاریم؟ میشه تو همین نامه اورد یا یه نامه خود مسافر بنویسه و شرایطشو بگه؟
    و سوال اخر، لازمه شناسنامه ها هم ترجمه شه برای اثبات خویشاوندی یا با توجه به اینکه قرار نیست من اسپانسر شم لزومی نداره؟

    ممنون

صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •