سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 89

موضوع: ويزاي توريستي برأي أعضاي خانواده

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2628
    سلام پویا

    - بله ،زیر شاخه Family Sponsored را نمیتوانید اقدام کنید
    - میتونید درخواست شش ماهه و یا یکساله هم بدهید . فقط کافیست در دعوتنامه به اندازه کافی دلیل برای افیسر جهت اقامت بلند مدت پدر و مادر داه باشید
    - در مورد اکانت ، حقیقتا اطلاع ندارم به خاطر اینکه هیچوقت نیاز به ساختن اکانت نداشتم .اما فکر کنم باید برای هر کدام یک اکانت بسازید
    - برای مادرتان میتوانید اطلاعات دارایی پدر را به همراه یک نامه از پدر که در این سفر ایشان را ساپورت میکند داشته باشید
    - فکر نمیکنم "کلی" باید جریمه بدهید . جابه جا کرد تاریخ بلیط با حدود 50-100 دلار انجام پذیر است معمولا .

    موفق باشید

  2. Top | #12

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    2
    تخصص
    web developer
    میزان امتیاز
    0
    مرسی دامون جان از جوابت، خیلی لطف کردی
    منظورت از دلیل کافی برای بیشتر از 3 ماه چه مواردی می تونه باشه چون مشکل پزشکی ندارن که بخوام بگم برای درمان می خوان بمونند. دلیل دیگه ای رو قبول می کنند که مثلا 5 ماه ویزا بدن؟

  3. Top | #13

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    3
    محل سکونت
    Sydney
    میزان امتیاز
    0
    1- برای ویزای توریستی درخواست بالای سه ماه نیاز به تست مدیکال و بیمه داره در بدو ورود . اگر قصد درخواست بالای 3 ماهه دارید بهتره 18 ماه درخواست بدید. برای بیمه میتونید از بیمه BUPA استفاده کنید حدود ماهی 130 دلار....فقط ماه اولش اجباری البته برای بقیه ماهها نیاز به تمدید نیست الزاما
    2- یک ایمی اکانت بسازید به نام خودتون و نامه مربوطه و کلیه مدارک رو اونجا آپلود کنید
    3- فکر میکنم یک سند ملکی و یک نامه تمکن مالی کافی باشه
    4- نیاز به خرید بلیط قبل از صدور ویزا نیست

    این موارد صرفا تجربه شخصی من بوده
    Visa Granted: 16/01/2015
    Location: Sydney

  4. Top | #14

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    286
    من اگر الان برای پدر و مادرم ویزای مثلا سه ماهه بگیرم و بیان اینجا و در مدت قانونی برگردن، میتونم بلافاصله درخواست ویزای بعدی رو بدم یا باید مدتی صبر کنم؟

  5. Top | #15

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2628
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nerd نمایش پست ها
    من اگر الان برای پدر و مادرم ویزای مثلا سه ماهه بگیرم و بیان اینجا و در مدت قانونی برگردن، میتونم بلافاصله درخواست ویزای بعدی رو بدم یا باید مدتی صبر کنم؟
    قانونا شدنیه .

  6. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Nerd (2015/08/22)

  7. Top | #16

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    196
    محل سکونت
    Perth
    تخصص
    Computer Network Engineer
    میزان امتیاز
    748

    ويزاي توريستي برأي أعضاي خانواده

    من ديروز با مهاجرت صحبت كردم. پدرم ويزا گرفته بود (سه ماه) و بعد از يك ماه برگشت. جواب اين بود كه ويزا سه ماهه هست و داراي حق ورود چندگانه. زمان ويزا هنوز دو ماه باقي مونده و مدت اعتبار ويزا ١٢ ماهه كه هنوز تمام نشده و نتيجه اينكه اون ميتونه همين الان بياد دوباره.

    سوال دوم من هم در مورد زمان بين ويزا (در صورت اتمام ويزا ) بود كه پاسخ : هيچ مدت cool off براي ويزا وجود نداره و ميشه بلافاصله اقدام كرد




    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ویرایش توسط babaak : 2015/08/22 در ساعت 10:05 AM
    "A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep"
    Tywin Lannister

  8. 4 کاربر مقابل از babaak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    amirmz5 (2015/08/23),Migrant (2015/08/22),Nerd (2015/08/22),yaSigol (2015/08/22)

  9. Top | #17

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    6
    سلام به همگی
    برای ویزای توریستی , ارایه دعوتنامه حتما ضروریه ؟ یعنی اگر کسی خویشاوند یا دوستی تو استرالیا نداشته باشه و صرفا هدف سفرش دیدن و آشنایی باشه , و مدارک کافی مالی و شغلی و رزرو هتل تو استرالیا ارایه بده بهش ویزا میدن؟

  10. Top | #18

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    162
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid نمایش پست ها
    سلام به همگی
    برای ویزای توریستی , ارایه دعوتنامه حتما ضروریه ؟ یعنی اگر کسی خویشاوند یا دوستی تو استرالیا نداشته باشه و صرفا هدف سفرش دیدن و آشنایی باشه , و مدارک کافی مالی و شغلی و رزرو هتل تو استرالیا ارایه بده بهش ویزا میدن؟
    این سوال منم هست. ممنون میشم اگه دوستان مطلع جواب بدن.
    Mohammad (Mike) Akrami
    Visa190-VIC
    lodge:15 April 2015
    Visa Grant: 30 Sep 2015
    َIn Melbourne from:Feb 2016
    خدایا حال ما خوب است. حال بقیه رو هم خوب کن...

  11. Top | #19

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    1
    تخصص
    Inspector
    میزان امتیاز
    0
    سلام دوستان
    ییخشید اگه سوالاتم خیلی ابتدایی ولی واقعا گیج شدم. من الان خودم با ویزای موقت در استرالیا هستم و میخواستم برای یه ویزای سه ماهه هم شده برای مادرم اقدام کنم. بحث حساب بانکی و سند مسکن و نامه از محل کار را که بدون مشکل فراهم میکنم. ولی از اونجایی که من شرایط ارسال دعوتنامه رو ندارم برای کدوم حالت از ویزای 600 باید اقدام کنم؟ ضمن اینکه من با یه شخص استرالیایی اینجا آشنا شدم. آیا اون میتونه برای ارسال دعوتنامه کمکی بکنه؟ و اینکه دعوت نامه باید به امضا و تایید ارگان خاصی برسه؟

  12. Top | #20

    تاریخ عضویت
    09 2015
    نوشته ها
    14
    تخصص
    مهندس عمران
    میزان امتیاز
    2
    سلام.
    ١-براي ويزاي توريستي والدين، با توجه به اينكه من ٢ سال پيش ويزاي ١٧٥ ام گرنت شده ولي در حال حاضر ٢ ماهه مستقرم، ميتونم از ويزاي ٦٠٠ با زير مجموعه اسپانسر استفاده كنم؟ و اگر نه، حضور من تنها در حد دعوتنامه هست يا به اونم احتياجي نيست؟
    ٢- قاعدتا براي هر كدومشون بايد يه immi account جدا باز كنم، درسته؟
    ٣- حدود ٦ سال پيش ويزاي ٣ ماهه براي استراليا داشتن كه يه ماه اينجا بودن باهاش ، اين بار ميتونم ١ ساله درخواست بدم؟
    ٤- بليط رو قبل از فرستادن پرونده بخرم يا مهم نيست؟ و كلا از اينجا بهتره بليط بخرم يا از ايران؟( البته يكي از دوستان جواب داده بودن كه به نظرشون احتمالا نيازي نيست به بليط، براي محكم كاري مطرح كردم)
    ممنون


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. کاربر مقابل از Sanam slh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    afshin_zavar (2015/09/12)

صفحه 2 از 9 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •