سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 93

موضوع: منتظران ويزا

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    منتظران ويزا

    سلام
    من و همسرم
    تاريخ 2/6/2014 پرونده مون را لاج كرديم

    تاريخ 2/8/2014 هم مديكال و پليس چك را ثبت كرديم

    و نوع ويزامون هم 190 استرالياي جنوبي هست

    سوال اول - زمان تقريبي دريافت ويزا ؟
    سوال دوم - ايا اگه نتونيم توي ادلايد كار پيدا كنيم ، مي تونيم جابجا بشيم و به شهر ديگه اي بريم ؟ بعد از چند ماه و چطوري ي شه اين كار را كرد؟
    سوال سوم - اگر كه اسپانسر ايالتي نگرفته بوديم چه اتفاقاتي ممكن بود بيافته ( به لحاظ امتيازي مشكل نداشتيم)

    ممنون كه راهنمايي مي كنيد.
    امير

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط امير نمایش پست ها
    سلام
    من و همسرم
    تاريخ 2/6/2014 پرونده مون را لاج كرديم

    تاريخ 2/8/2014 هم مديكال و پليس چك را ثبت كرديم

    و نوع ويزامون هم 190 استرالياي جنوبي هست

    سوال اول - زمان تقريبي دريافت ويزا ؟
    سوال دوم - ايا اگه نتونيم توي ادلايد كار پيدا كنيم ، مي تونيم جابجا بشيم و به شهر ديگه اي بريم ؟ بعد از چند ماه و چطوري ي شه اين كار را كرد؟
    سوال سوم - اگر كه اسپانسر ايالتي نگرفته بوديم چه اتفاقاتي ممكن بود بيافته ( به لحاظ امتيازي مشكل نداشتيم)

    ممنون كه راهنمايي مي كنيد.
    امير
    سلام امیرجان، از اونجا که تقریبا یک زمان لاج کردیم و مقصد هر دومون یک جاست، اول از همه از آشناییتون خوشبختم و دوم در جواب سوالاتون باید بگم که:
    سوال اول: در صورت اینکه به مشکلی بر نخورید بین 15-11 ماه از زمان لاج معمولا ویزا گرانت میشه.
    سوال دوم: شما می تونید در استرالیای جنوبی در هر شهری خواستید ساکن شید و اگر هم در این ایالت شما کاری پیدا نکردید، میتونید با مراجعه به دفتر سازمان مهاجرت در آدلاید درخواستتون رو بصورت کتبی با ذکر دلیل بیان کنید و بگید که مثلا الان در پرث موقعیت کاری فراهمه واستون و بعد از گرفتن permit جابجا شید (تا بعدا در زمان اقدام جهت شهروند شدن با مشکلی روبرو نشید).
    سوال سوم: اولویت ویزای 190 یکی بالاتر از ویزای 189 حساب میشه و احتمال اینکه ویزاتون سریعتر از 189 بیاد به مراتب بالاتره. هرچند امکان داره بدلایل متفاوت مثل شرایط پرونده و شخص آفیسر، زمان دریافت ویزاها زیاد باهم تفاوتی نداشته باشه. در لینک زیر شما میتونید اولویت بندی و زمان پروسس ویزاهای مختلف رو ببینید (ویزای 190 اولویت سوم و ویزای 189 اولویت چهارم هستند).
    https://www.immi.gov.au/about/charte.../visas/8.0.htm
    پیروز و سربلند باشید

  3. 2 کاربر مقابل از comet عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2015/08/01),shohi (2015/08/03)

  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    من فقط یک نکته رو اضافه کنم به پاسخ کامل شما و اون اینه که لزومی برای داشتن Permit از ایالت اسپانسر کننده برای گرفتن شهروندی استرالیا اجباری نیست .

  5. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Abby (2017/07/15)

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0

    دريافت ويزا

    سلام
    ممنون از پاسخ كاملتون
    ما خوشحاليم كه يك همرا ه پيدا كرديم ، اميدوارم فرصت بشه تا خارج از فضاي مجاز هم شما را ملاقات كنيم.
    واقعيت اينكه اين بازه زماني 11 تا 15 ماه خيلي زياده ، منظورم اينه كه 11 ماه باشه شرايط يه جوريه و 15 ماه شرايط جور ديگه است و برنامه هاي ما را خيلي متفاوت مي كنه.
    البته يك سوال ديگههم داشتم و اينه كه از زماني كه ويزا بياد ، چقدر فرصت داريم تا ورود بزنيم ، فكر كنم خيلي تعيين كننده باشه
    و البته مي خوام بدونم بعد از حضور در استراليا چه كارهايي و به چه ترتيبي بايد انجام بديم .

    ممنون كه وقت مي ذارين

  7. Top | #5

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0
    سلام و ممنون
    به پرميت نيازي نيست ؟
    آيا مراحل خروج از ايالت صرفا درخواست براي خروج از ايالت اسپانسر كننده است ، يا اينكه نياز هست تا مدارك و مستنداتي را ارايه كنيم و يا زمان خاصي را در ايالت اسپانسر كننده بگذرونيم.

    ممنون

  8. Top | #6

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    من فقط یک نکته رو اضافه کنم به پاسخ کامل شما و اون اینه که لزومی برای داشتن Permit از ایالت اسپانسر کننده برای گرفتن شهروندی استرالیا اجباری نیست .
    مرسی دامون عزیز، نکته جالبی بود که گفتید واسه ویزای 190. فقط جهت clear شدن موضوع این سوال رو مطرح میکنم:
    از اونجا که همه ما با قبول کردن اسپانسری یک ایالت موظفیم که این کار ها رو انجام بدیم:


    If you accept a nomination, the states and territories may require you to
    live in the nominating state or territory for a specified minimum time - 2 years
    tell the state or territory your address, both before and after you arrive in Australia

    در صورتی که فردی بدون اطلاع و قبول کردن ایالت اولیه (permit)، قبل از 2 سال ایالت رو ترک کنه و در ایالت دیگری در استرالیا ساکن شه، پس از گذشت 4 سال که حداقل 3 سال رو در استرالیا (در ایالت دوم) بوده (و 90 روز آخر رو هم در استرالیا بوده باشه)، در این حالت به نظر شما این شخص شرط زیر رو واسه شهروندی میتونه میت کنه؟

    If you migrated to Australia, have permanent residence, satisfy the residential requirements and are of good character you may be eligible for citizenship
    نبودن اون 2 سال در ایالت اسپانسری آیا میتونه تاثیرمنفی در روند اخذ شهروندی استرالیا داشته بشه؟

    در آخر چند لینک رو که فکر کنم میتونه واسه افرادی مثل من که در حالت مهاجرت کردند هستند مفید باشه رو ضمیمه میکنم:
    Australian Citizenship – Migrant with permanent residence
    https://www.ecom.immi.gov.au/citz/startIntervalCalc.do
    Skilled Nominated visa (subclass 190)

    سپاسگزارم

  9. Top | #7

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    یک بار قبلا مفصل توضیح دادم ولی خالی از لطف نیست که اینجا هم مختصرا بگم .طبق بند 12 و 13 کنوانسیون بین المللی حقوق شهروندی که طبق قانون اساسی استرالیا در این کشور هم جاریست :
    The right to freedom of movement includes the right to move freely within a country for those who are lawfully within the country, the right to leave any country and the right to enter a country of which you are a citizen. The right may be restricted in certain circumstances.
    این قانون اصطلاحا به right to freedom of movement مصطلح است .
    شما به عنوان دارنده ویزای 190 اقامت دائم استرالیا را دارد . داستان اسپانسر ایایلتی بیشتر یک moral obligation هست که به ایایلت دارید و تا جایی که من مطلع هستم به citizenship law ارتباطی نداره . استباط من اینه که به استناد امضایی که دادید شاید دولت ایالتی بتونه از شما شکایت کنه که برای اینکار لازمه از سال قبل بودجه ای برای اینکار دیده بشه در اون سال مالی براشون که من تا به حال چنین چیزی ندیدم .



  10. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    comet (2014/11/28),shohi (2015/08/03)

  11. Top | #8

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    میشه لطف کنید و در صورت امکان لینکی از اون بحثی که در این رابطه ذاشتید رو بگذارید؟
    از حرف های شما اینجوری دستگیرم شد که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد، پس بهتره علیرغم اخلاقی بودن این محدودیت، قبل از جابجایی، هماهنگی لازم و کسب توافق کتبی از ایالت انجام شه که در آینده واسه بنده که آدم سختگیری هستم در follow کردن قوانین، مشکلی نباشه و استرس اضافی به زندگیمون وارد نکنیم.
    متشکرم

  12. Top | #9

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط امير نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از پاسخ كاملتون
    ما خوشحاليم كه يك همرا ه پيدا كرديم ، اميدوارم فرصت بشه تا خارج از فضاي مجاز هم شما را ملاقات كنيم.
    واقعيت اينكه اين بازه زماني 11 تا 15 ماه خيلي زياده ، منظورم اينه كه 11 ماه باشه شرايط يه جوريه و 15 ماه شرايط جور ديگه است و برنامه هاي ما را خيلي متفاوت مي كنه.
    البته يك سوال ديگههم داشتم و اينه كه از زماني كه ويزا بياد ، چقدر فرصت داريم تا ورود بزنيم ، فكر كنم خيلي تعيين كننده باشه
    و البته مي خوام بدونم بعد از حضور در استراليا چه كارهايي و به چه ترتيبي بايد انجام بديم .

    ممنون كه وقت مي ذارين
    سلام دوست من، من هم از آشنایی با شما خوشبختم و امیدوارم در آینده نزدیک بتونم شما رو ملاقات کنم.
    زمان دریافت ویزا که گفتید از 11 تا 15 ماه خیلی تفاوت خواهد داشت واستون، چیزی نیست که زیاد اختیاری باشه و تنها در صورتیکه درخواست های آفیسر رو بموقع برآورده کنید میتونه روند رو کمی سرعت ببخشه. ولی در نهایت نوع آفیسر، نوع پرونده و تعداد نفرات متقاضی هستند که بعنوان Determining Factor در این مورد به حساب میان.
    زمانی که شما نامه گرانت ویزاتون رو دریافت میکنید، در اون نامه first entry date شما ذکر شده و شما میبایست این deadline رو از دست ندید که در اینصورت ویزای شما cancel خواهد شد. تعیین این تاریخ معمولا براساس یکسال از تاریخ مدیکال و سوء پیشینه شماست و در صورت صلاحدید آفیسر قابل extend شدن هست. اگر از زمان مدارک ذکر شده یکسال بگذره و آفیسر شما هم زمانی رو extend نکنه، شما درخواست مدیکال و سوء پیشینه مجدد رو دریافت خواهید کرد (که امیدوارم اینجوری نباشه).
    در مورد لیست کارهایی که باید در بدو ورود به استرالیا انجام داد، یک تاپیک در همین فروم ایجاد شده و دوستان خوب و با تجربه نکات مهم و جالبی رو متذکر شدند، پیشنهاد میکنم حتما بهش سر بزنید.

    پیروز و سربلند باشید

  13. کاربر مقابل از comet عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    shohi (2015/08/03)

  14. Top | #10

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط comet نمایش پست ها
    میشه لطف کنید و در صورت امکان لینکی از اون بحثی که در این رابطه ذاشتید رو بگذارید؟ از حرف های شما اینجوری دستگیرم شد که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد، پس بهتره علیرغم اخلاقی بودن این محدودیت، قبل از جابجایی، هماهنگی لازم و کسب توافق کتبی از ایالت انجام شه که در آینده واسه بنده که آدم سختگیری هستم در follow کردن قوانین، مشکلی نباشه و استرس اضافی به زندگیمون وارد نکنیم. متشکرم
    واقعیت امر اینه که اینقدر این ور اون ور نوشتم که یادم نمی آد اون بحث کجا بوده اصلا ولی خوب فکر میکنم خلاصه اصلیش رو گفتم که اگر کسی بخواد شما رو از زندگی در جای دیگه در داخل خاک استرالیا منع کنه ، باید قانون اساسی رو عوض کنه . اما توصیه میکنم که حتما ورود رو در ایالت اسپانسر کننده بزنید و کارهای اولیه رو انجام بدید و ارتباط هم باهاشون داشته باشید . ضرر نداره .

  15. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    comet (2014/11/28)

صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •