سلام
با توجه به مطالبی که توی پیج زیر و درقسمت Other dependent relative دیدم بنظر میاد میشه افراد نزدیکی رو که از نظر مالی کاملا به شما وابسته باشن با شرایط زیر در درخواست ویزامون اینکلود کنیم تا همزمان برای اونها هم ویزا صادر بشه:

  • مجرد باشند
  • در منزل شما زندگی کنند
  • حداقل ۱۲ ماه گذشته رو از نظر مالی به شما وابسته بوده باشن و یا دارای نقص جسمی باشند


من برای مادرم که این شرایطو داره میخوام درخواست بدم اینطور بنظر میاد که احتیاجی به ویزای والدین نیست در این مورد ولی مطمئن نیستم در این مورد چون جای دیگه مطلبی در موردش ندیدم
ممنون میشم اگر کسی اطلاعات تکمیلی داره در این مورد اینجا درمیون بذاره.

https://www.border.gov.au/Lega/Lega/...ur-application