سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مجموعه برنامه آموزشی تا سرزمین جنوبی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629

    Lightbulb مجموعه برنامه آموزشی تا سرزمین جنوبی

    سلام

    برنامه های آموزشی امور مهاجرت به استرالیا با عنوان "تا سرزمین جنوبی" از یکی از شبکه های تلوزیونی استرالیا ، پخش میشود که در این تاپیک خلاصه مباحث مطرح شده در این برنامه ها را کپی میکنم و سوالات احتمالی شما دوستان عزیز پاسخ داده خواهد شد و همچنین در صورتیکه عمومی باشند ، در برنامه های پرسش و پاسخ مرتبط ، مطرح خواهند شد .

    ممنون میشوم :

    یک : از نقل قول مطلب اصلی خود داری فرمایید و فقط به طرح سوال بپردازید تا فضای فروم شلوغ نشود .
    دو : این برنامه ها طیف وسیعی از مطالب مهاجرتی را پوشش خواهند داد ، لطفا صفحه فیسبوک این برنامه را لایک کنید تا در جریان همه برنامه ها قرار بگیرید : https://www.facebook.com/ToDownUnder/


    متشکرم
    دامون آرین

  2. 3 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    captainm (2016/02/21),cinere (2016/02/19),farid (2016/02/20)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    برنامه اول تحت عنوان "ویزای والدین"

    لینک مشاهده برنامه در یوتیوب :https://www.youtube.com/watch?v=AxBueRdHnsQ

    خلاصه ای از مباحث مطروحه :

    ویزای والدین
    اغلب افرادی که والدین آن‌ها در خارج از استرالیا زندگی می‌کنند می‌خواهند که والدینشان به استرالیا مهاجرت کنند تا به آن‌ها نزدیک‌تر باشند. در ادامه، قوانین مهاجرت والدین به استرالیا را برای شما توضیح خواهیم داد.
    در حال حاضر 6 نوع ویزا برای افرادی که می‌خواهند والدین خود را به استرالیا بیاورند،‌وجود دارد. این ویزاها عبارتند از:
    - ویزای والدین Parent Visa با ساب‌کلاس 103 و Onshore Aged Parent Visa با ساب‌کلاس 804
    - ویزای موقت Contributory Parent Visa با ساب‌کلاس 173 و ویزای موقتContributory Onshore Aged Parent Visa با ساب‌کلاس 884
    - ویزای دائم Contributory Parent Visa با ساب‌کلاس 143 و ویزای دائم Contributory Onshore Aged Parent Visa با ساب‌کلاس 864

    شرایط دریافت این نوع ویزاها؟
    متقاضیان تمامی این ویزاها، الزاماً باید یک اسپانسر داشته باشند که یا شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم استرالیا و یا شهروند نیوزلند باشد که در استرالیا زندگی می‌کند. اسپانسر این متقاضیان می‌بایست حداقل به مدت دو سال قبل از درخواست ویزای والدین در استرالیا زندگی کرده باشد. اسپانسر متقاضیان این نوع ویزاها، فرزند یا همسر فرزند آن‌ها می‌باشد.
    متقاضیان ویزاهای 103 و 173 و 143 می‌توانند با داشتن یک اسپانسر و گذراندن تست‌های پزشکی و دریافت عدم سوءپیشینه، با این ویزاها به استرالیا مهاجرت کنند.
    تمام متقاضیان می‌بایست از مرحله‌ی تست بالانس‌ فامیلی با موفقیت عبور کنند، این تست میزان وابستگی یک خانواده را به کشور استرالیا نشان می‌دهد. برای عبور از این مرحله، باید حداقل نصف فرزندان متقاضیان به صورت دائم در استرالیا زندگی کنند یا اینکه تعداد فرزندانشان که در استرالیا زندگی می‌کنند بیشتر از تعداد فرزندانشان باشد که در کشور دیگری زندگی می‌کنند.
    اگر فردی بخواهد برای دریافت ویزاهای 804 و 864 و 884 اقدام کند باید علاوه بر شرایط اولیه‌ی ویزاهای فوق، شرایط حداقل سن مورد نیاز را داشته باشد. متقاضیان باید حداقل از سن بازنشستگی در استرالیا برخوردار باشند. حداقل سن بازنشستگی با توجه به تاریخ تولد متقاضی، می‌تواند متفاوت باشد.
    اگرچه، گرفتن ویزای والدین سالخورده بدین معنی نیست که متقاضی مستقیماً بعد از ورود به استرالیا از حقوق بازنشستگی و حق بیمه بهره‌مند شود. متقاضیان معمولاً باید دو سال برای دریافت حق بیمه و حداقل ده سال برای دریافت حقوق بازنشستگی و ناتوانی، صبر کنند.
    با توجه به صف بسیار طولانی متقاضیان و سقف محدود ویزاهای 103 و 804، پروسه‌ی بررسی مدارک و تایید ویزا می‌تواند تا سی سال به طول بیانجامد.
    راه حل سریعتر، استفاده از ویزای Contributory با ساب‌کلاس‌های 173 و 884 و 143 و 864 است. منتها هزینه‌ی دولتی برای مرحله‌ی نهایی و تایید این ویزا به مراتب بالاتر از انواع ویزاهای دیگر است و در نهایت برای هر متقاضی می‌تواند به رقم 47 هزار دلار استرالیا برسد.
    متقاضیان می‌توانند مستقیماً برای ویزای دائم Contributory با ساب‌کلاس 143 و 864 اقدام کنند یا در ابتدا برای ویزای موقت Contributory با ساب‌کلاس 173 و 884 اقدام کنند. ویزاهای موقت Contributory به مدت دو سال اعتبار دارند و دارندگان این ویزا در طول این دو سال می‌توانند برای دریافت ویزای دائم Contributory اقدام کنند. هزینه‌ی کلی دریافت ویزای دائم چه از طریق اقدام مستقیم و چه از طریق اقامت موقت، یکسان خواهد بود، اگرچه با استفاده از مسیر دوم (اقامت موقت) بین دو مرحله تقسیم می‌شود و از لحاظ پرداخت، برای متقاضی راحت‌تر خواهد بود.
    امکانات و مزایای ویزای دائم والدین؟
    اگر نتیجه‌ی درخواست هر کدام از ساب‌کلاس‌های ویزای دائم والدین، مثبت باشد، متقاضی می‌تواند به استرالیا مهاجرت و به صورت نامحدود در خاک استرالیا زندگی کند. تمام امکانات و مزایای این نوع ویزاها، دقیقاً مطابق ویزاهای اقامت دائم است و دارنده‌ی این ویزا می‌تواند از تمام حقوق و مزایای اقامت دائم استرالیا استفاده کند.

    هزینه‌های پرداختی برای انواع ساب‌کلاس‌های ویزای والدین در فوریه 2016 به شرح زیر است:
    ساب‌کلاس ویزا هزینه هنگام ثبت پرونده هزینه هنگام صدور ویزا
    Contributory Visa موقت با ساب‌کلاس 173 2490$ 29130$
    Contributory Visa دائم با ساب‌کلاس 143 3695$ 43600$
    Contributory Visa دائم با ساب‌کلاس 143 برای دارنده ویزای 173 3695$ 19420$
    Parent Visa اقامت دائم با ساب‌کلاس 103 3870$ ندارد
    Aged Parent Visa دائم با ساب‌کلاس 804 3870$ ندارد


    جدول نمونه‌ی بالانس فامیلی Balance-of-Family Test
    شرایط دارند یا خیر؟ تعداد فرزندانی که در کشوری غیر از استرالیا زندگی می‌کنند تعداد فرزندان مقیم استرالیا تعداد کل فرزندان
    کشور د کشور ج کشور ب کشور الف
    بله - - - - 1 1
    بله - - - 1 1 2
    خیر - - - 2 1 3
    خیر - - 1 1 1 3
    بله - - - 2 2 4
    خیر - 1 1 1 1 4
    خیر - - 1 2 1 4
    خیر 1 1 1 1 1 5
    بله - 1 1 1 2 5
    بله - - - 2 3 5
    خیر - - 2 2 2 6

  4. 9 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    amirmz5 (2016/03/04),aus_2015 (2016/03/05),captainm (2016/02/21),cinere (2016/02/19),farid (2016/02/20),Libra (2016/02/18),mehran (2016/02/18),piroo (2016/02/18),Shahramkhan (2016/02/18)

  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    قسمت دوم برنامه .

    ویزاهای مهارت - بخش اول

    https://www.youtube.com/watch?v=rpHPAkjZv6w

    در این برنامه به بررسی و امکان سنجی شرایط اخذ ویزاهای تخصصی و مهارت استرالیا پرداختیم

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    قسمت سوم برنامه .

    ویزاهای مهارت - بخش دوم

    https://www.youtube.com/watch?v=bYPKvvQz-LM

    در این برنامه به مراحل و چگونگی اقدام جهت مهاجرت از طریق تخصص پرداختیم

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •