سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: Return Visa

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15

    Return Visa

    به دلایلی بعد از اخذ ویزای اقامت دائم و انجام اولین ورود به استرالیا، بعد از یک هفته، به ایران برگشتم و برای همسرم تقاضای ویزا کردم
    ضاهرا بعد از برگشت به استرالیا، باید تقاضای Return Visa بدم تا بدونم سیتیزن بشم.
    از دوستان کسی اطلاعی از شرایط و مراحلش داره؟ و اینکه چه زمانی باید تقاضا بشه؟

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    7
    تخصص
    civil engineer
    میزان امتیاز
    0
    ببخشید شما با چه ویزایی رفته بودید استرالیا؟
    بعد از ازدواج و گرفتن ویزای همسر باید برای خودمون هم دوباره ویزا بگیریم؟

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15
    بعد از ازدواج و گرفتن ویزای همسر باید برای خودمون هم دوباره ویزا بگیریم؟
    برای اخذ سیتیزن شیپ، باید به صورت روز شمار، چهار سال اقامت داشته باشید. اگه زودتر از این زمان از استرالیا خارج بشید باید تقاضای Return Visa بدید و توضیح بدید که چرا نتونستید 4 سال مداوم در خاک استرالیا بمونین.

  4. Top | #4

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    7
    تخصص
    civil engineer
    میزان امتیاز
    0
    ببخشید من درست متوجه نشدم، ویزای 190 (به طور مثال) به مدت 5 سال اعتبار داره ، اگر ورود اولیه رو بزنیم و بعد برگردیم و ازدواج کنیم و مدتی منتظر ویزای همسر باشیم( حداکثر یکسال ) باز 4 سال پیش رو میمونه.
    میتونم بپرسم ویزای شما چه ساب کلاسی هست؟

  5. Top | #5

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_zavar نمایش پست ها
    برای اخذ سیتیزن شیپ، باید به صورت روز شمار، چهار سال اقامت داشته باشید. اگه زودتر از این زمان از استرالیا خارج بشید باید تقاضای Return Visa بدید و توضیح بدید که چرا نتونستید 4 سال مداوم در خاک استرالیا بمونین.
    تا جایی که من فهمیدم، اگه مثلا pr داشته باشیم و مدت ویزا تمام بشه و از استرالیا بیرون باشیم و بخواهیم برگردیم return visa نیاز هستش و ربطی به سیتیزنی نداره
    اگه میشه کسانی که وارد هستند، نظر بدهند

  6. کاربر مقابل از Vadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    afshin_zavar (2015/09/02)

  7. Top | #6

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15
    تا جایی که من فهمیدم، اگه مثلا pr داشته باشیم و مدت ویزا تمام بشه و از استرالیا بیرون باشیم و بخواهیم برگردیم return visa نیاز هستش و ربطی به سیتیزنی نداره
    منم دقیقا میخوام همینو بدونم که مدت اقامت در خارج از استرالیا بین بازه ی اولین ورود و تاریخ اعتبار؛ ارتباطی به سیتیزن بودن داره یا نه
    به کیس آفیسر ایمیل زدم و ایشون پاسخ دادن که:
    Thank-you for your email. You hold a valid skilled VE175 visa which you can travel on until 26/02/2018.

    In regards to Australian Citizenship you can visit the website and enter your details into the citizenship calculator to determine the date you can apply. At this stage you cannot apply as you have not met the 2 years in Australia requirement, so you would need to meet that time period before you can apply.Thank-you for your email. You hold a valid skilled VE175 visa which you can travel on until 26/02/2018.

    In regards to Australian Citizenship you can visit the website and enter your details into the citizenship calculator to determine the date you can apply. At this stage you cannot apply as you have not met the 2 years in Australia requirement, so you would need to meet that time period before you can apply.

  8. Top | #7

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    چرا گفته دو سال پس؟

    یکی به داد برسه؟

    سوال منم هست خب. البته من ویزای pr دارم ولی هنوز مطمین نیستم اگه 5 سال ویزام رو آخرش تازه برسم استرالیا و بعدش تازه شروع کنم پر کردن چهار سال لازم برای سیتیزنی، که اون وقت ویزام مهلتش تموم شده، برای سیتیزنی مشکلی هست یا نه؟ یه جایی تو شرایط اقدام سیتیزنی خوندم current visa نیاز داره ولی آیا معنی اون داشتن ویزای expire نشده است؟ البته برای pr ها منظورم هست.

    شاید برای این هم return visa لازم هست. نمی دونم خب.

    یکی بگه لطفا کجا رو باید بخونیم یا از کجا ایمیل بزنیم بپرسیم

  9. کاربر مقابل از Vadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    afshin_zavar (2015/09/02)

  10. Top | #8

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15
    یکی بگه لطفا کجا رو باید بخونیم یا از کجا ایمیل بزنیم بپرسیم
    خواهشا اگه متوجه شدید به منم بگید.

    من با سفارت هم تلفنی صحبت کردم. خیلی مودبانه گفتن که نمیدونن باید تلفنی با اداره مهاجرت صحبت بشه. اگه انگلیسیتون در اون حد هست که بتونین تلفنی صحبت کنین! لطفا به منم بگین

  11. Top | #9

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    156
    محل سکونت
    استرالیا
    تخصص
    مهندس
    میزان امتیاز
    56
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_zavar نمایش پست ها
    برای اخذ سیتیزن شیپ، باید به صورت روز شمار، چهار سال اقامت داشته باشید. اگه زودتر از این زمان از استرالیا خارج بشید باید تقاضای Return Visa بدید و توضیح بدید که چرا نتونستید 4 سال مداوم در خاک استرالیا بمونین.
    برای گرفتن سیتیزن شیپ شما باید در دوره 4 ساله، در مجموع بیشتر از یک سال از استرالیا بیرون نباشید و در آخرین سال قبل از سالی که میخواهید برای شهروندی اقدام کنید هم علاوه بر داشتن ویزای اقامت دائم نباید بیشتر از 3 ماه هم بیرون از استرالیا بوده باشید. بنابراین هروقت بیشتر از یک سال بیرون باشید دوباره دوره 4 ساله از ورود جدیدتان حساب میشه.
    Resident Return Visa : این ویزا هم برای کسانی هست که اولین ویزای اقامت دائم انها منقضی شده است و قصد خروج و بعد هم ورود به استرالیا دارند.

  12. کاربر مقابل از captainm عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Vadi (2015/09/06)

  13. Top | #10

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    249
    میزان امتیاز
    147
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_zavar نمایش پست ها
    منم دقیقا میخوام همینو بدونم که مدت اقامت در خارج از استرالیا بین بازه ی اولین ورود و تاریخ اعتبار؛ ارتباطی به سیتیزن بودن داره یا نه
    به کیس آفیسر ایمیل زدم و ایشون پاسخ دادن که:
    اگر ویزای 175 همون ویزای 190 فعلی باشه ، من فکر کنم منظور از اون دوسال ، همون دوسال بدهکاری به ایالت اسپانسر کننده باشه که اگر شرایط اون دوسال احراز نشه برای سیتیزن شیپ نمیشه درخواست داد.

    Visa 190 ACT
    positive assessment : 2015/05/06
    IELTS: R7.5 L8 S7 W7: 2015/06/05
    EOI submitted : 2015/07/15
    Invitation : 2015/08/03
    Lodge: 2015/08/12
    CO: 2015/09/28
    Medical: 2015/10/10
    Visa Granted:2015/11/26

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •