سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

موضوع: Return Visa

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    10
    سلام دوستان یک سوال دارم.یه قانونی هست میگن اگر شما ویزای پیارت بیاد هر5 سال بیای ورود بزنی و برگردی ایران و دوباره پنج سال بعد باز ورود برنی میتونی ویزای پیارتو حفظ کنی اما پاسپورت نمیتونی بگیری.اینو دقیقش رو میتونید به من بگید؟ممنون میشم.

  2. کاربر مقابل از shirin13582003 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    نیاز (2015/09/05)

  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    286
    نقل قول نوشته اصلی توسط shirin13582003 نمایش پست ها
    سلام دوستان یک سوال دارم.یه قانونی هست میگن اگر شما ویزای پیارت بیاد هر5 سال بیای ورود بزنی و برگردی ایران و دوباره پنج سال بعد باز ورود برنی میتونی ویزای پیارتو حفظ کنی اما پاسپورت نمیتونی بگیری.اینو دقیقش رو میتونید به من بگید؟ممنون میشم.
    اگر زیر دو سال از پنج سال رو تو استرالیا باشین، باید توضیح قانع کننده داشته باشین تا بتونین ویزاتون رو تمدید کنین. بنابراین دقیقش اینه که چنین قانونی که شما گفتین، وجود نداره!

  4. Top | #13

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    44
    تخصص
    مهندس برق
    میزان امتیاز
    32
    این سوال شاید سوال خیلی های دیگه هم باشه ، کاش دوستان دیگه هم کامنتی در موردش داشته باشن !


    نقل قول نوشته اصلی توسط shirin13582003 نمایش پست ها
    سلام دوستان یک سوال دارم.یه قانونی هست میگن اگر شما ویزای پیارت بیاد هر5 سال بیای ورود بزنی و برگردی ایران و دوباره پنج سال بعد باز ورود برنی میتونی ویزای پیارتو حفظ کنی اما پاسپورت نمیتونی بگیری.اینو دقیقش رو میتونید به من بگید؟ممنون میشم.

  5. Top | #14

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15
    اگه 5 سال ویزام رو آخرش تازه برسم استرالیا و بعدش تازه شروع کنم پر کردن چهار سال لازم برای سیتیزنی، که اون وقت ویزام مهلتش تموم شده، برای سیتیزنی مشکلی هست یا نه؟
    از دوستان کسی هست که زبانش خوب باشه و بتونه این مسله رو از کیس آفیسر بپرسه یا تلفنی تماس بگیره با اداره مهاجرت صحبت کنه ؟!

  6. Top | #15

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_zavar نمایش پست ها
    از دوستان کسی هست که زبانش خوب باشه و بتونه این مسله رو از کیس آفیسر بپرسه یا تلفنی تماس بگیره با اداره مهاجرت صحبت کنه ؟!
    من تو دورهمی روز جمعه 13 شهریوراین موضوع رو سوال کردم.


    1. اگه قبل اون مهلت پنج ساله ویزا برسیم استرالیا هیچ مشکلی نیست برای وارد شدن (ورود اولیه قضیه دیگه ای هستش و سر جای خودش هست)
    2. ولی چون ویزا تموم می شه برای ورود مجدد به استرالیا، بعد از این تاریخ باید return visa گرفت. یعنی اگه همش بعد این تاریخ اونجا بمونیم و نخواهیم خارج بشیم هیچ مشکلی نیست. حتا برای گرفتن سیتیزنی اگه اون پنج سال ویزا تموم شده باشه هیچ مشکلی نیست ولی یادتون باشه باید بقیه شرایط سیتیزنی رو داشته باشیم.

  7. 2 کاربر مقابل از Vadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    afshin_zavar (2015/09/06),Mehnoosh-Mohamad (2015/09/06)

  8. Top | #16

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    البته ویزای منpr بودش

  9. کاربر مقابل از Vadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    afshin_zavar (2015/09/06)

  10. Top | #17

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    44
    تخصص
    مهندس برق
    میزان امتیاز
    32
    ممنون vadi عزیز ،

    پس با این حساب اگه من نوعی اولین ورود را انجام بدم و بلافاصله برگردم و درست قبل از اتمام 5 سال مهلت ویزا دوباره برگردم استرالیا هیچ مشکلی نخواهم داشت و مثلا برای اینکه سیتیزنیم هم درست بشه کافیه چهار سال را پر کنم بعد این تاریخ ؟ و اینطور که من متوجه شدم تنها زحمتی که برام خواهد داشت اینه که باید بعد اینکه مثلا اون تاریخ اتمام 5 سال رسید درخواست Return visa کنم . اگه درست متوجه شدم تایید کنید تا خیالم راحت شه ، دوم اینکه برای افرادی که با ویزای 190 وارد یک ایالت خاص میشن و اینطوری هم بلافاصله خارج میشن و میرن تا 5 سال دیگه اآیا مشکل خاصی به خاطر این ویزا نخواهند داشت ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Vadi نمایش پست ها
    من تو دورهمی روز جمعه 13 شهریوراین موضوع رو سوال کردم.


    1. اگه قبل اون مهلت پنج ساله ویزا برسیم استرالیا هیچ مشکلی نیست برای وارد شدن (ورود اولیه قضیه دیگه ای هستش و سر جای خودش هست)
    2. ولی چون ویزا تموم می شه برای ورود مجدد به استرالیا، بعد از این تاریخ باید return visa گرفت. یعنی اگه همش بعد این تاریخ اونجا بمونیم و نخواهیم خارج بشیم هیچ مشکلی نیست. حتا برای گرفتن سیتیزنی اگه اون پنج سال ویزا تموم شده باشه هیچ مشکلی نیست ولی یادتون باشه باید بقیه شرایط سیتیزنی رو داشته باشیم.

  11. کاربر مقابل از نیاز عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    afshin_zavar (2015/09/07)

  12. Top | #18

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    60
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    15
    نها زحمتی که برام خواهد داشت اینه که باید بعد اینکه مثلا اون تاریخ اتمام 5 سال رسید درخواست Return visa کنم
    عزیز، مشکل ما هم همینه!
    ظاهرا اگه قرار نیست به ایران برگردی، نیازی به Return visa نیست. اما اگه بعد از رسیدنت به استرالیا، ممکنه دوباره به ایران سفر کنی، باید تقاضای Return visa کنی...
    واسه همین میخوایم مطمئن بشیم که اگه قبل از اتمام ویزا، رفتیم استرالیا و سه سال مداوم موندیم و خارج نشدیم، میتونیم تقاضای سیتیزنی کنیم و نیازی هم به Return visa نداشته باشیم

    واقعا اگه کسی زبانش خوبه، خیلی عالی میشد اگه میتونست با اداره مهاجرت تلفنی صحبت کنه

  13. کاربر مقابل از afshin_zavar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    نیاز (2015/09/07)

  14. Top | #19

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    من درباره ویزای شما نمی دونم. به علاوه شرایط گرفتن return visa هم اگه دو سال تو استرالیا رو پر نکرده باشیم انگار سخته!
    ولی اگه طاقت کنید و اون چهار سال رو همون جا بمونید، فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. و نیازی به ویزا گرفتن هم انگار نیست.

    اگه کسی دقیق تر می دونه یا تصحیح نیاز داره بگه لطفا.

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیاز نمایش پست ها
    ممنون vadi عزیز ،

    پس با این حساب اگه من نوعی اولین ورود را انجام بدم و بلافاصله برگردم و درست قبل از اتمام 5 سال مهلت ویزا دوباره برگردم استرالیا هیچ مشکلی نخواهم داشت و مثلا برای اینکه سیتیزنیم هم درست بشه کافیه چهار سال را پر کنم بعد این تاریخ ؟ و اینطور که من متوجه شدم تنها زحمتی که برام خواهد داشت اینه که باید بعد اینکه مثلا اون تاریخ اتمام 5 سال رسید درخواست Return visa کنم . اگه درست متوجه شدم تایید کنید تا خیالم راحت شه ، دوم اینکه برای افرادی که با ویزای 190 وارد یک ایالت خاص میشن و اینطوری هم بلافاصله خارج میشن و میرن تا 5 سال دیگه اآیا مشکل خاصی به خاطر این ویزا نخواهند داشت ؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •