سلام دوستان
من در حال حاضر ۲۲ سالمه و لیسانس رشته مدیریت هتلداری (Hospitality management or hotel management) رو دارم. نمره آیتلس اوورال 7 دارم.
سابقه کاری خاصی به جز کارورزی های دانشگاهم ندارم.
حالا با توجه به اینکه سابقه کار ندارم و لیست مشاغل استرالیا هم ممکنه در اینده عوض بشه، میخواستم بدونم به نظرتون بهتره که برای مستر بیام استرالیا و بعد برای اقامت اقدام کنم یا اینکه توی ایران کار بکنم و به حد مناسبی که رسید از همینجا برای اقامت استرالیا اقدام کنم؟
این نکته رو هم بگم رشته من مشاغل زیر رو در برمیگیره:
Cook
Chef
Pastrycook
Hotel or motel manager
Baker
Restaurant/Bar manager
Cafe manager
که به جز شف بقیه مشاغل، فقط در لیست CSOL هستن. شف هم flagged هست.
لطفا منو راهنمایی بفرمایید. با تشکر