سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 37

موضوع: شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478

    Lightbulb شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

    سلام دامون عزیز
    میشه شما به طور خلاصه و کلی شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری رو توضیح بدین؟
    اگه چندتا سرنخ هم بدید خودم میتونم آمار دقیقش رو در بیارم ... چون واسه یه بنده خدای خیلی پولداری میخواستم که داره زندگیش رو تو ایران تلف میکنه؟
    از دوستان هم اگر کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم همکاری کنن

  2. کاربر مقابل از mohammad_eslami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    دامون (2014/11/16)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    سلام

    اتفاقا مبحث جالبیه . دوست دارم روش صحبت کنیم چون خودم یکسال گذشته خیلی روش تمرکز داشتم ، میتونم کمکتون کنم .
    اولین سوال در مورد افرادی که خیلی پولدارند اینه که پولشون رو از کجا آوردند ؟
    اگر بیزنس کردند در چهار سال گذشته و مدارکی دال بر فعالیت تجاری از قبیل جواز کسب ، تاسیس شرکت و .. دارند امکان اقدام از طریق ویزای کارآفرینی رو خواهند داشت .
    این یکی از stream های ویزا با ساب کلاس 188 است که یک ویزای چهار ساله خواهد بود که در صورتیکه متقاضی بتواند شرایط خاصی را بعد از ورود در راه اندازی بیزنس در داخل استرالیا فراهم کند ، قابل تبدیل به اقامت دائم میباشد .
    یک سیستم امتیاز بندی دارد که فاکتورهایی مانند سن ، میزان گردش بیزنسها ، میزان دارایی تجاری و شخصی ، مدرک تحصیلی و... در ان دخیل هستند .
    نیاز به آیلتس ندارد ولی اگر نمره functional نگیرند ، ادره مهاجرت نقره داغشون میکنه .

    برای کلاینتهایی که بیزنس موفقی دارند ولی شرایط امتیازیشون به ویزای 188 نمیرسه هم معمولا ویزای 457 میگیریم از طریق Business Expansion .

    حالا اگه دوست داری بیشتر بدونی ، میتونی شرایط ایشون یا فردی فرضی رو بگی تا برات تحلیل کنم که از چه طریق میتونند اقدام کنند .

  4. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/16),rezvan123 (2014/12/24)

  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    دامون

    این دوست من هیچ بیزینسی نداشته و دانشگاهش رو هم تو رشته کشاورزی سال سوم ول کرده و تکنیکالی دیپلم به حساب میاد!
    خونوادش یه پول گنده ای بهش دادن که اونم تو این پروسه است که چیکار کنه با این پول!
    سن: 25 سال ، مجرد.
    آیلتس 8 هم تو هر اسکیل داره.
    من یه مطالعه کلی رو ویزا 188 کردم و نفهمیدم:
    1- چه قدر امتیاز باید بیاره؟
    2- پیش نیاز های اقدام کردنش چیه؟
    3- گردش مالی همونطور که خودتون بهتر میدونید جور کردنش کار سختی نیست، آیا مورد قبول هست یا نه!؟
    و از این قبیل نکته ها ...
    مرسی

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    سلام

    ویزای 188 کمی پیچیدست . یادمه طبق یکی از آمارهای اداره مهاجرت ، بیش از نود درصد متقاضیان این ویزا از کمک وکیل استفاده میکنند .
    اینکه آیلتس هشت داره جالبه
    ببین عملا از راه قانونی برای کسی که نشه ثابت کرد که واقعا خودش تجارت کرده ، خیلی سخته .
    پشنهاد من برای این دوست اینه که آدم مطمئن پیدا کنه استرالیا بیزنس ثبت کنه و بعد اسپانسر خودش بشه .

  7. Top | #5

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام

    ویزای 188 کمی پیچیدست . یادمه طبق یکی از آمارهای اداره مهاجرت ، بیش از نود درصد متقاضیان این ویزا از کمک وکیل استفاده میکنند .
    اینکه آیلتس هشت داره جالبه
    ببین عملا از راه قانونی برای کسی که نشه ثابت کرد که واقعا خودش تجارت کرده ، خیلی سخته .
    پشنهاد من برای این دوست اینه که آدم مطمئن پیدا کنه استرالیا بیزنس ثبت کنه و بعد اسپانسر خودش بشه .
    خوشم اومد شما هم نکته آیلس رو گرفتی دامون عزیز
    اتفاقا این بنده خدا چنتا آدم مطمئن داره اونجا تو بریزبن!
    نمیدونی حداقل چه قدر پول میخواد بیزینس راه انداختن اونجا؟ و چه شرایطی داره؟
    مرسییییییی

  8. Top | #6

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    دامون جان ميشه در مورد ويزاي ٤٥٧ يكم لطف كنين و توضيح بدين؟؟
    در صورت أخذ اين ويزا چه امكاناتي شامل حال خانواده ميشه؟؟
    منظورم مديكر و مدرسه دولتي و ايناست
    چقدر سرمايه نيازه؟؟



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. Top | #7

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan123 نمایش پست ها
    دامون جان ميشه در مورد ويزاي ٤٥٧ يكم لطف كنين و توضيح بدين؟؟
    در صورت أخذ اين ويزا چه امكاناتي شامل حال خانواده ميشه؟؟
    منظورم مديكر و مدرسه دولتي و ايناست
    چقدر سرمايه نيازه؟؟



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    سوالی پرسیدید که جواب دقیق به اون خیلی کار سختیه . سعی میکنم خلاصه کنم و بعد اگر سوالی بود بیشتر توضیح میدم .

    ویزای 457 . به زبان ساده ویزای موقت کار برای یک بیزنس در داخل خاک استرالیاست . بسته به سابقه بیزنس این ویزا میتونه در مرحله اول بین 12 ماه تا چهار سال باشه .
    سه مرحله داره اقدام برای این ویزا .
    ابتدا باید تایید اسپانسری اون بیزنس انجام بشه . معمولا با توجه به بیزنس پلن و سایز اون بیزنس تعدادی رو اداره مهاجرت تایید میکنه .
    مرحله بعد تایید nomination با توجه به بازار کار و رزومه های ارسالیه و در مرحله آخر هستش که ویزا لاج میشه .
    Pathway به اقامت دائم داره از طریق ویزای 186و187 .
    چون ویزای اقامت موقته ، مدیکیر به شما تعلق نمیگیره و باید حتما بیمه خصوصی برای خود و خانواده داشته باشید.
    بچه ها میتونند از مدرسه های دولتی استفاده کنند . یکی دو سالیه که بحث هست که قراره هزینه ای هم بابت تحصیل گرفته بشه . وسترن استرالیا از اول 2015 تایید کرده که به ازای هر خانواده (هرچند بچه) ، چهار هزار دلار در سال میگیره . اما هنوز بقیه یالتها چیزی رو رسما اعلام نکردند .

    اینکه چقدر سرمایه نیاز داره ، سوال خاصیه .
    ببینید دو نوع اصلی داره این ویزا . یا یک بیزنس در داخل استرالیا شما رو اسپانسر میکنه که اگر کسی رو دارید که این بیزنس رو داشته باشه و حاضر به شراکت یا فروش بیزنسش به شرط اسپانسر کردن شما باشه ، داستان مشخصه و باید ببینید اینکار چقدر براتون هزینه داره . توجه کنید که در مدتی که ویزای 457 رو دارا هستید ، ممکنه مورد بازرسی هم قرار بگیرید و باید در ان بیزنس به کاری که برای اون اسپانسر شدید مشغول باشید و حقوقتون هم معادل تعیین شده به شما پرداخت بشه و مالیاتش رو بدید .
    نوع دیگر هم اصطلاحا به Business Expansion که اگر شما بیزنس متوسط به بالایی رو در ایران دارید که امکان ارائه طرح تجاری موفقی برای گسترش بیزنسش در استرالیا وجود داره ، میتونید شعبه ای از اون شرکت را در استرالیا تاسیس کرده و برای راه اندازی این شعبه ویزای 457 بگیرید .

  10. 4 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    davood267 (2015/02/24),M.S.T (2016/01/14),mohammad_eslami (2014/12/25),rezvan123 (2014/12/25)

  11. Top | #8

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    سپاس دامون جان لطف كردين


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. Top | #9

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    سلام دوستان من تازه وارد هستم.
    می خواستم بپرسم اگر از ویزای 188 کسی اطلاعی داره یا اقدامی کرده من رو هم راهنمایی کنه لطفا.
    چون پیش چند تا وکیل تا حالا رفتیم ولی هنوز کسی که بشه رو حرفش حساب کرد پیدا نکردیم.
    خواستم از تجربیات شما استفاده کنم.اینکه در چه زمینه هایی می شه سرمایه گذاری کرد با چقدر سرمایه . اینکه چه ایالتی مناسب تر هستش؟
    ممنون

  13. Top | #10

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط tannaz_b نمایش پست ها
    سلام دوستان من تازه وارد هستم.
    می خواستم بپرسم اگر از ویزای 188 کسی اطلاعی داره یا اقدامی کرده من رو هم راهنمایی کنه لطفا.
    چون پیش چند تا وکیل تا حالا رفتیم ولی هنوز کسی که بشه رو حرفش حساب کرد پیدا نکردیم.
    خواستم از تجربیات شما استفاده کنم.اینکه در چه زمینه هایی می شه سرمایه گذاری کرد با چقدر سرمایه . اینکه چه ایالتی مناسب تر هستش؟
    ممنون
    سلام و خوش آمدید.
    ویزای 188 سه شاخه دارد که جذاب ترین آن برای دوستان ایرانی شاخه کارآفرینیست . حداقل نیازهای آن مدیریت سطح بالا در بیزنس یا بیزسهاییست درصد ملکیت مشخصی از آنها را دارا هستید و سطح مشخصی نیز از گردش مالی قابل اثبات را داشته باشند . سپس در سیستم امتیاز بندی اعلام شده ، لازم است به حداقل 65 امتیاز دست پیدا کنید و البته از یک ایالت تاییدیه اسپانسری دریافت کنید تا این ویزا به شما تعلق بگیرد .در مورد جزییات این مبحث حرف زیاد است ولی فکر میکنم سوال شما در مورد ویژگیهای این ویزاست که به آن جواب خواهم داد
    ویزای 188 یک ویزای چهارساله است ، مسیر آن به ویزای اقامت دائم از ویزای 888 میگذرد . شرایط ویزای 888 ، چندان سخت نیست . یک بیزنی با قدمت دوسال که یکسال آخر ان گردش مالی ( فروش) بیش از سیصد هزار دلار داشته باشد ( این شرط در صورتیکه در رجیونال استرالیا اقامت داشته باشید ، با نظر ایالت قابل انصراف است همچنین شرایط زیر هم در مورد این نوع بیزنس راحت تر خواهد شد ) و همچنین دو شرط از سه شرط زیر را نیز احراز کنید :
    - ارزش دارایی بیزنس 200 هزار دلار
    - استخدام معادل دو نفر تمام وقت در یکسال . این دونفر مقیم دائم ، شهروند استرالیا یا نیوزلند باید باشند و از خانواده و اقوام فرد نباشند
    - محموع دارایی شخصی و بیزنسی در استرالیا 600 هزار دلار

    ازنظر ایالت ، نیوساوت ولز سخت گیر ترین ایالت است در ارائه اسپانسری و نیز ارائه تاییدیه ها در مرحله اقامت دائم . در مورد اینکه کدام ایالت برای راه اندازی بیزنس بهتر است ، کاملا به برنامه تجاری شما مرتبط است مثلا نیوساوت ولز برای شهر سیدنی به اکثر retail ها تاییدیه نمیدهد و البته هر ایالتی شرایط خاص خود را دارد که باید در جای خودش بررسی بشه ( احتما بخش مالی و در مورد راه اندازی بیزنس)

  14. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    tannaz_b (2015/02/04)

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •