سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 37 از 37

موضوع: شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

  1. Top | #31

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام

    اگر از transition stream ويزاي ١٨٦ استفاده خواهيد كرد جهت أخذ اقامت دايم حتما توجه داشته باشيد كه بايد با يك كارفرما دو سال استخدام باشيد البته امكان مرخصي و حتي تا سه ماه مرخصي بدون حقوق هم وجود دارد
    اگر به اقامت دايم برسيد كل بأزه اي كه با ويزاي ٤٥٧ هم در داخل استراليا بوده ايد ، مورد محاسبه خواهد بود
    ممنونم فقط به من گفته اند که شما در واقع به عنوان مدیر یک بیزینس استخدام میشوید و اگه به مدت 2 سال باید 18 درصد مالیات پرداخت بشه تا بتوان بعد از 2 سال اقامت دائمی بگیرید و حقوق سالیانه باید بالای 60000 دلار باشه
    نمیدونم اطلاعات درست هست یا خیر ممنونم

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

  2. Top | #32

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    156
    محل سکونت
    استرالیا
    تخصص
    مهندس
    میزان امتیاز
    56
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza289 نمایش پست ها
    ممنونم فقط به من گفته اند که شما در واقع به عنوان مدیر یک بیزینس استخدام میشوید و اگه به مدت 2 سال باید 18 درصد مالیات پرداخت بشه تا بتوان بعد از 2 سال اقامت دائمی بگیرید و حقوق سالیانه باید بالای 60000 دلار باشه
    نمیدونم اطلاعات درست هست یا خیر ممنونم

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    مقدار حقوق به نظر درست میاد، البته با توجه به رشته کاری میتونه کمی متفاوت باشه. اما مالیات را فکر نکنم درست گفته باشند. مالیات سالیانه از حقوق کم میشه و مقدارش در دوسال باید بیشتر از این باشه. امیدوارم بقیه دوستان که واردتر هستند راهنمایی کنند. اینم برای محاسبه پلکانی مالیات بر درامد در گوگل بنویسید: income tax rate australia

  3. Top | #33

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    با سلام
    من ۳۵ سال سن دارم و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم از سال ۹۰ تا ۹۵ مغازه اجاره ای پوشاک دارم جواز کسب به نام صاحب مغازه است ولی من کارت مباشرت از صنف دارم به مدت ۳ الی ۴ سال گردش مالی خوبی دارم میتونم آیلتس ۶ هم بگیرم و به دنبال ویزای ۴۵۷ بخش business expansion که اقای دامون گفته بودند هستم میخوام بدونم میتونم اقدام کنم یا خیر و به دنبال یک وکیل معتبر هستم برای این کار اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

  4. Top | #34

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    سلام آقای دامون آیا در مورد business expansion میتوان آگه مغازه اجاره ای باشه و مدت کارش حدود ۵ سال باشه و کارت مباشرت صنفی هم داشته باشم میشه اقدام کرد و آیا در این مورد نیاز به اسپانسر هست یا خیر و آیا نیاز است که در لیست sol یا csol باشم ودر آخر آگه بخوام که شما در این زمینه وکالت منو بعهده بگیرید چطور میتونم باهاتون در تماس باشم

  5. Top | #35

    تاریخ عضویت
    12 2016
    نوشته ها
    6
    تخصص
    Computer
    میزان امتیاز
    0

    سفره خانه و رستوران

    با درود به دوستان عزيز
    من با چند مشاور مهاجرت تو ايران صحبت كردم شرايط اخذ ويزاي سرمايه گذاري زير گروه ١٨٨ دارم
    علاقمند به راه اندازي سفره خانه و رستوران ايراني هستم
    يا هاستل كه كنارش هم يه رستوران كوچيك بتونم راه بندازم
    يا بيرون بر .
    در ضمن دو تا گل پسر دو قلو دارم موزيسين هستن يكشون گيتار خوب مينوازه و ديگري كيبورد ميزنه خودم هم ني انبان ميزنم فكر كردم ايا جامعه ايراني استقبال ميكنه ؟؟
    ممنون ميشم دوستاني كه تجربه زندگي بيشتري در ملبورن دارن راهنمايي كنند و نظر بدهند .
    در ضمن الان هم توريستي اومدم ملبورن ٣ روزه
    هم براي فال و هم تماشا
    شاداب چون گل باشيد و استوار چنان كوه



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Top | #36

    تاریخ عضویت
    01 2017
    نوشته ها
    3
    تخصص
    Marematgar.
    میزان امتیاز
    0

    سرمايه گذاري استراليا

    سلام و وقت بخير خدمت اقاي دامون ببخشيد من يه سوال داشتم خدمتتون ما قصد داريم با ويزاي سرمايه گذاري وارد استراليا بشيم ايا شما كسي رو سراغ داريد كه با اين روش اومده باشه و موفق باشه ؟ و ١ سوال ديگه اگر با اين نوع ويزا بياييم اما بعد از مدتي جاب افر خوبي بگيريم و مشغول به كار شويم ايا ميتوان كيس خود را عوض كرد و در خواست اقامت دايم داد؟چون در ويزاي سرمايه گذاري اقامت موقت ٤ ساله ميدن اما اگر بعد از ٤ سال تعهدات را انجام ندهيم اقامت ما باطل ميشود ايا اصلا امكان اسپانسر پيدا كردن يا تحصيل كردن و عوض كردن كيس مهاجرتي هست وقتي كه ما با روش سرمايه گذاري امده ايم يا نه؟
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. Top | #37

    تاریخ عضویت
    12 2016
    نوشته ها
    6
    تخصص
    Computer
    میزان امتیاز
    0
    دامون جان سلام مجدد
    چندبار در استراليا كه بودم تلاش كردم باهات صحبت كنم موفق نشدم الان برگشتم ايران و در مرحله انتخاب وكيل هستم ،مايلم اگر فرصت داشته باشي شرايطم رو مطرح كنم و برسي كنيد و خوشحال ميشم بتونم از طريق شما اين پروسه رو انجام بدم .
    مهدي صادقي
    ٠٩٣٧٣١٩٩٠٩٥


    Sent from my iPhone using Tapatalk

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •