سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 37

موضوع: شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    10 2015
    نوشته ها
    5
    تخصص
    مخابرات
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    ببینید ، الزامی به این کار نیست . من مواردی داشتم که بدون اجاره نامه ، نامینیشن انجام شده . اما یکی دو مرود هم بود که بنا به شرایط تصمیم گرفتم از کلاینت بخوام هزینه کنه و اجاره محل رو انجام بده ،عمده دلیلش هم صعیف بودن پرونده بوده که احساس کردم لازمه اینکار رو بکنم.
    به خاطر همین متاسفانه نمیتونم دقیق و قاطع خدمتتون عرض کنم که لازم دارید یا خیر

    ببخشید من باز هم روی این موضوع تاکید میکنم. چون توی فرمهای الکترونیکی Nomination آدرس محل کار کارمند در استرالیا را میپرسه و نمیشه این قسمت فرم رو خالی رها کرد.
    آیا نوشتن هر آدرس بدون اینکه به شرکت تعلق داشته باشه در این قسمت کفایت میکنه؟ من حقیقتش گیج شدم. چون داشتن آدرس در استرالیا با نفس کاری که تازه میخواد راه اندازی بشه در تناقض هست. البته هنوز نتیجه پرونده Sponsorship نیومده و در حال تکمیل مدارک هستم. ولی توی سایت نوشته تقاضای sponsorship و nomination همزمان میتواند ارسال شود.

    ممنون

  2. Top | #22

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    هر سه پرونده SBS ,Nomination , Visa application رو میشه در یک روز لاج کرد.
    شما در بیزنس پلنتون ، حتما ذکر کردید که کدام منطقه میخواهید بیزنس رو انجام بدید . این از موارد الزامی بیزنس پلنه .

  3. Top | #23

    تاریخ عضویت
    10 2015
    نوشته ها
    5
    تخصص
    مخابرات
    میزان امتیاز
    0
    من هنوز بيزنس پلن رو آپلود نكردم
    ميخوام ظرف ٢-٣ روز آينده ارسال كنم
    نكته اي هست كه جا انداختم؟

  4. Top | #24

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط payam نمایش پست ها
    من هنوز بيزنس پلن رو آپلود نكردم
    ميخوام ظرف ٢-٣ روز آينده ارسال كنم
    نكته اي هست كه جا انداختم؟
    چی بگم پیام جان ؟
    تصمیم سختی گرفتی که داری این ویزا رو بدون کمک وکیل لاج میکنی . من خودم اولین بار که این ویزا رو کار کردم تقریبا کل دستمزدم رو دادم به یکی از اساتیدم که فقط جک کنه که مدارکی که میفرستم درست باشه .
    در حد سوالات کلی من خوشحالم که کمکت کنم اما چون هیچ چیزی نمیدونم ، سخته کمکت کنم هر چند دوست دارم . واقعا دوست دارم رو این نوع ویزاها بیشتر اطلاعات بزارم رو فروم اما از طرف دیگه چون مسئولیت حقوقی دارم ، قاننا اجازه ادوایس جنرال بدون شناخت و تحلیل به اشخاص رو ندارم .

  5. Top | #25

    تاریخ عضویت
    10 2015
    نوشته ها
    5
    تخصص
    مخابرات
    میزان امتیاز
    0
    واسه همين هم شديدا دچار استرس شدم
    اگر امكان ارتباط مستقيم تري هست ممنون ميشم بهم بگيد

  6. Top | #26

    تاریخ عضویت
    01 2016
    نوشته ها
    3
    تخصص
    خانه دار
    میزان امتیاز
    0

    شرايط مهاجرت از طريق كارافريني

    با سلام و عرض خسته نباشيد ميخواستم شرايط كسب ويزاي كارافريني رو بپرسم و اينكه ايا نياز به داشتن رشته تحصيلي خاصي هست

  7. Top | #27

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    193
    سلام دامون جان
    یکی از دوستان در مورد این ویزا پرسیدن و از من خواستن که اگر وکیل مورد اعتمادی سراغ دارم بهشون معرفی کنم؛ اجازه میدید جمعه صبح به وقت ایران با شما تماس بگیرم و در مورد ایشون با حضور خودشون باشما صحبت کنم.؟

  8. Top | #28

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.S.T نمایش پست ها
    سلام دامون جان
    یکی از دوستان در مورد این ویزا پرسیدن و از من خواستن که اگر وکیل مورد اعتمادی سراغ دارم بهشون معرفی کنم؛ اجازه میدید جمعه صبح به وقت ایران با شما تماس بگیرم و در مورد ایشون با حضور خودشون باشما صحبت کنم.؟
    سلام ،
    باعث افتخاره . در خدمت هستم

  9. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    M.S.T (2016/01/14)

  10. Top | #29

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    12
    تخصص
    فروشنده
    میزان امتیاز
    1
    با سلام کسی که از طریق ویزای 457 اقدام میکنه باید در سال چه میزان مالیات بده تا بعداز دوسال بتونه اقامت دائمی بگیره و بعد از اقامت دائمی چه مدتی طول میکشه سیتیزن بشه وایا باید شرط دیگه هم رعایت کنه تا بعد از دو سال اقامت دائمی بگیره ممنون

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

  11. Top | #30

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza289 نمایش پست ها
    با سلام کسی که از طریق ویزای 457 اقدام میکنه باید در سال چه میزان مالیات بده تا بعداز دوسال بتونه اقامت دائمی بگیره و بعد از اقامت دائمی چه مدتی طول میکشه سیتیزن بشه وایا باید شرط دیگه هم رعایت کنه تا بعد از دو سال اقامت دائمی بگیره ممنون

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام

    اگر از transition stream ويزاي ١٨٦ استفاده خواهيد كرد جهت أخذ اقامت دايم حتما توجه داشته باشيد كه بايد با يك كارفرما دو سال استخدام باشيد البته امكان مرخصي و حتي تا سه ماه مرخصي بدون حقوق هم وجود دارد
    اگر به اقامت دايم برسيد كل بأزه اي كه با ويزاي ٤٥٧ هم در داخل استراليا بوده ايد ، مورد محاسبه خواهد بود

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •