سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 37

موضوع: شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام و خوش آمدید.
    ویزای 188 سه شاخه دارد که جذاب ترین آن برای دوستان ایرانی شاخه کارآفرینیست . حداقل نیازهای آن مدیریت سطح بالا در بیزنس یا بیزسهاییست درصد ملکیت مشخصی از آنها را دارا هستید و سطح مشخصی نیز از گردش مالی قابل اثبات را داشته باشند . سپس در سیستم امتیاز بندی اعلام شده ، لازم است به حداقل 65 امتیاز دست پیدا کنید و البته از یک ایالت تاییدیه اسپانسری دریافت کنید تا این ویزا به شما تعلق بگیرد .در مورد جزییات این مبحث حرف زیاد است ولی فکر میکنم سوال شما در مورد ویژگیهای این ویزاست که به آن جواب خواهم داد
    ویزای 188 یک ویزای چهارساله است ، مسیر آن به ویزای اقامت دائم از ویزای 888 میگذرد . شرایط ویزای 888 ، چندان سخت نیست . یک بیزنی با قدمت دوسال که یکسال آخر ان گردش مالی ( فروش) بیش از سیصد هزار دلار داشته باشد ( این شرط در صورتیکه در رجیونال استرالیا اقامت داشته باشید ، با نظر ایالت قابل انصراف است همچنین شرایط زیر هم در مورد این نوع بیزنس راحت تر خواهد شد ) و همچنین دو شرط از سه شرط زیر را نیز احراز کنید :
    - ارزش دارایی بیزنس 200 هزار دلار
    - استخدام معادل دو نفر تمام وقت در یکسال . این دونفر مقیم دائم ، شهروند استرالیا یا نیوزلند باید باشند و از خانواده و اقوام فرد نباشند
    - محموع دارایی شخصی و بیزنسی در استرالیا 600 هزار دلار

    ازنظر ایالت ، نیوساوت ولز سخت گیر ترین ایالت است در ارائه اسپانسری و نیز ارائه تاییدیه ها در مرحله اقامت دائم . در مورد اینکه کدام ایالت برای راه اندازی بیزنس بهتر است ، کاملا به برنامه تجاری شما مرتبط است مثلا نیوساوت ولز برای شهر سیدنی به اکثر retail ها تاییدیه نمیدهد و البته هر ایالتی شرایط خاص خود را دارد که باید در جای خودش بررسی بشه ( احتما بخش مالی و در مورد راه اندازی بیزنس)


    ممنونم از توضیحاتتون.فقط 1 سوال اینکه ما چه مقدار پول باید وارد استرالیا بکنیم ایا مقداره معینی داره یا اینکه ما می تونیم بیرینسی اونجا با مقدار سرمایه ای که خیلی زیاد هم نباشه مثلا 100/000 دلار دایر کنیم و بعد از 2 سال یا 3 سال به شرایط ویزای دایم برسه یعنی همون 3 مورد که شما فرمودید؟و معمولا پروسه این ویزا چقدر زمان میبره؟
    سپاسگذارم از توجهتون.

  2. Top | #12

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط tannaz_b نمایش پست ها
    ممنونم از توضیحاتتون.فقط 1 سوال اینکه ما چه مقدار پول باید وارد استرالیا بکنیم ایا مقداره معینی داره یا اینکه ما می تونیم بیرینسی اونجا با مقدار سرمایه ای که خیلی زیاد هم نباشه مثلا 100/000 دلار دایر کنیم و بعد از 2 سال یا 3 سال به شرایط ویزای دایم برسه یعنی همون 3 مورد که شما فرمودید؟و معمولا پروسه این ویزا چقدر زمان میبره؟سپاسگذارم از توجهتون.
    بله ، معمولا هیچ اجباری در مقدار پول وارد شده نیست . مهم ارزش و قدرت بیزنس شما در استرالیاست . پروسه این ویزا بعد از لاج بین چهار ماه تا نه ماه بوده در مورد کلاینتهای من .

  3. Top | #13

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    سلام آقای دامون.مزاحمتون شدم که اگر امکانش باشه از شما کمک بگیرم.
    من به همراه نامزدم قصد مهاجرت داریم و تصمیم جدی در این زمینه گرفتیم.در طول 1 ماه اخیر به چندین دفتر وکالت مراجعه کردیم که برخی هم وکلاشون عضو مارا بودن.بعد از مشاوره همه متفق القول به ما گفتن که از طریق 188 می تونیم اقدام کنیم.تا امروز که با یک وکیل مجرب دیگه قرار داشتیم و ایشون گفتن که به دلیل اینکه همسر بنده و همه تو ایران به نوعی فرار مالیاتی دارن و مالیات پرداختی ما نشون دهنده میزان بیزینس نیست و بقیه وکلا کار غیر قانونی میکنن مثلا پرونده مالیاتی درست می کنن این کار اصلا صلاح نیست و به نتیجه نمیرسه در نتیجه 2 راه دیگه پیشنهاد کردن که یا از طریق 190 که من متقاضی باشم و یا تحصیلی.
    ما بسیار سردرگم شدیم.خواستم از شما خواهش کنم با توجه به تجربتون آیا ممکنه برای مالیات کم پرداختی از ما ایرادی بگیرن؟
    و هم اینکه برای pr شدن کلا به نظر شما کدوم از این ویزاها برای ما بهتره؟188و190 و یا تحصیلی؟
    ممنونم از کمک ها و توجهتون.

  4. Top | #14

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    سلام

    بستگي به هدف نهاييتون داره . اگر أقامت دايم و پاس استراليايي براتون در درجه اول اهميته خب ١٩٠ بهترين حالته منتها شرايطتون رو مطرح كنيد حتما تو فروم كه نظر بگيريد روش .
    دانشجويي حتما اخرين راه پيشنهادي منه كه اگر شانس براي هيچ نوع ويزاي ديگري نداشته باشيد دنبالش بريد .
    در مورد ماليات ، به بقيه مدارك شما بستگي داره . پرونده هاي زيادي بوده كه من حتي بدون آرائه مدارك مالياتي و با احراز شرايط ديگر ارسال كردم و الان استراليا هستند .



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    tannaz_b (2015/02/06)

  6. Top | #15

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    29
    سلام
    اقاي دامون، براي ٤٥٧، ايا ميشه كه الان با يك دوستمون كه شهروند استراليا هست شركت راه بندازيم ولي همان ابتداي كار فقط مثلا 10,000 دلار سرمايه شركت باشه ولي طبق بيزنس پلن بگوييم كه تا اخر سال بيش از حداقل حقوق تعيين شده براي 457 درامد خواهيم داشت؟

  7. Top | #16

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohajer0 نمایش پست ها
    سلام
    اقاي دامون، براي ٤٥٧، ايا ميشه كه الان با يك دوستمون كه شهروند استراليا هست شركت راه بندازيم ولي همان ابتداي كار فقط مثلا 10,000 دلار سرمايه شركت باشه ولي طبق بيزنس پلن بگوييم كه تا اخر سال بيش از حداقل حقوق تعيين شده براي 457 درامد خواهيم داشت؟
    کار نشدنی نیست اما عملا نمیتونید با paper company اینکار رو انجام بدید .
    لازمه که شرکت فعال بشه ، کار بکنه ، درآمد داشته باشه .
    جدیدا و بعد از سواستفاده هایی که شده ، معمولا روی شرکتهای تازه تاسیس ، تایید اسپانسری و نومینیشن رو اونقدر طول میده اداره مهاجرت که حداقل دو تا سه BAS ( گزارش عملکرد سه ماهه) رو بتونه از شرکت بگیره و بررسی کنه .

  8. Top | #17

    تاریخ عضویت
    10 2015
    نوشته ها
    5
    تخصص
    مخابرات
    میزان امتیاز
    0
    سلام دامون عزیز،
    از توضیحاتی که درمورد ویزای ۴۵۷ دادید متشکرم.
    من یک بیزنس فعال در ایران دارم و قصد دارم از طریق Business Expansion ویزای ۴۵۷ برای خودم بگیرم.
    براساس مطالعه ای که انجام دادم باید دو مرحله Sponsorship - Nomination را ابتدا بگذرانم.
    سوال ۱: من که هنوز هیچ بیزنسی در استرالیا راه اندازی نکردم چطور میتونم خودم رو Nominate کنم بدون داشتن هیچگونه آدرسی در استرالیا؟
    سوال ۲: آیا من میتونم یکی از کارمندهای ایرانی خودم رو هم کاندید ویزای ۴۵۷ کنم؟ همزمان با خودم این کار شدنیه؟

    ممنون

  9. Top | #18

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط payam نمایش پست ها
    سلام دامون عزیز،
    از توضیحاتی که درمورد ویزای ۴۵۷ دادید متشکرم.
    من یک بیزنس فعال در ایران دارم و قصد دارم از طریق Business Expansion ویزای ۴۵۷ برای خودم بگیرم.
    براساس مطالعه ای که انجام دادم باید دو مرحله Sponsorship - Nomination را ابتدا بگذرانم.
    سوال ۱: من که هنوز هیچ بیزنسی در استرالیا راه اندازی نکردم چطور میتونم خودم رو Nominate کنم بدون داشتن هیچگونه آدرسی در استرالیا؟
    سوال ۲: آیا من میتونم یکی از کارمندهای ایرانی خودم رو هم کاندید ویزای ۴۵۷ کنم؟ همزمان با خودم این کار شدنیه؟

    ممنون
    سلام

    شرکت شما در حقیقت داره یک( یا چند) از کارمندهاش رو nominate میکنه در جهت اقدامات بعد از راه اندازی و یا حتی پروسه راه ندازی بیزنس فعالیت کنند . معمولا ما یه سری مکاتبات و فعالیتها در زمینه اجاره محل برای بیزنس ، تحقیقات و اطلاعات جمع آوری شده توسط شرکت در زمینه ثبت شرکت و لایسنسهای مورد نیاز و در حقیقت بیزنس استادی رو نشون میدیم .
    سوال دو : خیلی بستگی به سایز شرکت ، بیزنس پلنتون و ... داره . معمولا چیزی که تجربه من در مورد شرکتهای با سایز متوسط در ایران میگه معمولا یک نفر یا حداکثر دو نفر رو در SBS مرحله اول تایید میکنند . البته میشه به محض راه انداختن شرکت و اولین فعالیتهای واقعی ، درخواست اضافه کردن تعداد اسپانسری رو کرد و یا اسپانسری رو به شرکت داخل استرالیا عوض کرد ( کاری که همیشه پیشنهاد میکنم به جهت در مسیر اقامت دائم قرار گرفتن)

    موفق باشید

  10. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    M.S.T (2016/01/14),mohammad_eslami (2015/10/31)

  11. Top | #19

    تاریخ عضویت
    10 2015
    نوشته ها
    5
    تخصص
    مخابرات
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام

    شرکت شما در حقیقت داره یک( یا چند) از کارمندهاش رو nominate میکنه در جهت اقدامات بعد از راه اندازی و یا حتی پروسه راه ندازی بیزنس فعالیت کنند . معمولا ما یه سری مکاتبات و فعالیتها در زمینه اجاره محل برای بیزنس ، تحقیقات و اطلاعات جمع آوری شده توسط شرکت در زمینه ثبت شرکت و لایسنسهای مورد نیاز و در حقیقت بیزنس استادی رو نشون میدیم .
    سوال دو : خیلی بستگی به سایز شرکت ، بیزنس پلنتون و ... داره . معمولا چیزی که تجربه من در مورد شرکتهای با سایز متوسط در ایران میگه معمولا یک نفر یا حداکثر دو نفر رو در SBS مرحله اول تایید میکنند . البته میشه به محض راه انداختن شرکت و اولین فعالیتهای واقعی ، درخواست اضافه کردن تعداد اسپانسری رو کرد و یا اسپانسری رو به شرکت داخل استرالیا عوض کرد ( کاری که همیشه پیشنهاد میکنم به جهت در مسیر اقامت دائم قرار گرفتن)

    موفق باشید
    سلام
    ممنون از پاسخ شما
    یعنی در ابتدای کار (قبل از ارسال درخواست Nomination) شرکت باید یک قرارداد اجاره داشته باشد تا بتواند در فرمهای Nomination آن آدرس را قید کند؟ یا نیازی به انجام این کار نیست؟

    ممنون

  12. Top | #20

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط payam نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از پاسخ شما
    یعنی در ابتدای کار (قبل از ارسال درخواست Nomination) شرکت باید یک قرارداد اجاره داشته باشد تا بتواند در فرمهای Nomination آن آدرس را قید کند؟ یا نیازی به انجام این کار نیست؟

    ممنون
    ببینید ، الزامی به این کار نیست . من مواردی داشتم که بدون اجاره نامه ، نامینیشن انجام شده . اما یکی دو مرود هم بود که بنا به شرایط تصمیم گرفتم از کلاینت بخوام هزینه کنه و اجاره محل رو انجام بده ،عمده دلیلش هم صعیف بودن پرونده بوده که احساس کردم لازمه اینکار رو بکنم.
    به خاطر همین متاسفانه نمیتونم دقیق و قاطع خدمتتون عرض کنم که لازم دارید یا خیر

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •