سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 61

موضوع: شهروندي و پاسپورت استراليا

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    29

    شهروندي و پاسپورت استراليا

    سلام،
    كسي ميدونه كه براي اينكه شهروند بشيم و پاسپورت استراليا بگيريم، دقيقا روال حضورمون در استراليا چجوري بايد باشه؟ من يه جا راجع به اين خواندم ولي درست متوجه نشدم.

  2. کاربر مقابل از mohajer0 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mohammad_eslami (2015/05/05)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    من هم خیلی دلم میخواد روند دقیق این پاسپورت کذایی رو بدونم ...
    اینکه چند سال و طبق چه الگوریتمی به پاس میرسیم؟

    مرسی همگی

  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    289
    محل سکونت
    Shiraz, Iran
    تخصص
    Construction Project Manager
    میزان امتیاز
    626
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohajer0 نمایش پست ها
    سلام،
    كسي ميدونه كه براي اينكه شهروند بشيم و پاسپورت استراليا بگيريم، دقيقا روال حضورمون در استراليا چجوري بايد باشه؟ من يه جا راجع به اين خواندم ولي درست متوجه نشدم.
    راستش در مورد جزيياتش يه مقدار بين علما اختلاف هست.
    ولي چيزي كه من از سايت اداره مهاجرت خوندم و اكثر علماي فن هم تاييد كردن اينه كه بايد 4 سال از اولين ورود شما گذشته باشه و در چهار سال گذشته (قبل از درخواست) بيش از يك سال بيرون از استراليا نبوده باشيد و در سال آخر بيش از 90 روز بيرون از استراليا نبوده باشيد. (اينجا يه ابهام وجود داره اونم اينه كه اگر بين اولين ورود و دوره‌ي زندگي در استراليا بيش از يك سال بگذره، آيا تايمر 4 ساله صفر مي شه و از دومين ورود محاسبه مي شه يا نه... و اين نكته ي مهمي هست به نظرم)
    البته بعد از اون يه سري چك ها وجود داره و يه امتحان رو بايد شركت كنيد (در مورد قوانين و تاريخ استراليا و ...) و بعد از طي مراحلي، در صورت تاييد جشن شهروندي برگزار مي‌شه.


    You must:

    • have been living in Australia on a valid Australian visa for four years immediately before applying which must include the last 12 months as a permanent resident, and
    • not have been absent from Australia for more than one year in total, in the 4 year period, including no more than 90 days in the year before applying.



    اينم لينك صفحه در سايت اداره مهاجرت
    Australian Citizenship – Application process for Australian citizenship
    پشت درياها شهري ست..... قايقي بايد ساخت.......
    Subclass 189
    Lodge:2014-05-02
    Visa Granted: 2015-02-04

  5. 4 کاربر مقابل از mhd.hdr عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mozhganshm (2015/05/05),Newlife (2015/05/08),ترمه (2015/05/05),حمید (2015/05/06)

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    29
    و دقيقا اين همون قسمتي هست كه من هم متوجه نشدم. اقاي دامون كه وكيل هستند شايد جواب را بدونند. من سوال مبهم را مينويسم كه هركسي جواب ميدونه بگه:

    ايا اگر قبل از درخواست بيش از يك سال بيرون بوده باشيم دوباره بايد 4 سال بگذرانيم؟

  7. Top | #5

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    0
    دوستان

    این 4سال باید روی ویزای PR بوده باشه یا ویزاهای موقت هم حساب هست؟

  8. Top | #6

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    29
    موقت هم حساب هست.

  9. 3 کاربر مقابل از mohajer0 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mahdi samiei (2015/05/11),mhd.hdr (2015/05/09),roya206 (2015/05/09)

  10. Top | #7

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    کل دوره ای که به صورت قانونی و با ویزا در استرالیا بوده اید محاسبه میشود

  11. Top | #8

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhd.hdr نمایش پست ها
    راستش در مورد جزيياتش يه مقدار بين علما اختلاف هست.
    (اينجا يه ابهام وجود داره اونم اينه كه اگر بين اولين ورود و دوره‌ي زندگي در استراليا بيش از يك سال بگذره، آيا تايمر 4 ساله صفر مي شه و از دومين ورود محاسبه مي شه يا نه... و اين نكته ي مهمي هست به نظرم)



    Australian Citizenship – Application process for Australian citizenship
    مهدی جان به نظر من میشه روی اون تاریخ حساب کرد چون در حقیقت غیبت موقت ( یکساله مثلا) بوده .

  12. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mhd.hdr (2015/05/10)

  13. Top | #9

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    29
    سلام،
    حالا مثلا اگر بعد از چهار سال ويزاي موقت من تمام بشود و بروم ايران، كدام حالت زير همچنان چهارسال زندگي من را براي شهروندي در نظر ميگيرد؟

    ١- بازگشت به استراليا با ويزاي اقامت دائم در كمتر از يك سال
    ٢- مثل شماره يك ولي بعد از گذشت يك سال

  14. Top | #10

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    فکر میکنم قانون کاملا شفاف باشه در این زمینه و فقط نیاز به تحلیل داشته باشیم
    مشخصا شما باید حداقل یکسال رو روی ویزای اقامت دائم باشید تا بتونید با اعمال شرط چهار سال اقامت قانونی در استرالیا ، به نتیجه لازم برسید . شما اگر از استرالیا خارج شوید و بیش از یکسال را در خارج از این کشور سر کنید عملا نمیتوانید در هیچ بازه ای تا چهار سال بعد از آن شرایط لازم را ایجاد کنید .

  15. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mahdi samiei (2015/05/11)

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •