سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 11 از 26 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 258

موضوع: ويزاي ازدواج

  1. Top | #101

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط avedin نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    امیدوارم ایام به کام باشه
    من حدود یکسال پیش ویزای PR برای استرالیا رو گرفتم و ورود اولیه رو نیز داشتم و برگشتم
    متاسفانه با همسرم متارکه کردم ( بعد از برگشت از سفر ) و Main خود من هستم
    درحال حاضر مجدد ازدواج کردم و قصد رفتن دارم چند سوال داشتم
    اگر برای همسر جدیدم اقدام کنم حدودا تا اخذ ویزا چقدر طول میکشه؟
    آیا مدت زمان و هزینه اقدام از داخل استرالیا و یا اینجا( ایران ) متفاوت است ؟
    چه مدارکی ایشون لازم دارن ؟ ( آیلتس )
    آیا بهتر است من زودتر برم و از داخل استرالیا اقدام کنم یا از همینجا هم اقدام کنم فرقی نداره ؟ و آیا این اقدام خللی در ویزای خودم ایجاد می کنه یا نه ؟
    همسر قبلیه من در سفر اول با من همراه بود تا ویزایشان ولید شود با این اقدام ویزای اون به قوت خودش باقیه؟
    ممنون از راهنماییتون
    ارادتمند
    سلام
    با توجه به اينكه شما متاركه كرديد و زمان زيادي از آشناييتون با همسر الانتون نميگذره ، احتمالا پروندتون با ريسك بالا در نظر گرفته ميشه ( اين پرونده ها اكثرا به استراليا واسه بررسي بيشتر فرستاده ميشه ) و مدت زمان پروندتون طولاني تره .
    * تصحیح : چند پست جلوتر یکی از دوستان گفتن که در صورتی که شخصی اسپانسر همسر اولش باشه و از اون جدا بشه ، تا 5 سال نمیتونه اسپانسر همسر دیگه ای بشه*
    سعي كنيد تا جايي كه ميتونيد مدارك واسه ازدواج كنونيتون و ارتباط با همسرتون جمع اوري كنين ( عكسهاي مشترك زياد ، تماسهاي وايبر ، موبايل و...مدارك مسافرتها، كنسرتها و..) تا صحت رابطتون خيلي زياد بهشون اثبات بشه
    هزينه اقدام از داخل و خارج استراليا يكسانه( فقط اسم ويزاها متفاوته)
    ايشون مدرك ايلتس احتياج ندارند، براي اين ويزاها بيشتر مدارك براي اثبات رابطه هست
    من افراد زيادي ديدم كه از داخل ايران اقدام كردند و خودشون ايران بودند و مشكلي براي ويزاي خودشون و همسرشون پيش نيومده
    دو مورد ويزاي همسر قبليتون فكر نميكنم اين ويزاي جديد تاثيري براي ايشون داشته باشه
    البته اين مسايلي كه گفتم اكثرا بر اساس مواردي بوده كه از دوستان تو همين فروم يا فروم ديگه شنيدم ، شما صفحات قبلي رو مطالعه كنين خيلي بيشتر در جريان قرار ميگيريد
    موفق باشيد
    ویرایش توسط samanehkh61 : 2015/12/14 در ساعت 05:03 PM

  2. Top | #102

    تاریخ عضویت
    11 2015
    نوشته ها
    8
    تخصص
    Mechanical Engineer
    میزان امتیاز
    0
    با تشکر
    عذر می خوام کمی موضوع برای من روشن نبود ( هرچند پستهای قبلی هم خوندم ) و مطالب زیر رو دقیق تر عرض می کنم :
    زمان متارکه من با خانوم قبلی دقیقا یکسال پیش می باشد ( چند ماه بعد از اخذ ویزا و ورود اولیه به استرالیا )
    شروع آشنایی با خانوم جدیدم از 10 ماه قبل است و الان دقیقا سه ماه هست که عقد رسمی کردیم ( البته مراسم عروسی حدود سه ماه آینده است )
    در خصوص ارائه مدارک برای صحت رابطه که فرمودید مگر عقدنامه مدرک معتبری نیست ؟ یا با این وجود بازهم نیاز به عکسهای مراسم و مدارکی دال بر وجود ارتباط هست ؟ ( با وجود اینکه تقریبا با هم زندگی می کنیم )
    و چه زمانی حدودا طول میکشه که ویزا برای همسرم صادر بشه ؟
    با تشکر

  3. Top | #103

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط avedin نمایش پست ها
    با تشکر
    عذر می خوام کمی موضوع برای من روشن نبود ( هرچند پستهای قبلی هم خوندم ) و مطالب زیر رو دقیق تر عرض می کنم :
    زمان متارکه من با خانوم قبلی دقیقا یکسال پیش می باشد ( چند ماه بعد از اخذ ویزا و ورود اولیه به استرالیا )
    شروع آشنایی با خانوم جدیدم از 10 ماه قبل است و الان دقیقا سه ماه هست که عقد رسمی کردیم ( البته مراسم عروسی حدود سه ماه آینده است )
    در خصوص ارائه مدارک برای صحت رابطه که فرمودید مگر عقدنامه مدرک معتبری نیست ؟ یا با این وجود بازهم نیاز به عکسهای مراسم و مدارکی دال بر وجود ارتباط هست ؟ ( با وجود اینکه تقریبا با هم زندگی می کنیم )
    و چه زمانی حدودا طول میکشه که ویزا برای همسرم صادر بشه ؟
    با تشکر
    سلام
    حرفتون درسته برای ما عقدنامه کاملا معتبره اما خوب چون عده ای ممکنه فقط یک ازدواج سوری انجام بدن که بتونن از طریق ویزای ازدواج بیان استرالیا،سفارت سخت میگیرهما خودمون عقدنامه و عکس زمان عقد و... فرستادیم اما مجددا تو ایمیلشون مدارک بیشتر خواستن

    Evidence of relationship and communication over the period of the
    relationshiP
    Applicant needs to provide comprehensive evidence which demonstrates
    the nature of their relationship. Examples of this evidence may be:
    evidence of correspondence such as letters, emails, webchat or
    instant messenger logs, telephone accounts showing communication
    between the applicant and spouse over the period of the relationship
    (please note we prefer you send a small selection that shows the
    quality and frequency of your contact over the period of your
    relationship), evidence of joint travel and vacations.
    به خاطر همین تا جایی که میتونین باید نشون بدین رابطتون حقیقیه

    در مورد زمان خیلی متغیره :
    وقتی شما پروندتون رو لاج میکنین تو اون مینویسه زمان عادی بررسی پرونده 1 سال هستش .
    اگه پرونده واسه بررسی بیشتر به دفتر استرالیا فرستاده نشه ، ویزای خانومها طبق روندی که اخیرا بوده اکثرا دو سه ماهه صادر شده هرچند خانومهایی هم دیدم که تا 10 ماه واسشون طول کشیده
    اما اگه پرونده استرالیا فرستاده بشه ، اونطوری که آقای دامون گفتن حدود یکسال طول کشیدنش طبیعیه
    حالا این وسط ممکنه آفیسر تشخیص بده یک نفر چک امنیتی واسش انجام بشه ( هرچند در مورد خانومها خیلی احتمالش کمه ) ، که تو این حالت زمان طولانی تر میشه
    اینم که به استرالیا فرستاده بشه یا نه کاملا بسته به نظر افیسرتون داره ، به خاطر اینکه فاکتورای زیادی وجود داره اصلا نمیشه پیشبینی کرد زمانو
    اما فکر میکنم حداکثرش همون یک ساله

  4. Top | #104

    تاریخ عضویت
    11 2015
    نوشته ها
    8
    تخصص
    Mechanical Engineer
    میزان امتیاز
    0
    متشکرم از راهنماییتون میشه کمی از پروسه و ترتیب کارایی که باید انجام بدم بفرمایید

  5. Top | #105

    تاریخ عضویت
    06 2015
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط avedin نمایش پست ها
    متشکرم از راهنماییتون میشه کمی از پروسه و ترتیب کارایی که باید انجام بدم بفرمایید

    سلام
    خواهش میکنم

    وقتی شما خودتون ویزا دارید و میخواهید برای همسرتون اقدام کنین برای ویزای 309 تقاضا میدین .
    ما برای همسرم به صورت paper مدارک رو تحویل سفارت دادیم مدارک توی لینک زیر کاملا نوشته شده ( یکسری فرم و مدارک )
    Family Migration - Australian Embassy
    تو این فایل لیست کامل مدارک ارائه شده:
    http://iran.embassy.gov.au/files/tra...0Jul%2015.docx
    اما اکثرا دیدم که به صورت آنلاین ( از طریق immiaccount ) اقدام میکنند که اطلاعی از اون ندارم اما اونطور که شنیدم خیلی مشابه همون روش کاغذی هستش فقط همین مدارک آپلود میشه
    ویرایش توسط samanehkh61 : 2015/11/17 در ساعت 11:25 PM

  6. Top | #106

    تاریخ عضویت
    11 2015
    نوشته ها
    8
    تخصص
    Mechanical Engineer
    میزان امتیاز
    0
    بسیار متشکرم

  7. Top | #107

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    23
    تخصص
    civil engineer
    میزان امتیاز
    0
    سلام،
    ما برا ویزا ۳۰۹ همسرم اقدام کردیم ۱۶ آگوست ۲۰۱۵.همه مدارک رو به جز گواهی عدم سؤ پیشینه ما مدارک پزشکی‌ ارائه کردیم. این مدارک به درخواست آفیسر ارائه میشند البته. در حل حاضر خانومم در فنلاند دانشجو هستند و در حال دفاع از تز‌ فوق لیسانس و پروندشون در سفارت استرالیا در برلین رسیدگی می‌شه.برای اینکه خانومم کریسمس اینجا باشند، زنگ زدم به دفتر اداره مهاجرت در لندن و به توصیه مامور اداره مهاجرت در تاریخ ۲۴ نوامبر برای یک ویزا توریستی ۶۰۰ هم اقدام کردیم.
    با توجه به تجربه و آگاهی‌ دوستان ،کسی‌ میدونه که می‌شه امیدوار بود که تا کریسمس ویزا خانومم- دست کم ویزا توریستیشون- بیاد؟
    در ضمن آیتم‌های ریسکی‌ هم نداره پروندمون.

  8. Top | #108

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    180
    تخصص
    -
    میزان امتیاز
    213
    سلام. من پرونده م رو لاج کردم. ویزای 300. الان باید چه مدارکی رو آپلود کنم؟ عکس و بلیط و ... کجا باید آپ کنیم؟ مرسی

  9. Top | #109

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    38
    تخصص
    industrial automation engineer,PLC programmer
    میزان امتیاز
    18
    من شنيدم نبايد دو تا ويزا همزمان تقاضا داد. خطرناكه. بزرگان جواب بدند.
    چون انگار هر كدوم زودتر بياد اون يكي سوخت ميشه.

  10. Top | #110

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    180
    تخصص
    -
    میزان امتیاز
    213
    نقل قول نوشته اصلی توسط Libra نمایش پست ها
    سلام. من پرونده م رو لاج کردم. ویزای 300. الان باید چه مدارکی رو آپلود کنم؟ عکس و بلیط و ... کجا باید آپ کنیم؟ مرسی
    من الان لیستی که تو ایمی اکانت گذاشته رو دیدم. تا کی وقت دارم همه ی این مدارک رو آپلود کنم؟ بعد اینکه آیا همه اش لازمه یا فقط اونهایی که با ویزایی که من اپلای کردم همخوانی داره باید در نظر بگیرم؟ در مورد اون قسمت health assessment هم توضیح بدید ممنون میشم.

صفحه 11 از 26 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •