سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 19 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 190

موضوع: مراحل کلی مهاجرت از طریق تخصص

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    21

    مراحل کلی مهاجرت از طریق تخصص

    به طور کلی مهاجرت از طریق تخصص در مراحل زیر خلاصه می شود
    1- پیش شرط ها : داشتن حداقل های مورد نیاز از لحاظ سطح زبان انگلیسی ، سلامتی ، عدم سوء پیشینه و سابقه کار شما باید دارای یک مدرک آیلتس باشید ( به تازگی مدارک دیگر از جمله تافل نیز مورد قبول می باشد ) که هر 4 مهارت آن 6 و یا بالاتر باشد.
    داشتن سن کمتر از 49 سال .
    شما باید دارای تحصیلات و سابقه کار مرتبط با مشاغل مورد نیاز استرالیا باشید

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2- بررسی امتیاز :
    **شما برای مهاجرت به حداقل امتیاز 60 نیاز دارید.
    روش محاسبه امتیاز : *سن :
    18 تا 24 سال تمام 25 امتیاز
    25 تا 32 سال تمام 30 امتیاز
    33 تا 39 سال تمام 25 امتیاز
    40 تا 44 سال تمام 15 امتیاز
    45 تا 49 سال تمام 0 امتیاز

    *نمره آیلتس : نمره 6 در هر 4 مهارت 0 امتیاز
    نمره 7 در هر 4 مهارت 10 امتیاز
    نمره 8 در هز 4 مهارت 20 امتیاز


    * سابقه کاری در استرالیا :
    1 سال سابقه کار مرتبط در 10 سال گذشته : 5 امتیاز
    3 سال سابقه کار مزتبط در 10 سال گذشته : 10 امتیاز
    5 سال سابقه کار مزتبط در 10 سال گذشته : 15 امتیاز
    8 سال سابقه کار مزتبط در 10 سال گذشته : 20 امتیاز

    * سابقه کاری در خارج استرالیا :
    3 سال سابقه کار مرتبط در 10 سال گذشته 5 امتیاز
    5 سال سابقه کار مرتبط در 10 سال گذشته 10 امتیاز
    8 سال سابقه کار مرتبط در 10 سال گذشته 15 امتیاز

    *مدارک تحصیلی : (شما تنها میتوانید از یک مورد زیر امتیاز کسب کنید )
    مدرک ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی 10 امتیاز
    مدرک diploma گرفته شده در استرالیا 10 امتیاز
    مدرک فنی و حرفه ای ارزیابی شده 10 امتیاز
    مدرک لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا 15 امتیاز
    مدرک دکتری در استرالیا یا خارج استرالیا 20 امتیاز
    نکته : ذکر این نکته ضروری است که برای اخذ امتیاز مدرک باید مدرک مربوطه ( به طور مثال لیسانس ) با یک مدرک استرالیایی مطابقت داشته باشد، در غیر اینصورت مدرک با اعتبار پایین تر ارزیابی شده و امتیاز پایین تری کسب می کند .

    * 2سال تحصیل تمام وقت در استرالیا : 5 امتیاز
    * تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا : 5 امتیاز
    * داشتن یکسال سابقه کار حرفه ای منطبق با تخصص و مدرک در استرالیا : 5 امتیاز
    * مدرک زبان غیر انگلیسی مثلا فارسی ( مدرک ناتی ) : 5 امتیاز
    *امتیاز همسر : 5 امتیاز ( همسر شما باید دو سال سابقه کار مرتبط و حداقل آیلتس 6 داشته باشد )
    * اسپانسر ایالتی : ایالت مربوطه تخصص شما را به عنوان الویت خود اعلام کرده و به ازای 2 سال سابقه کار و زندگی در آن ایالت به شما امتیاز می دهد .( گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا 5 امتیاز --> ویزای 190)
    * گرفتن اسپانسر از مناطق کم جمعیت استرالیا 10 امتیاز --> فقط ویزای 489
    * اسپانسر فامیلی در استرالیا 5 امتیاز --> فقط ویزای 489 ( اقوام درجه یک باید ساکن استرالیا باشند )
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3- ارزشیابی مدارک :در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا جلوی هر نام شغل و مدرک تحصیلی نام سازمانی که باید مدرک تحصیلی شما را ارزیابی کند نوشته شده است.شما باید مدارک لازم را به سازمان مربوطه ارسال کنید تا مدرک تحصیلی شما با مدارک استرالیا معادلسازی شود.مدت زمان ارزشیابی مدارک بین 1 تا 4 ماه و هزینه ارزشیابی مدارک بسته به سازمان بررسی کننده متغیر می باشد .
    فهرست رشته های تحصیلی و سازمان های ارزیابی کننده : http://www.immi.gov.au/asri

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4-EOI :پر کردن آنلاین فرم و قرارگرفتن در لیست انتظار EOI پر کردن آنلاین فرم رایگان می باشد و شما میتوانید همزمان برای چند نوع ویزا در خواست دهید و باید منتظر شوید تا به لاج ( ثبت ویزا ) دعوت شوید ( هنگام تکمیل این فرم و تا زمان دریافت دعوتنامه نیازی به ارسال هیچ مدرکی نمی باشد )
    بعد از درخواست شما و تکمیل فرم EOI ، پرونده شما تا 2 سال در این سیستم قرار می گیرد و در هر زمان از این 2 سال ممکن است شما دعوتنامه را برای تشکیل پرونده ویزا دریافت نمایید .
    بعد از انتخاب پرونده یعنی زمان دریافت دعوتنامه، 60 روز فرصت دارید پرونده خود را برای ویزا تشکیل دهید .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    5-ثبت ویزا در این مرحله باید هزینه ویزا را بپردازید : بابت نفر اول پرونده 3060 دلار استرالیا، بابت همسر 1530 دلار استرالیا و بابت هر فرزتد 765 دلار استرالیا
    درصورتی که از لیست انتظار انتخاب شوید ، 2 ماه وقت دارید مدارک مربوط به امتیازاتی را که ادعا کرده اید تهیه و به صورت آنلاین در سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.
    مدت زمانی که طول میکشد تا اپلیکیشن شما به دست آفیسر برسد حدود 2 ماه می باشد .مدت زمانی که طول میکشد تا اپلیکیشن شما توسط آفیسر بررسی شود خدود 12 ماه می باشد .
    زمان های مذکور حدودی بوده و با توجه به حجم درخواست ها متغیر می باشد .ممکن است آفیسر شما اصل تعدادی از مدارک شما را بخواهد که در این صورت باید با پست آن ها را برای آفیسر ارسال کنید.


    پایان
    ویرایش توسط alibbest59 : 2014/11/11 در ساعت 07:22 AM

  2. 14 کاربر مقابل از alibbest59 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    acefire (2015/02/17),Amin65 (2015/10/04),Aminilo (2015/07/27),Dante (2015/09/13),freedom (2014/12/07),hegza (2015/05/25),mata (2015/02/07),mosafer (2015/06/12),pisces90 (2015/05/25),saharb66 (2015/02/03),shohi (2014/11/30),ميلاد (2016/01/19),حمید (2015/02/17),دامون (2014/11/16)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    سلام ... ممنون از اطلاعات مفیدتون ...
    همیشه تو ذهنم بود کاش یه guide line خوب و دقیق از 0 تا 100 روند مهاجرت قدم به قدم داشتم. به طوری که وقتی میدادیش به یکی که هیچ چیزی از مهاجرت نمیدونه با خوندنش نسبت به این موضوع مهاجرت احساس آرامش کنه! ... هرچند که این چیزی که نوشتید خیلی کلیه ولی همینم تا حدی مفیده
    ایشالا اگه پایه باشی با کمک هم بتونیم اینکارو بکنیم
    چندتا سوال دارم من:

    من 2 روزه که 3558 دلار پروندمو پرداخت کردم و یه رسید ایمیل کرد واسم ولی هنوز پول کم نشده از حسابم
    1- به نظرت چیکار کنم؟ میل بزنم بگم که من پرداخت کردم پس چی شده یا صبر کنم؟
    و در عین حال state پرونده به "in progress" عوض شده و قسمتی برای آپلود مدارک گذاشته که تو عنوانش همونطور که تو عکس مشخصه نوشته "Processing - Please wait for the department to contact you"
    2- به نظرتون این یعنی چی؟ چه مکاتبه ای منظورشه؟
    3- چرا همه ی مدارک رو زده "Recommended" ؟ به نظرت الآن باید مدارکمو آپلود کنم؟
    4- منی که واسه سابقه کار claim نکردم و امتیازی هم نمیخوام بگیرم باید نامه سابقه کاری که به ACS دادم رو آپلود کنم یا نه؟
    5- HAP ID واسه Health Check رو از کجا بگیرم؟

    مرسی
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    • نوع فایل: png immi.png (75.0 کیلو بایت, 61 نمايش)
    • نوع فایل: png immi.png (74.2 کیلو بایت, 964 نمايش)
    ویرایش توسط mohammad_eslami : 2014/11/26 در ساعت 10:44 PM

  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    گاهی اوقات پیش میاد که به دلیل مسائل بانکی پول دیرتر از حسابتون خارج بشه .
    هر فایلی که فکر میکنید لازمه و اماده کردید رو آپلود کنید . اگر از امتیاز سابقه کار استفاده نکردید ، نگرانش نباشید و فعلا نفرستید چیزی.
    فعلا برای انجام تست پزشکی عجله نداشته باشید و روی تکمیل آپلود اطلاعات و همینوطور فرم 80 و 1221 کار کنید .

  5. 3 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/26),shohi (2014/11/30),حمید (2015/02/17)

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    گاهی اوقات پیش میاد که به دلیل مسائل بانکی پول دیرتر از حسابتون خارج بشه .
    هر فایلی که فکر میکنید لازمه و اماده کردید رو آپلود کنید . اگر از امتیاز سابقه کار استفاده نکردید ، نگرانش نباشید و فعلا نفرستید چیزی.
    فعلا برای انجام تست پزشکی عجله نداشته باشید و روی تکمیل آپلود اطلاعات و همینوطور فرم 80 و 1221 کار کنید .
    مرسی سرعت
    فرم 80 رو تونستم پیدا کنم ولی 1221 رو از کجا وردارم؟
    پس با این قسمت "organize your health examination" فعلاً کاری نداشته باشم؟ چون اون تو یه سری سوال پزشکی پرسیده آخه و نوشته که باید submit کردش وگرنه ال میکنیم بل میکنیم!

  7. Top | #5

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gabric نمایش پست ها
    مرسی سرعت
    فرم 80 رو تونستم پیدا کنم ولی 1221 رو از کجا وردارم؟
    پس با این قسمت "organize your health examination" فعلاً کاری نداشته باشم؟ چون اون تو یه سری سوال پزشکی پرسیده آخه و نوشته که باید submit کردش وگرنه ال میکنیم بل میکنیم!
    پای کامپیوترم .
    فرم 1221 : www.immi.gov.au/allforms/pdf/1221.pdf
    فعلا نگران تست پزشکی نباش.

  8. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/26),shohi (2014/11/30)

  9. Top | #6

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    پای کامپیوترم .
    فرم 1221 : www.immi.gov.au/allforms/pdf/1221.pdf
    فعلا نگران تست پزشکی نباش.

    راستی تو قسمت مدرک آیلتس یک Certified Copy از کارنامه آیلتسم آپلود کنم؟
    آخه یادمه بچه ها میگفتن باید از مرکز آزمون درخواست کنیم که خودشون یه کارنامه واسه استرالیا ارسال کنن!

  10. Top | #7

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gabric نمایش پست ها
    راستی تو قسمت مدرک آیلتس یک Certified Copy از کارنامه آیلتسم آپلود کنم؟
    آخه یادمه بچه ها میگفتن باید از مرکز آزمون درخواست کنیم که خودشون یه کارنامه واسه استرالیا ارسال کنن!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gabric نمایش پست ها
    راستی تو قسمت مدرک آیلتس یک Certified Copy از کارنامه آیلتسم آپلود کنم؟
    آخه یادمه بچه ها میگفتن باید از مرکز آزمون درخواست کنیم که خودشون یه کارنامه واسه استرالیا ارسال کنن!
    Gabric عزیز،
    در جواب سوالتون چند نکته به نظرم رسید که برای خودم هم وکیل
    اینکارها رو انجام داده، (دامون عزیز لطف میکنید تصحیح بفرمایند اگه بنده جایی رو بنده اشتباه میگم):
    Certified Copies معمولا برای مدارکی هست که ترجمه میشن و نیازه یک مهر مثل مهر دادگستری، صحت اون اطلاعات رو تایید کنه. مانند: شناسنامه، مدارک دانشگاهی، کارت پایان خدمت و ... (هر چند مدارک انگلیسی خاصی هم احتمالا هستند که نیاز به Certify شدن داشته باشن).
    در مورد آیلتس صراحتا در سایت سازمان مهاجرت قید شده که:
    You only need to provide the Test Report Form (TRF) Number or test registration number that is on your English language test certificate
    که معنیش اینه که یک اسکن رنگی معمولی از TRF شما کفایت میکنه و Certified Copy لازم نیست.

    در مورد ارسال TRF مستقیما توسط Centre من تنها یکبار و اونم سال 2013 برای سازمان مهندسین اینکار رو انجام دادم که اونوقت در Guideline اینجوری گفته بود:

    You must arrange for an original IELTS Test Report Form (TRF) to be sent to Engineers Australia directly from the Test Centre. Certified copies are not acceptable
    جالبه که امسال حتی این سازمان هم دیگه نمیخواد که مستقیما Centre واسشون TRF رو ارسال کنه و اینجوری Guideline رو تغییر دادند:
    Please Note: Certified copies may be included in your Paper Based Application. Use the address on the application form - see also page 25. For an IELTS Test Report Form to be valid, it must not be more than 2 years old at the date of receipt of the assessment application in this office

    مثل اینکه بالاخره سازمان های مختلف فهمیدند که برای تایید صحت TRF ها به نسخه اصلی نیازی نیست و از طریق سایت هم میشه اون ها رو چک کرد.


    امیدوارم هرچه زودتر پروسه ارسال مدارک رو جلو ببرید و به خواستتون برسید

  11. 6 کاربر مقابل از comet عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Libra (2015/05/19),mata (2015/02/07),mohammad_eslami (2014/11/29),Mr.Puaro (2014/12/02),shohi (2014/11/30),دامون (2014/11/29)

  12. Top | #8

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط comet نمایش پست ها
    Gabric عزیز،
    در جواب سوالتون چند نکته به نظرم رسید که برای خودم هم وکیل
    اینکارها رو انجام داده، (دامون عزیز لطف میکنید تصحیح بفرمایند اگه بنده جایی رو بنده اشتباه میگم):
    Certified Copies معمولا برای مدارکی هست که ترجمه میشن و نیازه یک مهر مثل مهر دادگستری، صحت اون اطلاعات رو تایید کنه. مانند: شناسنامه، مدارک دانشگاهی، کارت پایان خدمت و ... (هر چند مدارک انگلیسی خاصی هم احتمالا هستند که نیاز به Certify شدن داشته باشن).
    در مورد آیلتس صراحتا در سایت سازمان مهاجرت قید شده که:
    You only need to provide the Test Report Form (TRF) Number or test registration number that is on your English language test certificate
    که معنیش اینه که یک اسکن رنگی معمولی از TRF شما کفایت میکنه و Certified Copy لازم نیست.

    در مورد ارسال TRF مستقیما توسط Centre من تنها یکبار و اونم سال 2013 برای سازمان مهندسین اینکار رو انجام دادم که اونوقت در Guideline اینجوری گفته بود:

    You must arrange for an original IELTS Test Report Form (TRF) to be sent to Engineers Australia directly from the Test Centre. Certified copies are not acceptable
    جالبه که امسال حتی این سازمان هم دیگه نمیخواد که مستقیما Centre واسشون TRF رو ارسال کنه و اینجوری Guideline رو تغییر دادند:
    Please Note: Certified copies may be included in your Paper Based Application. Use the address on the application form - see also page 25. For an IELTS Test Report Form to be valid, it must not be more than 2 years old at the date of receipt of the assessment application in this office

    مثل اینکه بالاخره سازمان های مختلف فهمیدند که برای تایید صحت TRF ها به نسخه اصلی نیازی نیست و از طریق سایت هم میشه اون ها رو چک کرد.


    امیدوارم هرچه زودتر پروسه ارسال مدارک رو جلو ببرید و به خواستتون برسید
    مرسی از این توضیح کاملت
    ببین این دقیقا چیزیه که به عنوان توضیحات تو immiaccount نوشته:
    .Provide evidence of the applicant's English language ability
    This may include a certified copy of their International English Language Testing System (IELTS) certification, Occupational English Test (OET) certificate, Test of English as a Foreign Language internet-Based Test (TOEFL iBT) score report or Pearson Test of English Academic (PTE Academic) score report
    ببین به نظر حرفت منطقی میاد ولی من فکر کنم یه مهر ناتی بزنم رو کارنامم بد نباشه.
    راجع به TRF هم که خوب هم اینکه تو اینجوری میگی هم اینکه officially هنوز نخواستن ازم که بدم center واسم آیلتس بفرستن پس همینجا آپلود میکنم.

    حالا من یه سوالی دارم:
    الآن من همه مدارکم رو آپلود کردم ... خوب بعدش چی؟
    کجا باید اعلام کنم که من کارم رو انجام دادم!؟
    الآن من کانفیوزم ... ینی من الآن لاج کردم با این کارم؟؟؟
    خلاصه یکی منو روشن کنه من الآن چی شدم؟؟؟

  13. Top | #9

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    فقط آپلود اسکن کارنامه کفایت میکنه .
    لازم هم نیست که چیزی رو به چایی اعلام کنید . آفیسر که به پروندتون تخصیص داده بشه، خودش مدارک رو چک میکنه و کم و کسر رو بهتون میگه .

  14. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/29),shohi (2014/11/30)

  15. Top | #10

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0
    سلام کسی‌ میتونه یه وکیل قابل اعتماد معرفی کنه. من Professional Engineer (Chemical Engineer) اسس شدم و آیلتس ۷.۵ (با یه اسکیل زیر ۷) دارم. می‌خواستم به یه وکیل درباره شرایط مهاجرت مشورت کنم

صفحه 1 از 19 12311 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •