سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 19 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 190

موضوع: مراحل کلی مهاجرت از طریق تخصص

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط siyak2013 نمایش پست ها
    سلام و درود
    لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
    من برای اسپانسرشیپ نیو ساوت ولز ماه اکتبر 2014 اقدام کردم. ویزای 190. الان فقط باید یه مورد کسری مدرک براشون بفرستم و هزینه 330 دلار اپلیکیشن فی تااسپانسرم تایید بشه . به من 21 روزوقت دادن تا این موارد را ارسال کنم که تنها دو هفتش باقی مونده . تا 5 جولای ، اتمام تعطیلات سال نو میلادی باید مدارکو بفرستم تا اسپانسرشیپ بگیرم. بعد میتونم برای ویزا لاج کنم. ولی به دلایلی میخوام لاج را 5 ماه به تاخیر بندازم. یعنی میخوام 5 ماه دیگه لاج کنم. چه کار باید بکنم؟ میتونم اسپانسر را بگیرم بعد لاج نکنم تا 5 ماه دیگه؟ یا نه بهتر اصلا اپلیکیشن فی را پرداخت نکنم؟ تا اسپانسرم تایید نشه. و دوره بعدی دو باره از نو برای اسپانسر شیپ اقدام کنم که البته مشکلات زیادی داره. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه راهی را به کار ببرم.


    ممنونم.
    منتظر پاسخ دامون عزیزو سایر دوستان محترم هستم.....
    ویرایش توسط siyak2013 : 2014/12/26 در ساعت 09:51 PM

  2. Top | #22

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0
    درود بر آقا دامون
    در خصوص مهاجرت همسرم موضوع رو در صفحه sydney info مطرح کرده که من اینجا برای پاسخ شما دوباره طرح میکنم:
    من 40 روز پیش پروندم رو با جمع امتیاز 65 برای NSW Regional لاج کردم. دلیل انتخاب 489 پیشنهاد وکیل بود چون در دو مرتبه سایت NSW خیلی زود 1000 پرونده رو گرفت و عملاً نتونستم 190 لاج کنم. با 190 ما 60 امتیاز داشتیم و از لحاظ امتیاز مشکلی نبود. به صرف ترس از بسته شدن کل رشتم که مدیریت هتل هست 489 لاج کردسم. انا الآن که شرایط کار رو میبینم کاملاً درست اینه که برای 190 اقدام کنم. حالا اصل سوال اینه:
    1. فوریه 190 سیدنی باز میشه، اگر بشه لاج کرد آیا مشکلی نیست در حین داشتن یک پرونده 489 پرونده 190 لاج کنیم؟
    2. آیا باید از وکیل فعلی کمک بگیریم؟ نظر به حق وکالت ایشون تصمیم داریم 190 رو باایشکن ادامه ندیم (دکتر خاضع)
    پیشاپیش از راهنمایی تون ممنون.

  3. Top | #23

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2628
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzinoz نمایش پست ها
    درود بر آقا دامون
    در خصوص مهاجرت همسرم موضوع رو در صفحه sydney info مطرح کرده که من اینجا برای پاسخ شما دوباره طرح میکنم:
    من 40 روز پیش پروندم رو با جمع امتیاز 65 برای NSW Regional لاج کردم. دلیل انتخاب 489 پیشنهاد وکیل بود چون در دو مرتبه سایت NSW خیلی زود 1000 پرونده رو گرفت و عملاً نتونستم 190 لاج کنم. با 190 ما 60 امتیاز داشتیم و از لحاظ امتیاز مشکلی نبود. به صرف ترس از بسته شدن کل رشتم که مدیریت هتل هست 489 لاج کردسم. انا الآن که شرایط کار رو میبینم کاملاً درست اینه که برای 190 اقدام کنم. حالا اصل سوال اینه:
    1. فوریه 190 سیدنی باز میشه، اگر بشه لاج کرد آیا مشکلی نیست در حین داشتن یک پرونده 489 پرونده 190 لاج کنیم؟
    2. آیا باید از وکیل فعلی کمک بگیریم؟ نظر به حق وکالت ایشون تصمیم داریم 190 رو باایشکن ادامه ندیم (دکتر خاضع)
    پیشاپیش از راهنمایی تون ممنون.
    سلام

    اگر با کد رشته 141311 اقدام کرده اید گزینه داروین رو هم داشتید . من خوودم خیلی با 489 موافق نیستم اما به هرحال انجام شده .در جواب سوالاتتون :
    1- نخیر مشکلی نیست و میتنید اینکار رو بکنید اما حواستون باشه اگر اتفاقا ویزای 190 شما زودتر اومد ( احتمال کم ) ، حتما پرونده 489 رو سریعا ویتدراو کنید که روی ویزای قبلی نیاد .
    2- احتیاجی نیست که از خدمات آنها استفاده کنید ، قائدتا باید نامه اسسمنت شما رو به شما تحویل داده باشند ، خودتون هم میتنید راسا اقدام کنید .

    موفق باشید

  4. Top | #24

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    249
    میزان امتیاز
    147
    سلام دامون جان، وتاسس دو تا آپشن رو پیشنهاد میده : electronic outcome letter , یا printed outcome letter میخواستم ببینم گزینه electronic outcome برای ارائه به DIBP کفایت میکنه؟ یا حتما باید چاپی باشه؟

  5. Top | #25

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaSigol نمایش پست ها
    سلام دامون جان، وتاسس دو تا آپشن رو پیشنهاد میده : electronic outcome letter , یا printed outcome letter میخواستم ببینم گزینه electronic outcome برای ارائه به DIBP کفایت میکنه؟ یا حتما باید چاپی باشه؟
    سلام
    با توجه به اینکه من هم از وت اسس اسسمنت گرفتم جواب میدم
    برای اداره مهاجرت فرقی نمیکنه چون استعلام میکنند. من برای خودم خواستم تا برایم پست کنند. شما به هرحال برای اداره مهاجرت هم نسخه الکترونیکی خواهید فرستاد.
    موفق باشید

  6. Top | #26

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    249
    میزان امتیاز
    147
    ممنون از پاسخت

    فقط یه مساله هست, آیا این نسخه چاپی بعدا جایی به درد آدم میخوره؟ ( چون من ترجیح میدم نسخه الکترونیکی رو بگیرم)
    اگه چاپ شدش بعدا نیاز میشه یا ... اون رو بگیرم.

  7. Top | #27

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaSigol نمایش پست ها
    ممنون از پاسخت

    فقط یه مساله هست, آیا این نسخه چاپی بعدا جایی به درد آدم میخوره؟ ( چون من ترجیح میدم نسخه الکترونیکی رو بگیرم)
    اگه چاپ شدش بعدا نیاز میشه یا ... اون رو بگیرم.
    سلام
    دوست عزیز وقتی شما اسسمنت رو از وت اسس دریافت میکنید تا مدتها (نمیدونم مدتش چقدره ولی برای من هنوز فعاله) وقتی داخل حساب کاربریتون ورود میکنید در قسمت outcome letter میتونید اسسمنت خودتون رو دانلود کنید. هر موقع هم که لازم باشه خوب میتونید پرینت کنید به همین راحتی. نسخه اصلیش هم که من دارم هنوز به درد من نخورده و نمیدونم آیا زمانی به درد خواهد خورد یا نه. بهتره دوستان باتجربه تر جواب بدن.

  8. کاربر مقابل از M.S.T عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Nader aderi (2016/09/10)

  9. Top | #28

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    6
    با سلام<br>سوال من اینه که مرحله اولیه برای گرفتن اسپانسرشیپ به چه صورته؟ <br>مثلاً وقتی کل مدارک مورد نیاز رو داریم، باید به چه صورت و در کدوم سایت دنبال اسپانسرشیپ بود.<br>من برای اسسمنت اقدام کردم ولی هنوز نتیجه اسس رو نگرفتم. آیا من بدون در دست داشتن نتیجه اسس واجد شرایط برای اقدام برای اسپانسرشیپ هستم یا خیر؟

  10. Top | #29

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.kh نمایش پست ها
    با سلام<br>سوال من اینه که مرحله اولیه برای گرفتن اسپانسرشیپ به چه صورته؟ <br>مثلاً وقتی کل مدارک مورد نیاز رو داریم، باید به چه صورت و در کدوم سایت دنبال اسپانسرشیپ بود.<br>من برای اسسمنت اقدام کردم ولی هنوز نتیجه اسس رو نگرفتم. آیا من بدون در دست داشتن نتیجه اسس واجد شرایط برای اقدام برای اسپانسرشیپ هستم یا خیر؟
    خیر
    شما برای اسپانسر گرفتن حتما باید اسسمنت رو گرفته باشید
    برای اسپانسر گرفتن از هر ایالت قوانین متفاوت است و هر ایالتی برای خودش قوانین خاصی دارد. اگر شغل انتخابیتون رو بفرمائید جواب بهتری میگیرید. کلا بدین صورت هست که شما داخل سایت ایالات مختلف میروید و لیست مشاغل مورد نیاز اون ایالت رو چک میکنید که آیا شغل شما در لیست اون ایالت هست یا خیر و بعد از اون شرایط گرفتن اسپانسری رو در سایت مربوطه مطالعه میکنید. خیلی روتین و راحته فقط میبایست صبور باشید و اندگی وقت بگذارید و سایت ها رو بخونید سایت رسمی ایالت های مختلف رو در این پست گذاشتم: مقایسه و انتخاب شهر

  11. Top | #30

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    2
    محل سکونت
    تهران
    تخصص
    محقق در حوزه ی علوم اجتماعی
    میزان امتیاز
    2
    سلام دوستان
    ببخشید مدارک مرحله اول همین هاست :
    1- ترجمه مدرک تحصیلی
    2- ریز نمرات
    3- نامه اشتغال و سابقه
    4- فیش حقوقی
    5- هزینه ی ارزیابی

    مدرک دیگه ای هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 3 از 19 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •