سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 19 از 19 نخستنخست ... 9171819
نمایش نتایج: از 181 به 190 از 190

موضوع: مراحل کلی مهاجرت از طریق تخصص

  1. Top | #181

    تاریخ عضویت
    01 2016
    نوشته ها
    46
    تخصص
    مهندس عمران
    میزان امتیاز
    13
    با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه دوستان
    من تازه عضو مجموعه شدم و یه سوال از خدمتتون داشتم

    من مهندس عمران- 30 ساله -بیشتر از 8 سال سابقه کار مرتبط با بیمه - فارغ التحصیل لیسانس دانشگاه آزاد - ایلتس 6 هستم .
    خودم اون طور که حساب کردم امتیازم 55 هستش می خوام با 189 اقدام کنم 2 راه دارم کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

    1- 5 امتیاز ناتی بگیریم و 60 بشم
    2- برم ترکیه PTE بدم و 65 بشم

    با توجه به این که هر چه امتیاز بالاتر باشه زودتر ویزا می دن اگه 60 بشم خیلی منتظر باید باشم حدوداً چقدر؟ ممکن با 60 و ایلتس 6 اصلاً ندن؟ چکار کنم موندم .
    لطفا راهنماییم کنید.
    خیلی ممنونم

  2. Top | #182

    تاریخ عضویت
    05 2016
    نوشته ها
    1
    تخصص
    مهندس صنایع
    میزان امتیاز
    0

    0 کیلومترها

    سلام دوستان عزیز
    من تازه نیت کردم برای استرالیا اقدام کنم البته همسرم main میشه. از سایت مهاجرت و پیامهای دوستان در forum یه سری اطلاعات کسب کردم. اما دنبال این هستم که یه برنامه زمانی رو دنبال کنم و بدونم از 0 چه کارهایی رو با چه ترتیبی انجام بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  3. Top | #183

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan Atri نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من تازه نیت کردم برای استرالیا اقدام کنم البته همسرم main میشه. از سایت مهاجرت و پیامهای دوستان در forum یه سری اطلاعات کسب کردم. اما دنبال این هستم که یه برنامه زمانی رو دنبال کنم و بدونم از 0 چه کارهایی رو با چه ترتیبی انجام بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سلام دوست عزیز
    مراحل کلی به این ترتیب هستش
    0- چک کردن امتیازات که آیا شما امتیازات لازم رو دارین یا نه (میتونید از این لینک کمک بگیرید www.border.gov.au/Trav/Visa-1/189 در قسمت points test امتیازاتتون رو چک کنید)
    1- مشخص کردن شغل مورد نظر و چک کردن لیست sol و csol (باید حداقل در یکی از این دو لیست وجود داشته باشه و میتونید از لینک زیر کمک بگیرید)
    2- مشخص شدن سایت اسس کننده (میتونید از این سایت کمک بگیرید www.anzscosearch.com )
    3- مراجعه به سایت اسس کننده و مشخص کردن مدارک مورد نیاز جهت اسس
    4- فرستادن مدارک جهت اسسمنت
    5- دریافت اسسمنت و اقدام جهت EOI
    6- دریافت دعوتنامه و اقدام جهت لاج ویزا
    7- گرفتن مدارک مدیکال و سوء پیشینه و ارسال
    8- گرفتن ویزا (مبارک باشه)

    البته فرض بر اینست که شما آیلتس رو گرفتین .

    دوست عزیز اینا خیلی کلیه و در هر مرحله نیاز به کلی سرچ و جمع آوری اطلاعات دارین. اینو بدونید که این پروسه خیلی پروسه طولانی، زمانبر و خسته کننده ایه اما در صورت موفقیت تهش شیرینه. قویا توصیه میکنم یا وکیل بگیرید یا اینکه اطلاعاتتون رو برای کیس خودتون تا میتونید بالا ببرید و بعد اقدام کنید. کوچکترین اشتباه در اوائل کارتون میتونه نتایج بسیار بدی رو در پایان کار به همراه داشته باشه و باعث هدر رفتن هزینه و انرژیتون بشه

    همچنین باید بگم سوالتون خیلی کلی بود و باید بدونید این مواردی که بهتون عرض کردم کیس به کیس متفاوته و تفاوتش خیلی زیاده.

    امیدوارم موفق باشین

  4. 5 کاربر مقابل از M.S.T عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    elaheh84 (2016/05/17),fateme2b (2016/05/15),Libra (2016/05/14),mehran.kh (2016/05/19),Migrant (2016/05/14)

  5. Top | #184

    تاریخ عضویت
    04 2016
    نوشته ها
    2
    تخصص
    network engineer
    میزان امتیاز
    0
    سلام. منم تفریبا صفر کیلومترم. سوالم اینه که بعد از اسس و ساختن EOI باید منتظر دعوتنامه بشم یا باید تو سایت https://www.border.gov.au هم اکانت بسازم؟

  6. Top | #185

    تاریخ عضویت
    03 2015
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    14
    نقل قول نوشته اصلی توسط elaheh84 نمایش پست ها
    سلام. منم تفریبا صفر کیلومترم. سوالم اینه که بعد از اسس و ساختن EOI باید منتظر دعوتنامه بشم یا باید تو سایت https://www.border.gov.au هم اکانت بسازم؟
    اگه منظورتون immiaccount هست بعد از لاج میسازینش. یعنی بعد از اسسمنت، EOI سابمیت میکنین و منتظر دعوتنامه میمونین. وقتی دعوتنامه اومد 60 روز مهلت دارین که لاج کنین (یا Visa Application رو انجام بدین). بعد از اینکه لاج کردین با شماره TRN - Transaction Reference Number میتونین توی سایت immiaccount بسازین.
    Electronics Engineer - ANZSCO 233411
    CDR sent to EA: 8 Oct, 2014 / Assessment letter: 27 Feb, 2015
    4th IELTS (Irsafam-Tehran) 27 Jun, 2015: L 7.5, R 7.5, W 7, S 7
    EOI submission - 189 (60 points): 14 Jul, 2015
    Invitation: 7 Sept, 2015 / Lodge: 2 Nov, 2015
    Medical, PCC, Form 80 & Form 1221 requested: 19 Nov, 2015 / Medical date: 5 Dec, 2015
    Visa granted: 22 Apr, 2016

  7. 2 کاربر مقابل از mehran.kh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    elaheh84 (2016/05/19),mosafer (2016/05/21)

  8. Top | #186

    تاریخ عضویت
    06 2016
    نوشته ها
    2
    تخصص
    برنامه نویس
    میزان امتیاز
    0
    دوستان عزیز، کسی از کشور مالزی، برای استرالیا اقدام کرده است؟ من چند تا سوال داشتم . اگر کسی از دوستان مقیم مالزی بوده/هست، ممنون میشم به بنده یک پیغام بدهد.
    سپاسگذارم

  9. Top | #187

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    47
    تخصص
    مهندس مخابرات
    میزان امتیاز
    8
    سلام دوستان ،يه سوالي داشتم،مديكال بعد از موفقيت آميز بودن چك محل كار هست؟


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    IELTS: 18 feb 2016 L:7.5 R:7 S:8 W:7.5 Irsafam
    Assessment:Sent EA 30 June 2016 Result:14 July 2016
    EOI:subclass-189 point-60 19 july 2016
    Invitation:20 july 2016

  10. Top | #188

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    138
    تخصص
    BS.A
    میزان امتیاز
    60
    سلام،

    من چند ماهی از ابتدای سابقه کاریم بدون بیمه هست... ( البته کاملا قانونی کار میکردم - فیش حقوقی و قرار داد دارم - فقط چون چند ماه اول به صورت آزمایشی بودم - بیمه برایم رد نشده )
    و از طرفی قصد دارم از امتیاز 3 سال سابقه کار استفاده کنم.

    وقتی 3 سال از انتهای سابقه کارم کم میکنم میبینم، حدود یک ماه و سه روز از این سه سال آخر سابقه کارم بدون بیمه است.
    با توجه به اینکه روی همین EOI در تاریخ 20، جولای دعوت نامه گرفتم، به نظر شما ممکن است این موضوع در آینده پرونده من را تحت شعاع قرار دهد ؟

  11. Top | #189

    تاریخ عضویت
    03 2016
    نوشته ها
    20
    تخصص
    production or plant engineer
    میزان امتیاز
    3
    سلام دامون عزیز
    من یه سوال دارم. 4 ماه پیش لاج کردم و مدارکم رو آپلود کردم من کلا 18 سال سابقه کار دارم ولی چون گفته بود 10 سال آخر من همین 10 سال آخر رو سوابقش رو براشون فرستادم ولی هفته پیش ایمیل زدن بهم که تو اینقدر که ادعا کردی مستنداتش رو ارائه نکرد ی از یه طرف یکی از گواهی هایی که براشون ارسال کرده بودم تاریخ پایان نداشت رفتم گواهی جدید از شرکت گرفتک که تو این تاریخ پایان رو زده ولی عنوان شغلیم رو عوض کرده. خنوانش رییس مهندسی صنایع بود ورداشته کرئه رییس مهندسی فرایند. حالا به نظرتون اگه این رو که تازه گرفتم رو آپلود کنم مشکلی ایجاد نمیشه ؟ ممنون

  12. Top | #190

    تاریخ عضویت
    07 2016
    نوشته ها
    31
    تخصص
    مهندس
    میزان امتیاز
    3
    سلام دوستان
    آیا ترجمه مدارک حتما باید مُهر وزارت خارجه هم داشته باشه؟ اگه فقط با مُهر دادگستری ارسال کنیم قبول می کنند ؟
    دوستان اگر کسی میدونه بی زحمت راهنمایی کنه.... سپاس

صفحه 19 از 19 نخستنخست ... 9171819

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •