سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 42

موضوع: پوینت همسر در مهاجرت

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    89
    نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    این که به اداره مهاجرت ربط داره یا نه برام سوال نیست! این که چند سال سابقه کار برای اسسمنت لازمه رو نمیدونم؟
    تو لینک زیر ذکر شده حداقل 5 سال
    Unit Group 2633: Telecommunications Engineering Professionals
    شاید اشتباه می کنم و به سوالی که دارم ربطی نداره!
    کلا اشتباه میکنید و حتی تو لینک خودتون اشاره به پنج سال نکرده.
    This occupation has a level of skill commensurate with a bachelor degree or higher qualification. At least five years of relevant experience may substitute for the formal qualification.
    تو همون لینک خودتون کاملا واضح گفته که در صورت نداشتن formal qualification ممکن است پنج سال سابقه قبول کنند. شما میگید که تحصیلات آکادمیک مرتبط دارند و دیگه اون قسمت "ممکن است" کان لم یکم تلقی میشود.
    ببینید، کلا من باز میگم، شما لینکتون مال اداره مهاجرته، اسسمنت رو مهندسین استرالیا انجام میده و حتی یک روز سابقه لازم نیست. من این رو با اطمینان 100% میگم.مساله خیلی clear هست. شک و شبهه نداره و شما به راحتی اسس را از EA میگیرین.

  2. کاربر مقابل از Newlife عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    hegza (2015/05/29)

  3. Top | #22

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3
    ممنون از جوابتون خیلی خوشحال شدم بوکلت migration skills assessment رو یه نگاه اجمالی انداختم اما نتونستم جواب سوالم رو بگیرم، همونطور که قبلنم گفتم تو یه سری سایتهای فارسی مربوط به مهاجرت گفته بود حداقل یه سال سابقه کار با بیمه لازمه همین مساله برام شک ایجاد کرده بود ! اگر کسی بود که دقیقا از این امتیاز استفاده کرده بود و می شد جزئیاتشو پرسید خیلی خوب می شد.

  4. Top | #23

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    289
    محل سکونت
    Shiraz, Iran
    تخصص
    Construction Project Manager
    میزان امتیاز
    626
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrfar نمایش پست ها
    سلام. برای گرفتن امتیاز همسر هم نیاز به سابقه کار همسر هست هم آیلتس 6. حالا سوال من اینه برای ایلتس 6 باید اورال 6 باشه؟؟ برای ایچ اسکیل حداقلی ذکر شده؟
    همون طور كه دامون نوشتند، سابقه كار فقط در حدي نياز هست كه موسسه اسس كننده براي اسسمنت شما مي خواد و اداره مهاجرت سابقه كار همسر رو نياز نداره. همين كه اسسمنت داشته باشه كافيه (باز تاكيد مي كنم، براي گرفتن اسسمنت يه مقدار سابقه ممكنه نياز باشه كه براي موسسات مختلف و رشته هاي مختلف متفاوته)

    آيلتس براي همسر بايد each skill 6 باشه.

    در صورتي كه امتياز همسر نخواد استفاده بشه اورال 4.5 كافيه. ولي براي كسب امتياز each skill هست.
    پشت درياها شهري ست..... قايقي بايد ساخت.......
    Subclass 189
    Lodge:2014-05-02
    Visa Granted: 2015-02-04

  5. 5 کاربر مقابل از mhd.hdr عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2015/09/05),hegza (2015/05/29),M.S.T (2015/12/11),mehrfar (2015/05/30),Newlife (2015/05/29)

  6. Top | #24

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    58
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    Software Enginner
    میزان امتیاز
    82
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhd.hdr نمایش پست ها
    همون طور كه دامون نوشتند، سابقه كار فقط در حدي نياز هست كه موسسه اسس كننده براي اسسمنت شما مي خواد و اداره مهاجرت سابقه كار همسر رو نياز نداره. همين كه اسسمنت داشته باشه كافيه (باز تاكيد مي كنم، براي گرفتن اسسمنت يه مقدار سابقه ممكنه نياز باشه كه براي موسسات مختلف و رشته هاي مختلف متفاوته)

    آيلتس براي همسر بايد each skill 6 باشه.

    در صورتي كه امتياز همسر نخواد استفاده بشه اورال 4.5 كافيه. ولي براي كسب امتياز each skill هست.

    خیلی ممنون بابت پاسختون.
    subclass 476
    Lodge: 2 Feb 2015............Case officer: 4 March 2015..............Medical and PCC sent: 10 March 2015...........Visa Grant: 12 March 2015

    Subclass 189
    EOI submitted: 15 Feb 2017
    Point claimed: 65
    Software engineer
    Invited: 15 March 2017 ..........Lodge: 19 March 2017......Co Contacted :31 March 2017...Provided documents:10 Ari 2017...
    Visa Grant: waiting


  7. Top | #25

    تاریخ عضویت
    08 2015
    نوشته ها
    6
    تخصص
    web designer& Multimedia Designer
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    اجباري نيست از اين لحاظ كه بايد هزينه إي در زمان صدور ويزا پرداخت گردد.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    در این تایپک آقای دامون فرمودند که آیلتس همسر رو میشه بجاش هزینه اون رو پرداخت کرد . یعنی اگر همسر آیلتس نداشته باشه میشه ؟؟؟؟
    و میزان هزینه اش چقدر هست .
    ممنون

  8. Top | #26

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    342
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    .Net Developer
    میزان امتیاز
    404
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirnit نمایش پست ها
    سلام
    در این تایپک آقای دامون فرمودند که آیلتس همسر رو میشه بجاش هزینه اون رو پرداخت کرد . یعنی اگر همسر آیلتس نداشته باشه میشه ؟؟؟؟
    و میزان هزینه اش چقدر هست .
    ممنون
    در صورتی که بخواهید از 5 امتیاز همسر استفاده کنید، داشتن حداقل چهار تا 6 برای ارزیابی مدرک الزامی هست.
    در صورتی که نخواهید از 5 امتیاز همسر استفاده کنید، یا اورال 4.5 یا حدود 5000 دلار استرالیا هر کدوم که بتونید قابل انتخاب هست.
    GRANT: 19 Nov 2015
    LAND: 27 Mar 2016
    Job: 26 Apr 2016


  9. Top | #27

    تاریخ عضویت
    09 2015
    نوشته ها
    4
    تخصص
    Network Engineer
    میزان امتیاز
    1
    سلام

    برای ویزا Sub 189 می خوام اقدام کنم. یه سوال در مورد امتیاز همسر دارم.

    همسرم لیسانس مدیریت بازرگانی داره و می خواستم بدونم با چه Job Code و چه سازمانی باید مدرکش رو اسس کنه برای گرفتن امتیاز؟

    با تشکر

  10. Top | #28

    تاریخ عضویت
    11 2015
    نوشته ها
    8
    تخصص
    مهندس نرم افزار
    میزان امتیاز
    0
    با سلام خدمت دوستان گرامی،
    من می خواستم بدونم که برای دریافت امتیاز همسر آیا باید همسرم سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی رو هم داشته باشه؟ من همسرم لیسانس و ارشد جفتش دانشگاه سکشن 1 بوده ولی سابقه کار نداره.
    با تشکر فراوان.

  11. Top | #29

    تاریخ عضویت
    03 2015
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    107
    نقل قول نوشته اصلی توسط mr_aliagha نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان گرامی،
    من می خواستم بدونم که برای دریافت امتیاز همسر آیا باید همسرم سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی رو هم داشته باشه؟ من همسرم لیسانس و ارشد جفتش دانشگاه سکشن 1 بوده ولی سابقه کار نداره.
    با تشکر فراوان.
    برای گرفتن امتیاز همسر:
    سه شرط وجود دارد : که یکی داشتن شرط زبان در سطح Competent و بودن در لیست کاندید های شغلی و داشتن اسسمنت از سازمان مرتبط با رشته.

    بر این اساس، شرایط لازم رو باید از وب سایت موسسه اسس کننده دریافت کنید.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    CDR Sent Date: 22-07-2013
    Assessment Result Date: 12-11-2013
    Assessed as: Engineering Technologist
    TehranIELTS: L8 R9 W7 S7 Overall 8
    EOI Submitted 189-65 Point: 03-07-2015
    Invitation: 06-07-2015
    Lodged: 23-07-2015
    CO Allocated: 21-09-2015
    PCC & Medical: 28-09-2015
    Visa Granted: 05-11-2015

  12. Top | #30

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    192
    سلام دوستان
    یک سوال دارم و بسیار قدردان جوابگویی شما عزیزان هستم

    جهت گرفتن امتیاز همسر ، چه زمانی باید آیلتس 6 را ارائه داد؟
    مثلا آیا میتونم در زمان EOI امتیاز همسر رو ادعا کنم و بعد از گرفتن اینویتیشن به آفیسر ارائه بدهم؟؟
    ویرایش توسط M.S.T : 2015/12/11 در ساعت 06:49 PM

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •