سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 42

موضوع: پوینت همسر در مهاجرت

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    35
    محل سکونت
    shiraz
    میزان امتیاز
    10
    دامون عزیز ممنون از پاسختون

  2. Top | #12

    تاریخ عضویت
    02 2015
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    27
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    اجباري نيست از اين لحاظ كه بايد هزينه إي در زمان صدور ويزا پرداخت گردد.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    دامون عزیز ممنون از پاسختون
    Industrial Engineer
    Subclass 189
    EOI submition date: 27 January 2015
    Invitation: 13 February 2015
    Visa application lodgement date: 21 February2015
    Co allocation date: 21 April 2015
    ( adelaide GSM team2)
    Visa grant date: 7 July 2015

  3. Top | #13

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3
    دوستان ممنون میشم هرکی میدونه پاسخ بده.
    برای گرفتن امتیاز همسر، لازمه که پروسه اسسمنت برای مدرک تحصیلی و شرایط کاری همسر هم انجام بشه(با در نظر داشتن اینکه رشته دو نفر از یک لیست باشه) حالا سوال من اینه که شرایط سابقه کار برای اسسمنت همسر چطوره؟ یک سال واقعا کافیه؟ برای من که رشته ام مهندسی برق بوده لازمه CDR بنویسم؟

  4. Top | #14

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3

    سابقه کار لازم برای همسر

    دوستان ممنون میشم هرکی میدونه پاسخ بده.
    برای گرفتن امتیاز همسر، لازمه که پروسه اسسمنت برای مدرک تحصیلی و شرایط کاری همسر هم انجام بشه(با در نظر داشتن اینکه رشته دو نفر از یک لیست باشه) حالا سوال من اینه که شرایط سابقه کار برای اسسمنت همسر چطوره؟ یک سال واقعا کافیه؟ برای من که رشته ام مهندسی برق بوده لازمه CDR بنویسم؟

  5. Top | #15

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3
    آقای دامون فکر کنم فقط شما جواب سوال منو بدونین، میشه بگین واسه اسسمنت همسر چند سال سابقه کار لازمه؟ حتما بیمه باید ارائه بشه؟

  6. Top | #16

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    آقای دامون فکر کنم فقط شما جواب سوال منو بدونین، میشه بگین واسه اسسمنت همسر چند سال سابقه کار لازمه؟ حتما بیمه باید ارائه بشه؟
    اراده مهاجرت چیزی از شما درخواست نمیکنه و نامه اسسمنت و رزومه کفایت میکنه منتها برای گرفتن اسسمنت قائدتا باید شرایط لازم اعمال بشه

  7. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    hegza (2015/05/28)

  8. Top | #17

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3
    آقای دامون ممنون از جوابتون، راستش همین شرایط لازم برای اسسمنت برام سواله! این که برای گرفتن امتیاز همسر سابقه کار چند ساله مورد نیاز هست؟ تو یک سری سایت های فارسی یک سال ذکر شده اما تو داکیومنت های سازمان اسسور مهندسی همچین موردی ندیدم! از طرفی رشته ی من برق مخابرات هستش و تو اون داکیومنت جزء professional engineer محسوب شده و گفته حداقل 5 سال سابقه کارنیاز داره ولی برای امتیاز همسر به نظر منطقی نمیاد ؟ می خواستم ببینم نظر شما چیه؟

  9. Top | #18

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    89
    نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    آقای دامون ممنون از جوابتون، راستش همین شرایط لازم برای اسسمنت برام سواله! این که برای گرفتن امتیاز همسر سابقه کار چند ساله مورد نیاز هست؟ تو یک سری سایت های فارسی یک سال ذکر شده اما تو داکیومنت های سازمان اسسور مهندسی همچین موردی ندیدم! از طرفی رشته ی من برق مخابرات هستش و تو اون داکیومنت جزء professional engineer محسوب شده و گفته حداقل 5 سال سابقه کارنیاز داره ولی برای امتیاز همسر به نظر منطقی نمیاد ؟ می خواستم ببینم نظر شما چیه؟
    کدوم داکیومنت؟به نظرم دامون خوب جواب شما رو داد. شرایط اسسمنت ربطی به اداره مهاجرت نداره.

  10. کاربر مقابل از Newlife عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    hegza (2015/05/29)

  11. Top | #19

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    3
    این که به اداره مهاجرت ربط داره یا نه برام سوال نیست! این که چند سال سابقه کار برای اسسمنت لازمه رو نمیدونم؟
    تو لینک زیر ذکر شده حداقل 5 سال
    Unit Group 2633: Telecommunications Engineering Professionals
    شاید اشتباه می کنم و به سوالی که دارم ربطی نداره!

  12. Top | #20

    تاریخ عضویت
    04 2015
    نوشته ها
    58
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    Software Enginner
    میزان امتیاز
    82
    سلام. برای گرفتن امتیاز همسر هم نیاز به سابقه کار همسر هست هم آیلتس 6. حالا سوال من اینه برای ایلتس 6 باید اورال 6 باشه؟؟ برای ایچ اسکیل حداقلی ذکر شده؟
    subclass 476
    Lodge: 2 Feb 2015............Case officer: 4 March 2015..............Medical and PCC sent: 10 March 2015...........Visa Grant: 12 March 2015

    Subclass 189
    EOI submitted: 15 Feb 2017
    Point claimed: 65
    Software engineer
    Invited: 15 March 2017 ..........Lodge: 19 March 2017......Co Contacted :31 March 2017...Provided documents:10 Ari 2017...
    Visa Grant: waiting


صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •