سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: اقامت دائم برای پدر و مادر

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    656

    اقامت دائم برای پدر و مادر

    اگر دو سوم بچه ها اقامت بگبرن ظاهرا میشه واسه پدر و مادر هم اقامت گرفت؟ درسته؟ شرایطش چیه و ...

  2. 2 کاربر مقابل از mazdak2536 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    cinere (2016/01/14),shima (2015/02/20)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2622
    شرط اول ویزاهای خانوادگی پاس کردن Balance of family test است .
    جدول زیر با چند مثال مشخص میکنه که منظور چیست :
    total number of children Number of children usually resident in Australia Number of children usually resident in countries other than Australia Passes balance of family test
    Country َ1 Country 2' Country3 '
    1 1 Yes
    2 1 1 Yes
    3 1 2 No
    3 1 1 1 No
    4 2 2 Yes
    4 1 1 1 1 No
    4 1 2 1 No
    5 1 1 1 1 1 No
    5 2 1 1 1 Yes
    5 3 2 Yes
    6 2 2 2 No

    دو نوع ویزا داریم :
    ویزای Parent یا Aged Parent که صفهای انتظار بالا دارند و هزینه بسیار پایین . منظور از صف بالا ، بیش از بیست سال انتظار است . هرچند دولت این ویزاها را در سال گذشته لغو کرده بود که موقتا این تصمیم توسط مجلس لغو شد ( تا دو ماه دیگر که مجددا احتمالا لغو شوند )
    ویزاهای Contributory Parent . بسیار سریعتر بررسی میشود ( در حد 1.5 سال ) . چیزی حدود 45 هزار دلار برای هر نفر هزینه دریافت میشود .

  4. 8 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    afshin (2015/09/11),Ally (2015/03/11),cinere (2016/01/14),M.S.T (2015/02/11),mazdak2536 (2015/02/11),Newlife (2015/04/05),saharb66 (2015/09/07),shima (2015/02/20)

  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    249
    میزان امتیاز
    146
    دامون جان برای ویزای contributory parent ، لازمه که بچه ای که ساکن استرالیاست پاسپورت اونجا رو داشته باشه؟ یا مثلا با ویزای 190 هم میشه اقدام کرد؟
    اصلا میشه ادم تا رفت برای والدینش هم درخواست این نوع ویزا رو بده؟

    Visa 190 ACT
    positive assessment : 2015/05/06
    IELTS: R7.5 L8 S7 W7: 2015/06/05
    EOI submitted : 2015/07/15
    Invitation : 2015/08/03
    Lodge: 2015/08/12
    CO: 2015/09/28
    Medical: 2015/10/10
    Visa Granted:2015/11/26

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2622
    برای ویزای cp لازم نیست که شهروند استرالیا باشید اما باید شرط Settle شدن در استرالیا را اعمال کنید که لازمه آ دوسال اقامت در است . داشتن اقامت دائم هم الزامیست .

  7. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    yaSigol (2015/05/11)

  8. Top | #5

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    من ميخوام براي ويزاي non-contibutary parent 103 براي مادرم درخواست كنم منتها از اولين ورودم فقط ١٩ ماه گذشته و قاعدتا بايد تا اكتبر صبر كنم با توجه به اينكه از اول جولاي هزينه اش حدود ٢ برابر ميشه امکانش هست قبل از جولای پرونده رو لاج کرد یا خیر؟

  9. Top | #6

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    374
    سلام خدمت آقای دامون و دیگر دوستان
    ممنون بابت اشتراک گذاری این موضوع
    سوال در مورد اقامت دائم والدین (ویزای 143) داشتم:

    آیا تو این ویزا والدین مشمول دریافت کمک هزینه های سنترلینک میشن؟
    این هزینه به چه صورت باید پرداخت بشه، به صورت یکجا یا مرحله مرحله؟ و با توجه به اینکه سیستم بانکی ایران تحریم هست، چطور این پول رو دریافت میکنند؟
    آیا به غیر از فرزندان مقیم گفته شده در بالا، خود والدین شرایط خاصی باید داشته باشند؟ ازقبیل ساپورت مالی خودشون؟

    سپاس از شما

  10. Top | #7

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2622
    سلام

    اداره مهاجرت از اسپانسر باندی را میگیرد که به مدت ده سال اگر والدین درخواست استفاده از خدمات سنترلینک را بدهند ، در حقیقت از اسپانسر دریافت میشود .
    اما مدیکیر را دریافت میکنند
    هزینه را معمولا از طریق صرافیها انتقال میدهیم و به حساب اداره مهاجرت واریز میکنیم
    شرایط ساپورت مالی چندانی احتیاج نیست

    موفق باشید

  11. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    cinere (2015/05/19)

  12. Top | #8

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    دامون عزيز ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد اگه قبل از ٢٤ ماه حضور در استراليا براي ويزاي والدين اپلاي كنم ايا پرونده ريجكت ميشه ؟


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. Top | #9

    تاریخ عضویت
    05 2015
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    374
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام

    اداره مهاجرت از اسپانسر باندی را میگیرد که به مدت ده سال اگر والدین درخواست استفاده از خدمات سنترلینک را بدهند ، در حقیقت از اسپانسر دریافت میشود .
    اما مدیکیر را دریافت میکنند
    هزینه را معمولا از طریق صرافیها انتقال میدهیم و به حساب اداره مهاجرت واریز میکنیم
    شرایط ساپورت مالی چندانی احتیاج نیست

    موفق باشید
    خیلی ممنونم از پاسخ شما،
    شرایط اسپانسری فرزندان رو توضیح میدید؟
    و اینکه اون باند، چقدر هست؟

    سپاس

  14. Top | #10

    تاریخ عضویت
    07 2015
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    0
    سلام

    اگه کسی الان برای ویزای والدین contributory parent visa sub 143 اقدام کنه می دونید چقدر طول می کشه تا ویزاشون صادر بشه ؟ مرسی
    ویرایش توسط Arvinp : 2015/07/07 در ساعت 08:03 AM

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •