سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 98

موضوع: اسسمنت كامپيوتري ها و برنامه نويسان توسط ACS

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    21

    Question اسسمنت كامپيوتري ها و برنامه نويسان توسط ACS


    سلام دوستان

    برای مهاجرت حتما باید با تکنولوژی های مایکروسافتی کار کرده باشیم یا اگر PHP هم کار کرده باشیم و با developer programmer اقدام کنیم مشکلی پیش نمی آید ؟

    با تشکر از همگی

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    21
    دوستان کسی اطلاعی نداره؟

  3. Top | #3

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,243
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2587
    اينكه با چه تكنولوژيهايي كار ميكنيد مهم نيست در صورتيكه شرح وظايفي مطابق كد رشته مورد نظر به طور مثال developer programmer ، داشته باشيد .
    موفق باشيد.

  4. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    alibbest59 (2014/11/13),ترمه (2015/05/03)

  5. Top | #4

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط alibbest59 نمایش پست ها

    سلام دوستان

    برای مهاجرت حتما باید با تکنولوژی های مایکروسافتی کار کرده باشیم یا اگر PHP هم کار کرده باشیم و با developer programmer اقدام کنیم مشکلی پیش نمی آید ؟

    با تشکر از همگی
    با سلام

    من هم PHP Developer هستم و دقیقا با Developer Programmer خودم رو Assess کردم. همونطور که دامون عزیز گفتن باید شرح وظایفتون رو در جاب لتر ها از روی شرح وظایف Developer Programmer بنویسین و اگر می خواین در مورد خود PHP چیزی بنویسین بیشتر روی تکنولوژی های Backend تاکید کنین مثل Unit Test

  6. Top | #5

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    34
    محل سکونت
    Shiraz
    تخصص
    Software Programmer
    میزان امتیاز
    2

    ACS و ارزیابی شرایط من

    سلام


    ممنون از همه کسایی که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه میذارن


    من مدت زیادی هست که مشغول خوندن کلی سایت و وبلاگ در مورد این چیزا هستم اما یه سری سوالها هست که جوابشون رو پیدا نمی کنم ممنون میشم کسی بتونه کمکی کنه


    اول از همه یه معرفی کلی از شرایطم ، من کارم نرم افزار بوده و هست کار زیاد کردم اما همیشه حالت پروژه ای بوده ، یه 2 سال هست که خودم شرکت زدم و کار کردم اما کارایی که پروژه ای بوده رو قرارداد به اسم شرکت ننوشتیم به خاطر مسایل مالیات و ... اما می تونم اگه لازم باشه برم و قرارداد مجدد بگیرم ، اما بیمم توی سرکت بابام 3 سال رد شده که رسته کاریش ربطی به کامپیوتر نداره اما به عنوان تکنسین کامپیوتر ها ثبت هست و البته یکی دوتا پروژه هم براشون انجام دادم که هنوزم دارن استفاده می کنن ، نکته دیگه اینه که من الان تازه مدرک کارشناسیمو گرفتم ، یعنی همه سوابق کاریم قبل از اخذ مدرک کارشناسیم بوده ! البته مدرک کاردانیم رو حدودا 4 سال پیش گرفتم . زبانم خوبه و آیلتس 7 یا 7.5 رو می تونم بگیرم . همین طور مدارکی از مدیریت صنعتی که زیر نطر وزارت علوم هست دارم و الانم دارم میگذرونم دوره های مربوط به برنامه نویسی های تحت وب . البته مدارکی هم در مورد شبکه سال 2006 از همین سازمان گرفتم .


    امتیاز بندی من تا الان اینجوری هست البته اگه اشتباه نکرده باشم :


    سنم 25 سال هست = 30 امتیاز
    آیلتس 7 = 10 امتیاز
    مدرک تحصیلی دانشگاه سکشن 2 = 10 امتیاز


    الان سوال هایی که من دارم اینا هست :




    1- acs حتما سابقه کاری رو میخواد ؟ بدون سابقه کاری نمیشه اقدام کرد ؟ یعنی فقط مدرک تحصیلی
    2-اگه بدون سابقه کاری میشه اقدام کرد 190 چی ؟ اونم میشه ؟
    3-اگه نه ، چند سال سابقه کاری نیاز داره Acs ؟
    4-وقتی که خودم شرکت داشتم و برای جایی کار نمی کردم چطور باید سابقه کارم رو ثابت کنم ؟
    5-تو چه مرحله از پرونده باید مشخص کنی که همسر هم داری یا نه ؟ اگه وسط کار بخوای تغییر بدی که همسرت رو هم به پرونده اضافه کنی (بدون استفاده از امتیاز همسر) چه کاری باید انجام داد و وقفه ای توی روند کار ایجاد می کنه یا نه ؟


    پیشاپیش ممنون از لطف همگی

  7. Top | #6

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,243
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2587
    سلام

    اون قسمتهایی از سوالاتتون که مرتبط با موضوع هست رو خدمتتون پاسخ میدم .
    اول از همه این لینک رو ببینید:
    https://www.acs.org.au/__data/assets...teria-2014.pdf


    1- بله حتما سابقه کار احتیاج هست . اگر لیسانستون معادل استرالیا نیست و به کارتون ارتباط داره ( به واحدهایی که پاس کرده اید نگاه میکنند ) 5 سال و اگر ارتبط نداره 6 سال . پشنهاد میکنم برای اینکه ریسک نظر اسسو رو کم کنید ،روی شش سال حساب کنید.
    2- متوجه ربط 190 به اسسمنت نشدم .
    3- ر. ک جواب سوال یک
    4- نامه در سربرگ شرکت با امضای یکی دیگر از اعضای شرکت .
    5- لطفا در بخش مرتبط مطرح کنید .
    Registered Migration Agent - Select Visa
    وبلاگ من :http://inside-australia.com/
    آدرس وبسایت شرکت واقع در سیدنی استرالیا : www.selectvisa.com

    وکیل رسمی تایید شده اداره مهاجرت استرالیا
    MARN:1384623
    https://www.mara.gov.au/search-the-r...2-005056ab0eca

    وکیل رسمی تایید شده سازمان مهاجرت نیوزلند
    LICENCE NUMBER: 201501180
    https://iaa.ewr.govt.nz/PublicRegist...mber=201501180

  8. Top | #7

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    34
    محل سکونت
    Shiraz
    تخصص
    Software Programmer
    میزان امتیاز
    2
    یعنی بدون سابقه کار اونم 5 سال گرفتن ویزای 189 یا 190 acs امکان پذیر نیست ؟
    مدرکم کارشناسی نرم افزار هست

  9. Top | #8

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    34
    محل سکونت
    Shiraz
    تخصص
    Software Programmer
    میزان امتیاز
    2
    بعد هیچ جوره نمی تونم از سابقه کاری های قبل از تاریخ اخذ مدرکم استفاده کنم ؟ سابقه های قرارداد پروژه دارم اما بیمم توی یه جای دیگه رد شده
    فکر می کنم بتونم با استفاده از مدرک کاردانیم اسس کنم اما مشکل بیمه و این که شرکتی که توش کار میکردم مال خودم بوده چی میشه

  10. Top | #9

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    342
    محل سکونت
    Melbourne
    تخصص
    .Net Developer
    میزان امتیاز
    397
    نقل قول نوشته اصلی توسط Delphi_Developer نمایش پست ها
    بعد هیچ جوره نمی تونم از سابقه کاری های قبل از تاریخ اخذ مدرکم استفاده کنم ؟ سابقه های قرارداد پروژه دارم اما بیمم توی یه جای دیگه رد شده
    فکر می کنم بتونم با استفاده از مدرک کاردانیم اسس کنم اما مشکل بیمه و این که شرکتی که توش کار میکردم مال خودم بوده چی میشه
    قطعا نمی تونید از سابقه کار قبل از اخذ مدرک استفاده کنید، اگر از مدرک کاردانی استفاده کنید واسس بشید بنابراین دیگه 15 امتیاز بابت مدرک تحصیلی لیسانس نمیگیرید. مشکل بیمه و شرکت خودتون هم هر کدوم داستان هایی نسبتا مفصلی داره البته اگر کلیت مشکل تون حل بشه.

  11. کاربر مقابل از mehran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Delphi_Developer (2015/02/11)

  12. Top | #10

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,243
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2587
    من فقط اين نكته رو تصحيح كنم در نوشته بالا كه اينكه با مدرك فوق ديپلم أسس بشيد ، ميتونيد از ليسانستون ( اگر معادل ليسانس استرالياباشه) استفاده كنيد براي امتياز ١٥ .


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Registered Migration Agent - Select Visa
    وبلاگ من :http://inside-australia.com/
    آدرس وبسایت شرکت واقع در سیدنی استرالیا : www.selectvisa.com

    وکیل رسمی تایید شده اداره مهاجرت استرالیا
    MARN:1384623
    https://www.mara.gov.au/search-the-r...2-005056ab0eca

    وکیل رسمی تایید شده سازمان مهاجرت نیوزلند
    LICENCE NUMBER: 201501180
    https://iaa.ewr.govt.nz/PublicRegist...mber=201501180

  13. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    Delphi_Developer (2015/02/11),r.adiban (2015/02/12)

صفحه 1 از 10 123 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •