سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 38 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 377

موضوع: ويزاي 190 ( اسپانسر ايالتي)

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    19
    با تشکر از راهنمایی شما و سایر دوستان
    پس با این تفاسیر که فرمودید من الان امتیازاتم 55 هست و اگر 5 امتیاز ویزای 190 رو هم اضافه کنم باز هم با 60 امتیازم باید الزاما ایلتس 7 رو بدم . درسته ؟

    می تونم بدونم کدام ایالتها رو چک کردید که ایلتس 7 میخوان ؟ (من هدفم ملبورن و سیدنی هست) و اگه لینکی بدید که بشه criteria رو چک کرد ممنونم

    ضمنا اگر بخوام سابقه کاری از همان 2007 رو ارائه کنم چه مدارکی باید اماده کنم ؟ ایا ارائه بیمه رسمی الزامیه یا میشه قراردادهای سالانه با کارفرمام رو ارائه کنم ؟
    با تشکر

  2. Top | #12

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    193
    من ملبورن و پرث رو چک کردم
    بیمه الزامی نیست

  3. کاربر مقابل از M.S.T عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    r.adiban (2015/01/22)

  4. Top | #13

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    19
    سلام
    چطوری میشه ایالتهایی که اسپانسر میشن رو بررسی کرد
    اگه میشه لینکی که criteria رو میشه بررسی کرد بدید ممنونم

  5. Top | #14

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط roya.adiban نمایش پست ها
    سلام
    چطوری میشه ایالتهایی که اسپانسر میشن رو بررسی کرد
    اگه میشه لینکی که criteria رو میشه بررسی کرد بدید ممنونم
    سلام
    من صحبت های قبلیتون رو با دوستای دیگه خوندم و تقریبا شرایطتون رو درک میکنم ... کلی نگرانی و سوال و ابهام دارید که دنبال جواب قطعی میگردید (نه گفته ها و شنیده ها)!
    جواب قطعی فقط چیزیه که تو سایت سفارت و سایت های مرتبط که اونجا اعلام کرده میشه پیداش کرد. به نظر من اگه خودتون یه وقت مفیدی بزارید و یه گشتی تو سایت Australian Government Department of Immigration and Border Protection بزنید کلی چیز میز مفید گیرتون میاد. البته این به معنی سوال نپرسیدن نیست ... منظور من اینه که خودتون وقتی جواب سوالتون رو پیدا میکنید هم حس بهتری دارید هم مطمئن تره و میتونید اونوقت اینجا سوالای کلیدی تری بپرسید ... بازم میگم منظور صحبتم اصلاً این نیست که اینجا سوال نپرسید ... کلا میگم اینجوری میتونید از وقتتون تو این فروم بهتر استفاده کنید.

    اما راجع به سوالتون:
    من اول رفتم تو سایت سفارت و تو قسمت skill select این مورد رو گشتم دنبالش و اول رسیدم به این لینک:
    Skilled Nominated visa (subclass 190)
    بعد همونجا تو یکی از تب ها این لینکو پیدا کردم:
    I am seeking State or Territory Government Nomination » SkillSelect Support
    بعد میتونید برید تو سایت هر ایالت و تو قسمت Visa & Immigration (یا یه چیزی شبیه به این کلمات که تو سایت هر ایالت متفاوته) requirement های هر ایالت رو بررسی کنید!

    موفق باشید

  6. 2 کاربر مقابل از mohammad_eslami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mata (2015/02/07),r.adiban (2015/01/25)

  7. Top | #15

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط roya.adiban نمایش پست ها
    سلام
    چطوری میشه ایالتهایی که اسپانسر میشن رو بررسی کرد
    اگه میشه لینکی که criteria رو میشه بررسی کرد بدید ممنونم

    راجع به شرایطتون هم من نظرم به ترتیب اولویت اینه:
    1- اگه مشکلی با هزینه امتحان ناتی ندارید ... به شدت پیشنهاد میکنم ناتی بدین و 189 اقدام کنید!
    2- صبر کنید تا سابقه کارتون به حد نساب برسه و با 189 اقدام کنید!
    3- ایالتی پیدا کنید که با آیلتس 6 اسپانسری بده و با 190 اقدام کنید! (واستون مهم نباشه که مثلا ایالتش فلان و بیساره ... فقط اقدام کنید)
    4- آیلتس 7 بگیرید و با 189 اقدام کنید!
    5- ازدواج کنید و برای همسرتون اسس بگیرید و 189 اقدام کنید!

    موفق باشید

  8. 2 کاربر مقابل از mohammad_eslami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    r.adiban (2015/01/25),ترمه (2015/01/25)

  9. Top | #16

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    19
    خیلی ممنون از راهنمایی تون ، واقعا ارزشمند بود
    فقط یک نکته جالب که مدتهاست تو فرومها پرسیدم و حتی از چند وکیل هم پرسیدم ولی نمی دونم چرا جواب درستی نمیدن !
    همشون بهم میگن بهتره ویزای 190 بگیری در حالیکه ظاهرا ویزای 189 خیلی بهتره . اینها میگن تفاوت اخذ ویزای 189 و 190 چیزی حدود یکسال هست و بهتره ویزای 190 رو بگیری چون هییییییچ تفاوتی با 189 نداره و این جوابشون کمی گیج کننده ست
    ایا میشه تفاوت این دوتا ویزا رو دقیقا مشخص کنید ؟ و اینکه اگر من ایلتس 7 بگیرم یا فرض اینکه امتیازاتم رو به 60 برسونم بازم توصیه میکنید 190 بگیرم یا بهتره سوییچ کنم به 189 ؟
    با تشکر از شما

  10. Top | #17

    تاریخ عضویت
    12 2014
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    22
    واسه من هم دقیقا این سوال وجود داره. نتیجه پرس و جوم از ادمای مطلع این بود که از نظر زمانی ۱۸۹ و ۱۹۰ با هم فرق چندانی ندارن (بین یک تا سه ماه ۱۹۰ زودتر تموم میشه مه بستگی به خیلی چیزا داره). من خودم چون برام زودتر لاج کردن اولویت داشت و داره اسسمنت ام که اومد برای ۱۸۹ اقدام خواهم کرد. یا تا اون موقع ایلتس ۷ میگیرم (یه بار تا خالا امتحان دادم نشد) و یا ناتی.

  11. کاربر مقابل از Mosafer_Aus عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    r.adiban (2015/01/25)

  12. Top | #18

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط roya.adiban نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راهنمایی تون ، واقعا ارزشمند بود
    فقط یک نکته جالب که مدتهاست تو فرومها پرسیدم و حتی از چند وکیل هم پرسیدم ولی نمی دونم چرا جواب درستی نمیدن !
    همشون بهم میگن بهتره ویزای 190 بگیری در حالیکه ظاهرا ویزای 189 خیلی بهتره . اینها میگن تفاوت اخذ ویزای 189 و 190 چیزی حدود یکسال هست و بهتره ویزای 190 رو بگیری چون هییییییچ تفاوتی با 189 نداره و این جوابشون کمی گیج کننده ست
    ایا میشه تفاوت این دوتا ویزا رو دقیقا مشخص کنید ؟ و اینکه اگر من ایلتس 7 بگیرم یا فرض اینکه امتیازاتم رو به 60 برسونم بازم توصیه میکنید 190 بگیرم یا بهتره سوییچ کنم به 189 ؟
    با تشکر از شما
    اگر از نظر امتیازی به امتیاز 60 میرسید و رشتتون هم در لیست SOL هست ، دلیلی نداره برای اسپانسر ایاتی اقدام کنید . من بعید میدونم که این تفاوت یکسال اعلام شده صحیح باشه .

  13. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2015/01/25),r.adiban (2015/01/25)

  14. Top | #19

    تاریخ عضویت
    01 2015
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    19
    با تشکر از شما اقای دامون
    با ریپورتی که من دادم فکر میکنم امتیازات فعلی من 55 باشه . درست هست جناب دامون ؟
    حالا اگر فرض رو بر گرفتن ایلتس 7 بذارم پس قطعا ویزای 189 رو بهم پیشنهاد می کنید. درسته ؟

    و سوال بعدی من که متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم این هست که اگر بخوام از ویزای 190 ایالتی استفاده کنم و اون 5 امتیاز رو جبران کنم ایا ایلتس 7 الزامی ست یا برای سیدنی یا ملبورن می تونم با ایلتس 6 اقدام کنم ؟
    با تشکر

  15. Top | #20

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    کد رشتتون چیه ؟
    ملبورن برای اکثر رشته های سطح یک و دو آیلتس هفت میخواد و سیدنی هم که شرایط خودش رو داره .
    به هرحال اگر متونید شصت امتیاز رو به هر طریقی کسب کنید ، ویزای 189 رو پیشنهاد میکنم . دو سه ماه دیتر استرالیا رسیدن باعث مشکل خاصی نمیشه در زندگی کسی .

  16. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    r.adiban (2015/01/25)

صفحه 2 از 38 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •