سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 83 1231151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 828

موضوع: تجربیات و اطلاعات مهاجرتی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599

    Smile تجربیات و اطلاعات مهاجرتی

    فرصت شد تو جای جدید ، بتونم تاپیکی که دوست داشتم رو ادامه بدم .
    چیزی نزدیک به دوساله که بعد از تحصیل در رشته حقوق مهاجرت و طی کردن پیش نیازهای سازمان mara به عضویت این سازمان در آمدم و در نتیجه رسما و قانونا اجازه ارائه مشاوره و خدمات در زمینه مسائل حقوقی منتهی به مقوله مهاجرت و شهروندی استرالیا را دارم .
    از همون ابتدا سعی کردم که به این حرفه دیدگاه صد درصد انتفاعی نداشته باشم و در حد خودم رویکرد به نسبت منفی که در بین دوستان مهاجر ایرانی به این حرفه وجود داشت رو عوض کنم . تعداد زیادی از متقاضیان مهاجرت ممکن است به دلایل مختلف امکان و یا تمایل به استفاده از خدمات وکلای مهاجرت را نداشته باشند که این امر برای آنها در پروسه مهم و سرنوشت ساز مهاجرت ممکن است باعث ایجاد استرس و نگرانی شود .
    بنا را بر این گذاشتم در چند سال اخیر که در حد توان و سوادم به سوالاتی که برای این دوستان در طول مسیر مهاجرت پیش می آید ، پاسخگو باشم . این یک رابطه دو طرفه بوده است . موارد بسیاری پیش آمده که جهت ارائه پاسخ دقیق به سوالات دوستان ، نیاز به مطالعه داشتم و این مطالعه در برخورد با موارد مشابه در پروسه حرفه ای کارم ، برای من راهگشا بوده است و البته امیدوارم که در جهت کم کردن نگرانیهای حقوقی دوستان هم قدمی برداشته باشم .
    به دلیلی تاپیک مشابهی که دو سال گذشته زدیک به چهار هزار نوشته در آن رد و بدل شده بود را رها کردم ولی در این فضا که امیدوارم سالم تر و پربارتر برای همه ما باشد ، فعالیت مشابهی را با کمک دوستان داشته باشیم.
    چند نکته :
    • ممنون میشم که همه دوستان مطلع که میتونند به سوالات پاسخ بدهند همکاری کنند .
    • لطفا سالات اولیه و اینکه آیا امکان مهاجرت دارید یا خیر و یا سوالات در مورد پروسه و زمان بندیها را در تاپیکهای مرتبط اعلام بفرمایید . در این محل سوالات کوچک و مهم ، جواب داده خواهد شد .
    • اگر سوالی واقعا شخصی و خصوصی نیست ، حتما در اینجا مطرح کنید با این امید که پاسخی که دریافت میکنید ، پاسخ دوست دیگری در آنده نیز باشد.

  2. 6 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    HADI2415 (2016/08/16),hegza (2015/05/31),mahdi samiei (2015/05/06),mazdak2536 (2014/12/17),mohamad (2015/04/20),Newlife (2015/06/12)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    21

    سلام

    سلام
    خوشحالم که اینجا میتونیم با شما در ارتباط باشیم. من 2 ماه پیش برای(261313) 190 Vic لاج کردم 6 سال سابقه ارائه دادم که 2 سالش مربوط به شرکتی هست که الان توش کار میکنم آیا تعویض مکان کارم میتونه تو پروسه تاثیر منفی داشته باشه و پروسه رو طولانی کنه؟
    تا کی مهمه که من مشغول به کار باشم تا موقع گرنت یا میشه بعد لاج من یه مدت یا کلا بیکار باشم ؟
    مدت 3 سال در امارات زندگی میکردم اما زیر 18 سال بودم آیا PCC از امارات لازمه ؟
    به دلیل اینکه agent من میگه شیر کردن immi account مشکل سازه خودش فقط بهش دسترسی داره هر درخواستی از اداره مهاجرت به صورت ایمیل داده میشه یا لازمه مدام immiaccount رو چک کرد؟
    نگرانم که بررسی نکنه چون سرش شلوغه و اصلا متوجه حضور آفیسر نشه
    ممنون

  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    نقل قول نوشته اصلی توسط Eliza نمایش پست ها
    سلام
    خوشحالم که اینجا میتونیم با شما در ارتباط باشیم. من 2 ماه پیش برای(261313) 190 Vic لاج کردم 6 سال سابقه ارائه دادم که 2 سالش مربوط به شرکتی هست که الان توش کار میکنم آیا تعویض مکان کارم میتونه تو پروسه تاثیر منفی داشته باشه و پروسه رو طولانی کنه؟
    تا کی مهمه که من مشغول به کار باشم تا موقع گرنت یا میشه بعد لاج من یه مدت یا کلا بیکار باشم ؟
    مدت 3 سال در امارات زندگی میکردم اما زیر 18 سال بودم آیا PCC از امارات لازمه ؟
    به دلیل اینکه agent من میگه شیر کردن immi account مشکل سازه خودش فقط بهش دسترسی داره هر درخواستی از اداره مهاجرت به صورت ایمیل داده میشه یا لازمه مدام immiaccount رو چک کرد؟
    نگرانم که بررسی نکنه چون سرش شلوغه و اصلا متوجه حضور آفیسر نشه
    ممنون
    سلام

    سابقه کار شما تنها تا زمان دریافت دعوتنامه محاسبه میشود و عملا میتوانید که بعد از آن بیکار باشید . البته از لحاظ Credibility ادعای شما ، بهتر است که این اتفاق نیفتد.
    اگر زیر 18 سال بوده اید ، نیازی به چک پلیس نیست معمولا.
    به نظر میرسه agent شما کم لطفی میکنند دوست عزیز . در جلسه ای که اداره مهاجرت سال گذشته immiaccount را معرفی کرد ، اتفاقا خاطرم هست که اصرار داشتند که از کلاینتهاتون بخواید که اونها هم پرونده رو داشته باشند تو اکانت خودشون . به هر حال به نظر من مشکلی نداره و میتونند با شما shareکنند . درخواستها حتما علاوه بر نمایش در اکانت ، به صورت ایمیل هم ارسال میگردند.

    موفق باشید

  5. Top | #4

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    78
    محل سکونت
    Melbourne
    میزان امتیاز
    24
    دامون عزيز خوشحالم که بازم جایی هست که می تونم ازتون راهنمایی بگیرم

    من موقع اسس شدن توسط ea درخواست تاييد سابقه کار ندادم و طبعا توي نامه نتيجه اسسمنت هم اونا هيچي رو بجز مدرکم تاييد نکردن.

    با توجه به اينکه من براي داشتن 60 امتياز، به امتیاز 8 سال سابقه کارم نياز دارم ممکنه بعد از لاج بگن مثلا 2 سال اول کار کردنت پروفشنال نبودي و امتيازم بياد زير 60 و پروندم ريجکت بشه؟
    (چون شنیدم acs دو سال اول سابقه رو قبول نمی کنه)
    البته علاوه بر نامه های اشتغال به کار از همه کارفرماهام، تقریبا 8.5 سال سابقه بيمه هم دارم.

    ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

  6. Top | #5

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    78
    محل سکونت
    Melbourne
    میزان امتیاز
    24
    یک سوال دیگه هم دارم

    توی نامه های اشتغال به کاری که از 3 شرکتی که توشون مشغول بودم گرفتم نوشتن به عنوان "کارشناس کنترل پروژه" اینجا کار می کرده در حالیکه من به عنوان "مهندس صنایع" اسس شدم (البته با ارائه همون نامه ها)
    برای لاج کردن لازمه که دوبارهازشون نامه بگیرم که بنویسن به عنوان "مهندس صنایع" اینجا مشغول بوده یا همونی که نوشتن به عنوان "کارشناس کنترل پروژه" قبوله؟

    بازم ممنون

  7. Top | #6

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    نقل قول نوشته اصلی توسط shohi نمایش پست ها
    دامون عزيز خوشحالم که بازم جایی هست که می تونم ازتون راهنمایی بگیرم

    من موقع اسس شدن توسط ea درخواست تاييد سابقه کار ندادم و طبعا توي نامه نتيجه اسسمنت هم اونا هيچي رو بجز مدرکم تاييد نکردن.

    با توجه به اينکه من براي داشتن 60 امتياز، به امتیاز 8 سال سابقه کارم نياز دارم ممکنه بعد از لاج بگن مثلا 2 سال اول کار کردنت پروفشنال نبودي و امتيازم بياد زير 60 و پروندم ريجکت بشه؟
    (چون شنیدم acs دو سال اول سابقه رو قبول نمی کنه)
    البته علاوه بر نامه های اشتغال به کار از همه کارفرماهام، تقریبا 8.5 سال سابقه بيمه هم دارم.

    ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

    سلام . لطف دارید
    استفاده از سرویس تایید سابقه کار اجباری نیست . مخصوصا بعد از رویکرد جدید انجمن مهندسین ( اسسور ایرانی) ، من به شخصه ترجیح میدهم که کمترین برخورد را با آنها داشته باشم به همین دلیل به شخصه اینکار را برای کلاینتهام انجام نمیدهم مگر در موارد خاص که توضیح میدهم .
    ببینید ، اگر شما این سرویس اضافه را از انجمن مهندسین نگیرید ، اداره مهاجرت باید این بررسی را انجام دهد . معمولا از روی نامه های سابقه کار و تطبیق آن با ANZCO Decription رشته ، اینکار را انجام میدهند و البته در موارد اشکال به سازمانهای اسسور هم مراجعه میکنند . اگر ناهه سابقه کار خوبی ندارید و میخواهید بر اساس CDR از EA تایید سابقه کار بگیرید ، بهتر است که هزینه اضافه را پرداخت کنید مخصوصا در مورد افرادی که بالای هشت سال را ادعا میکنند در غیر اینصورت اجباری نیست ، فقط کمی پروسه پرونده شاید طولانی تر شود ( شاید) .


  8. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    shohi (2014/11/09)

  9. Top | #7

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,245
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2599
    نقل قول نوشته اصلی توسط shohi نمایش پست ها
    یک سوال دیگه هم دارم

    توی نامه های اشتغال به کاری که از 3 شرکتی که توشون مشغول بودم گرفتم نوشتن به عنوان "کارشناس کنترل پروژه" اینجا کار می کرده در حالیکه من به عنوان "مهندس صنایع" اسس شدم (البته با ارائه همون نامه ها)
    برای لاج کردن لازمه که دوبارهازشون نامه بگیرم که بنویسن به عنوان "مهندس صنایع" اینجا مشغول بوده یا همونی که نوشتن به عنوان "کارشناس کنترل پروژه" قبوله؟

    بازم ممنون
    به سوال بالا ارتباط داره .
    اگر عناوین کاری مشخصا بر اساس anzco تهیه شده است که مشکلی نیست در غیر اینصورت کمی تغییر در نامه به شرطی که از واقعیت فاصله نداشته باشد و نامه به حالت جعلی و غیر واقعی نشود ، توصیه میشود.

  10. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    shohi (2014/11/09)

  11. Top | #8

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    78
    محل سکونت
    Melbourne
    میزان امتیاز
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    سلام . لطف دارید
    استفاده از سرویس تایید سابقه کار اجباری نیست . مخصوصا بعد از رویکرد جدید انجمن مهندسین ( اسسور ایرانی) ، من به شخصه ترجیح میدهم که کمترین برخورد را با آنها داشته باشم به همین دلیل به شخصه اینکار را برای کلاینتهام انجام نمیدهم مگر در موارد خاص که توضیح میدهم .
    ببینید ، اگر شما این سرویس اضافه را از انجمن مهندسین نگیرید ، اداره مهاجرت باید این بررسی را انجام دهد . معمولا از روی نامه های سابقه کار و تطبیق آن با ANZCO Decription رشته ، اینکار را انجام میدهند و البته در موارد اشکال به سازمانهای اسسور هم مراجعه میکنند . اگر ناهه سابقه کار خوبی ندارید و میخواهید بر اساس CDR از EA تایید سابقه کار بگیرید ، بهتر است که هزینه اضافه را پرداخت کنید مخصوصا در مورد افرادی که بالای هشت سال را ادعا میکنند در غیر اینصورت اجباری نیست ، فقط کمی پروسه پرونده شاید طولانی تر شود ( شاید) .

    مرسی دامون عزیز از راهنمایی های سودمندتون
    من نامه های اشتغال به کار از هر 4 تا شرکتی که توش کار می کردم دارم که توش شرح وظایف هم داره و طبق همون فرمتی هست که پیشنهاد می کنن باشه.
    ضمنا برای همشون بیمه هم دارم.
    بنابراین دیگه نیازی به نگرانی نیست که مثلا 1-2 سال از این 8 سالی که می خوام رو قبول نکنن؟

  12. کاربر مقابل از shohi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    دامون (2014/11/09)

  13. Top | #9

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    78
    محل سکونت
    Melbourne
    میزان امتیاز
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    به سوال بالا ارتباط داره .
    اگر عناوین کاری مشخصا بر اساس anzco تهیه شده است که مشکلی نیست در غیر اینصورت کمی تغییر در نامه به شرطی که از واقعیت فاصله نداشته باشد و نامه به حالت جعلی و غیر واقعی نشود ، توصیه میشود.
    ممنون بابت لطفتون
    می شه بفرمایید این شرح وظایف شغلی بر اساس ANZco رو از کجا می تونیم پیدا کنیم؟

  14. Top | #10

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    58
    shohi،
    دوست عزیز، شما به سایت ANZSCOsearch | Occupation eligibility Australia Skilled Visa مراجعه کنید و بر اساس اسم رشته یا کد رشته، رشته مورد نظر رو جستجو کنید؛ در مرحله بعد، در قسمت tab آخراز سمت چپ (UNIT GROUP INFO)، میتونید گزینه اول Tasks رو انتخاب کنید و شرح وظایف رو ببینید.
    پیروز و سربلند باشید
    ویرایش توسط comet : 2014/11/09 در ساعت 09:04 PM

  15. 2 کاربر مقابل از comet عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    shohi (2014/11/09),yasser (2015/02/22)

صفحه 1 از 83 1231151 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •