سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 85 نخستنخست 123451353 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 845

موضوع: تجربیات و اطلاعات مهاجرتی

  1. Top | #21

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    180
    تخصص
    Computer Network and Systems Engineer
    میزان امتیاز
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    محمد جان مدارک CCNPو.. رو چه سالی اخذ کردند ؟
    چه دانشگاهی در ارمنستان درس خونده اند ؟
    چند سالشونه ؟
    به طور کلی ACS میدونی که از سابقه کار کم میکنه .
    اگر بخواد با مدرک فوقش اسس بشه ، دوسال لازم دره ( اگر دانشگاه درست و حسابی رفته باشه )
    اگر با مدرک CCNP بخواد اسس شه ، به 5 سال نیاز داره.
    این سابقه کار لازم نیست که حتما بعد از اخذ مدرک باشه .
    ببخشید کمی دیر شد .
    CCNA Routing & Switching, CCNA Security: 2011
    CCNP Routing & Switching: 2012
    دانشگاه Eriicta , وب سایت دانشگاه اروپایی ارمنستان برای ایرانیان – ERIICTA که فکر نکنم دانشگاه معتبری باشه
    30 سال
    مدارک سیسکو رو هم وقتی ارمنستان بود گرفت و واسه قبل رفتنش به ارمنستان سابقه کار بالای 5 سال داره که البته بخشیش با دوره لیسانسش همزمانه، از زمان برگشتش به ایران هم تا بحال دو سال سابقه کار داره.

    این خلاصه شرایطش بود.

  2. Top | #22

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    محمد جان
    اگر سابقه کارمناسب و مرتبط با شبکه بین 2006-2011 داره میتونه روی اسسمنتش حساب کنه . منتها برای گرفتن حداقل 5 امتیاز فکر میکنم به مشکل بر بخوره چون عملا در بهترین حالت فقط دوسالی که بعد از ارمنستان کار کرده رو میتونه حساب کنه . پس باید یکسال صبر کنه .

  3. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    محمد (2014/11/14)

  4. Top | #23

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478
    نقل قول نوشته اصلی توسط دامون نمایش پست ها
    محمد جان مدارک CCNPو.. رو چه سالی اخذ کردند ؟
    چه دانشگاهی در ارمنستان درس خونده اند ؟
    چند سالشونه ؟
    به طور کلی ACS میدونی که از سابقه کار کم میکنه .
    اگر بخواد با مدرک فوقش اسس بشه ، دوسال لازم دره ( اگر دانشگاه درست و حسابی رفته باشه )
    اگر با مدرک CCNP بخواد اسس شه ، به 5 سال نیاز داره.
    این سابقه کار لازم نیست که حتما بعد از اخذ مدرک باشه .
    ببخشید کمی دیر شد .
    مرسی دامون عزیز ...
    آقا شما هم کلا توضیح منو بیخیال شو و 100% به حرف دامون گوش کن

  5. 3 کاربر مقابل از mohammad_eslami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    nima (2015/01/19),محمد (2014/11/14),دامون (2014/11/14)

  6. Top | #24

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gabric نمایش پست ها
    مرسی دامون عزیز ...
    آقا شما هم کلا توضیح منو بیخیال شو و 100% به حرف دامون گوش کن

    حرف شما هم قسمت اعظمش صحیح بود مهندس . اتفاقا خیلی خوبه که لطف میکنید و مشارکت میکنید . من زیاد شده که بعضی چیزها رو نمیدونستم و از بچه ها یاد گرفتم . خیلی از موارد ، ماده قانونی نداره که بخونیم . از تجربه به دست میاد .

  7. 3 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/14),nima (2015/01/19),محمد (2014/11/14)

  8. Top | #25

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    0
    سلام دامون عزیز . یه سوالی دارم که چند وقتیه ذهن منو درگیر کرده .
    ما با ویزای 489 الان تو وسترن استرالیا هستیم . زمانی که ما برای پرمننت اقدام کنیم همونطور که میدانید از امکانات پرمننتی مثل مدیکر و ... میتوان استفاده کرد . حال سوال من اینه که بعد از اتمام دوسال زندگی(و یک سال کار)و اپلای کردن برای پرمننت ویزا، تا زمانی که ویزای پرمننت بیاد آیا ما مجبور در ماندن در رجیونال هستیم یا اینکه میتونیم بریم پرث یا هر شهر دیگه ای ؟
    ممنون و متشکر از توجه شما

  9. Top | #26

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    23

    ارائه مدرک بیشتر

    سلام ممنون میشم کمکم کنید
    من 6 سال سابقه کار دارم که 3 سالش رو ازم قبول کردن از این 3 سال آخر یک سال در شرکت A بودم و بقیه در شرکتی که الان مشغول به کارهستم تا الان تمام نا مه های سابقه کارم رو ارائه دادم و 2تا فیش آخریکه دریافت کردم اما مدارک بیشتر ازم خواستن
    مشکل اینجاس که به شرکت A دسترس ندارم متاسفا نه از یک سالی که براشون کار میکردم 2 ماهش به دلیل تغییر نام شرکت بیمه برام با یک اسم شرکت دیگه رد شده البته در نامه سابقه کارم تمام یک سال رو با نام اولی گرفتم
    الان برای further evidence میخوام ازبیمه نامه بگیرم آیا اون 2 ماه مشکل ساز میشه ؟ من ازشون فیش یا قرارداد ندارم پس بهترین راه برام بیمه هست . اگه فقط توضیح بدم که تغییر نام داده کافیه یا مدرک میخوان؟ به نظرتون چه کار کنم این شرکت ها اگه قراردادی هم بدن بدون مهر و امضاس پس به نظرم بیمه خیلی محکم تره
    ببخشید طولانی شد

  10. Top | #27

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoud-farnaz نمایش پست ها
    سلام دامون عزیز . یه سوالی دارم که چند وقتیه ذهن منو درگیر کرده .
    ما با ویزای 489 الان تو وسترن استرالیا هستیم . زمانی که ما برای پرمننت اقدام کنیم همونطور که میدانید از امکانات پرمننتی مثل مدیکر و ... میتوان استفاده کرد . حال سوال من اینه که بعد از اتمام دوسال زندگی(و یک سال کار)و اپلای کردن برای پرمننت ویزا، تا زمانی که ویزای پرمننت بیاد آیا ما مجبور در ماندن در رجیونال هستیم یا اینکه میتونیم بریم پرث یا هر شهر دیگه ای ؟
    ممنون و متشکر از توجه شما
    سلام

    داستان را اینطور ببینید که تا زمانی که دارای ویزایی هستید باید شرایط آن را احراز کنید . اگر هنوز چهار سال اعتبار ویزای 489 شما تمام نشده ، پس شما عملا با این ویزا در استرالیا هستید و باید شرایط آن را لحاظ کنید . اگر به هر دلیلی شرایط ویزا لحاظ نشد ، اداره مهاجرت میتواند ویزای شما را ابطال نماید .

  11. Top | #28

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط Eliza نمایش پست ها
    سلام ممنون میشم کمکم کنید
    من 6 سال سابقه کار دارم که 3 سالش رو ازم قبول کردن از این 3 سال آخر یک سال در شرکت A بودم و بقیه در شرکتی که الان مشغول به کارهستم تا الان تمام نا مه های سابقه کارم رو ارائه دادم و 2تا فیش آخریکه دریافت کردم اما مدارک بیشتر ازم خواستن
    مشکل اینجاس که به شرکت A دسترس ندارم متاسفا نه از یک سالی که براشون کار میکردم 2 ماهش به دلیل تغییر نام شرکت بیمه برام با یک اسم شرکت دیگه رد شده البته در نامه سابقه کارم تمام یک سال رو با نام اولی گرفتم
    الان برای further evidence میخوام ازبیمه نامه بگیرم آیا اون 2 ماه مشکل ساز میشه ؟ من ازشون فیش یا قرارداد ندارم پس بهترین راه برام بیمه هست . اگه فقط توضیح بدم که تغییر نام داده کافیه یا مدرک میخوان؟ به نظرتون چه کار کنم این شرکت ها اگه قراردادی هم بدن بدون مهر و امضاس پس به نظرم بیمه خیلی محکم تره
    ببخشید طولانی شد
    به نظر میاد که پرونده را لاج کرده اید ، پس از این به بعد نگرانی ، دلیلی ندارد . پشینهاد من به شما اینه که مدرک بیمه را ارسال کنید ، اگر آفیسر سوالی داشت ( که تجربه من میگه ، در این موارد چندان سوال نمیپرسند ) ، به شوال او پاسخ دهید . اگر باز هم از شما دلیل خواست ، فرصت خواهید داشت که روزنامه رسمی تغییر نام را پیدا کنید و ترجمه آن را ارسال کنید.
    به نظرم ، مشکلی که پیش نیامده را حل نکنید .
    و نکته دیگر اینه که تجربه من میگه برای افرادی که فقط از 5 امتیاز سابقه کاری استفاده میکنند ، آفیسرها به ندرت درخواست سابقه بیمه میکنند.

    موفق باشید

  12. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    حمید (2015/02/26)

  13. Top | #29

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    23
    ممنون از پاسختون
    2 ماه پیش لاج کردم آفیسر مدارک بیشتر خواسته برای کارم و من چون قرارداد ندا رم تصمبم گرفتم بیمه که مدرک محکم تری هست ارائه بدم
    شرکت قبلیم کلا هویت رو عوض کرد و 2 ماه برام بایک نام دیگه بیمه رد کرد و مدرکی هم ازشون ندارم
    پس به نظرتون 2 ماه خیلی مهم نیست؟
    از شرکت آخرم چندتا فیش حقوق بگیرم ؟
    ممنون

  14. Top | #30

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    76
    تخصص
    mining engineer
    میزان امتیاز
    37
    سلام
    دامون عزیز
    خیلی خوشحالم که همچین فرمی رو ایجاد کردین
    با امید روزهای خوش
    ارادتمند

صفحه 3 از 85 نخستنخست 123451353 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •