سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 85 نخستنخست 12341252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 845

موضوع: تجربیات و اطلاعات مهاجرتی

  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    225
    محل سکونت
    تهران / ایران
    تخصص
    Civil Engineer
    میزان امتیاز
    193
    سلام دامون عزیز. خیلی خوشحالم از اینکه مجددا می تونیم با شما در ارتباط باشیم. از زمانیکه تصمیم گرفتی دیگه توی اون تاپیک قبلی ننویسی خیلی ها از جمله بنده ناراحت بودیم و حالا که دوباره میبینیمت خیلی خوشحالیم. از صمیم قلب تشکر میکنم که محیطی رو برای تبادل نظر و جواب به سوالات معرفی کردی امیدوارم هرجا هستی خودت و خانواده محترم موفق و سلامت باشید.
    دامون جان چند وقتیه یک سوال برام پیش اومده . و خیلی دنبال جوابش گشتم اما به جایی نرسیدم.
    خانوم من نمایندگی بیمه داره و میخواد برای رشته Insurance Broker ، ANZSCO 222113 اقدام کنه. لیسانس مدیریت بازرگانی داره و . 4.5 سال هم سابقه کار. ما همه مدارک رو آماده و ترجمه کردیم و میخواستیم برای وت اسس ارسال کنیم. از اونجایی که حتما میبایست مدرکشون Highly relevant باشه این سوال برامون پیش اومد که آیا اصلا مدرکش Highly relevant هست یا نه. ما به وت اسس ایمیل دادیم و سوال کردیم اما جوابی که گرفتیم این بود که ما نمیتونیم با ایمیل به شما پاسخ بدیم. بعدش هم گفته بود
    If the qualification is not in a highly relevant field, two years of employment at an appropriate skill level, completed in the last five years which is highly relevant to the nominated occupation is required. This is reduced to one year if there is an additional qualification at least at AQF Certificate IV level in a highly relevant field.
    سوالها :
    1- این جواب یعنی آیا فقط 2 سال سابقه کار نیازه ؟ یا از سابقه کار مورد قبولشون 2 سال کم میکنن (یعنی از 4.5 سال 2 سال کم میشه)؟
    2- از کجا میتونم مطمئن بشم که آیا مدرک لیسانس مدریت بازرگانی در مورد شغل
    Insurance Broker به عنوان highly relevant حساب میشه یا نه ؟

    ببخشید اگه سوالم طولانی شد ولی واقعا همه تلاشم رو برای اینکه بتونم جوابم رو پیدا کنیم کردم و اینجا واقعا آخرین امیدمه .

    ممنون میشم اگه جواب بدید.

  2. کاربر مقابل از M.S.T عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    دامون (2014/11/10)

  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    0

    امکان ارایه شکایت از اداره مهاجرت به سفارت

    سلام دامون عزیز
    یک سوال داشتم من در ماه 21 ام بعد از لاج هستم. ویزا من کلاس 190 است و یک خانواده 4 نفری هستیم. از 28 آگوست دیگر نامه ای دریافت نکرده ام و 1 سپتامبر پرونده من کامل شده است قبل از 1 سپتامبر پول آیلتس همسر را نیز پرداخت کرده ام. دو بار مديکال و سو پیشینه و فرم 80 از سال پیش داده ام. در آخرین پیگیریها از اداره مهاجرت گفتند پرونده شما کامل شده است و فقط نتیجه یک چک دیگر مانده است. چون خبری نشد من به igis شکایت کردم که گفتند در خصوص این پرونده asic پرونده ای ندارد.

    بررسی مجدد کردم متوجه شوم در سایت اداره مهاجرت نوشته شما شکایت یا فیدبک خود را به سفارت استرالیا در تهران می توانید ارجاع دهید. می خواستم ببینم با توجه به اینکه یکی از دوستان می گفت بعد از سکوریتی چک پرونده به سفارت در کشور مربوطه ارجاع می شود طرح موضوع و شکایت بدلیل طولانی شدن پرونده به سفارت استرالیا موثر و مرسوم است یا خیر؟

    در کل چه توصیه ای در این شرایط دارید؟

    ببخشید طولانی شد.

  4. Top | #13

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    سلام M.S.T

    منم خوشحالم که اینجا میبینمتون .
    لازم نیست مدرکشون کاملا مرتبط باشه . خوشبختانه رشته ای که انتخاب کردید ، در گروه C قرار داره و همونطور که خودت گفتی ، حتی اگر مدرک مرتبط هم ندشته باشند با دوسال سابقه کار بهشون اسسمنت رو میدن . تا جایی که ذهنم یاری میکنه وتاسس از سابقه کار کم نمیکنه .
    البته برای اطمینانتون پیشنهاد میکنم از ادوایزری سرویس استفاده کنی : Advisory Service (Skills Assessment for Migration) - VETASSESS . دقیقا جواب این سوالاتت رو رسما میدن .

    موفق باشید.

  5. کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    M.S.T (2014/11/14)

  6. Top | #14

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    0
    سلام جناب دامون. من يه كم در خصوص مسائل مهاجرتي ناآگاه هستم. چون اپليكنت اصلي همسرم است و ايشون به علت كمبود وقت براي اينكار وكيل گرفته ولي متاسفانه فك ميكنم اين آقاي وكيل صرفا نقش پست رو دارن چون تلاشي براي رفع گرههاي پرونده نميكنه و براي مثال شرايط رو در زمانهاي مختلف چك نميكنه كه ببينه آيا اين موكل فرضا با اين شرايط جديد ميتونه پرونده اشو لاج كنه يا نه.
    همسرم متولد 17 خرداد 52 است. 41 سالشه. 14، 15 سال سابقه كار داره. مهندس عمرانه كه فك ميكنم سال قبل بود كه اسس شد. الان مشكل نمره آيلتز داره. دوبار امنحان داده كه هر دوبار نتونست 4 تا 7 بگيره ولي همه رو بالاي 6 شد و اورال 7. الان دوباره مشغول خوندن زبانه براي گرفتن 4 تا 7. اگه اشتباه نكنك ايشون 5 امتياز كم داره به خاطر همين به اين نمره نياز داره. الان در نگاهي به مايگرنت هلپ نميدونم درست متوجه شدم يا نه ايالت نيو سالت ولز با 4 تا 6 اسپانسر ميكرده كه البته ظاهرا خيييلي زود پر ميشه. حالا ميخواستم از شما كمك بگيرم كه آيا من درست متوجه شدم؟ اگر بله آيا ديگه شانسي براي همسرم وجود نداره كه با همين نمره لاج كنه و تنها راه گرفتن همين 4 تا 7 است؟ اين آيلتز شده يه سد بزرگ تو زندگي ما

  7. Top | #15

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    180
    تخصص
    Computer Network and Systems Engineer
    میزان امتیاز
    182
    دامون جان سلام.
    یه سوال در مورد یکی از دوستانم داشتم. این دوست من مثل خودم منتظر ویزای استرالیاست و مثل من 175 و اولویت 5، سال 2009 اقدام کرده بود. سال 2010 واسه کانادا اقدام کرد و ویزاش اومد و تا فوریه باید ورود بزنه. ضمناً به عنوان همراه همسرش با ویزای دانشجویی همسرش 2.5 سال هست که تو بریزبین زندگی می کنه. سوال اینه که باید دریافت ویزای کانادا رو به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کنه که احتمالا جواب مثبته و در این صورت باید از فرم 1022 استفاده کنه یا یه فرم دیگه؟

  8. Top | #16

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    29
    سلام دامون جان.
    مممنون که این تاپیک رو راه انداختی و به همه کمک می کنی.خیر ببینی جوون

  9. کاربر مقابل از davood267 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    دامون (2014/11/10)

  10. Top | #17
    B2

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    سلام خدمت شما دامون عزيز بسيار خوشحال هستم كه اينجا با شما هستم ما قبلا در مايگرنت با هم تماس داشتيم و از راهنمايي شما بهره برديمما ويزاي ازدواج اقدام كرديم 309/100 و الان ١٠ ماه ميگزره و خبري دريافت نكرديم و مديكال و كليه مدارك همون اول بعد از لاج از ما خواسته شد و ما فرستاديم و ٣ ماه پيش اپديت فرم ٨٠ خواستن ، ١٠ روز پيش كه تماس گرفتيم كيس افيسر ما خانم مريم تهراني بودن و به ما گفتن كه پرونده شما در استراليا و با كيس افيسر استراليايي بررسي ميشه ، من ميخواستم نظر شما را بدونم ؟و بدونم اين زمان طبيعي هستش ؟ و بدونم بدترين حالتش چي هست ايا امكان ريجكت شدن در ويزاي ازدواج وجود داره ؟ و ايا سازماني هست كه ما تماس بگيريم و ما درخواست كنيم كار ما را سريعتر انجام بيدن مثلا به سفير ايميل بزنيم يا از اينجور كارا ممنون ميشم راهنمايي كنيد

  11. Top | #18

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    180
    تخصص
    Computer Network and Systems Engineer
    میزان امتیاز
    182
    آیا شخصی با مشخصات زیر شانس اسس شدن توسط ACS و کسب امتیازات لازم از اداره مهاجرت رو داره؟

    1- لیسانس مهندسی معدن از آزاد یزد
    2- فوق لیسانس IT از ارمنستان(2 سال پیش)
    3- سابقه کار قبل و بعد دوره لیسانس و فوق لیسانس در حوزه شبکه و امنیت شبکه
    4- داشتن مدارک CCNA(Routing & Switching), CCNA(Security), CCNP
    5- نکته اینکه از زمان پایان فوق لیسانس که مرتبط هست(لیسانس معدن بوده) فقط دو سال می گذره و احتمالا این بخش از سابقه کار مهم تره.

    ممنون و منتظر پاسخ هستم

  12. Top | #19

    تاریخ عضویت
    11 2014
    نوشته ها
    428
    تخصص
    اطلاعاتی وارد نشده
    میزان امتیاز
    478

    Post

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    آیا شخصی با مشخصات زیر شانس اسس شدن توسط ACS و کسب امتیازات لازم از اداره مهاجرت رو داره؟

    1- لیسانس مهندسی معدن از آزاد یزد
    2- فوق لیسانس IT از ارمنستان(2 سال پیش)
    3- سابقه کار قبل و بعد دوره لیسانس و فوق لیسانس در حوزه شبکه و امنیت شبکه
    4- داشتن مدارک CCNA(Routing & Switching), CCNA(Security), CCNP
    5- نکته اینکه از زمان پایان فوق لیسانس که مرتبط هست(لیسانس معدن بوده) فقط دو سال می گذره و احتمالا این بخش از سابقه کار مهم تره.

    ممنون و منتظر پاسخ هستم
    1- هرکدوم از مدارک CCNA و CCNP به عنوان AQF Diploma ارزیابی میشه.
    2- شما موقع assess باید رشته خودتون رو انتخاب کنید ، این یعنی اگه یکی از رشته های ICT رو انتخاب کردین اون مدرک مهندسی معدن شما اصلا assess نمیشه و بلعکس!
    3- اون مدرک فوق لیسانس رو مطمئن نیستم باید از دامون بپرسید!
    4- اگه واسه ICT اقدام میکنی و میخوای فوق لیسانس رو ارائه بدی اون 2 سال سابقه فکر نکنم assess بشه چون باید 3 سال باشه حداقل.
    5- در کل با این شرایط به خاطر اون 1 سال کمبود سابقه کار assess نمیشه ولی من یه پبشنهادی دارم: کلا بیخیال فوق لیسانس شو و فقط یه CCNP ارائه کن و برو از 18 سالگیت به بعد یه 6 سال سابقه کار جور کن! اینجوری ممکنه assess شی
    ویرایش توسط mohammad_eslami : 2014/11/13 در ساعت 01:41 AM

  13. 2 کاربر مقابل از mohammad_eslami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    محمد (2014/11/13),دامون (2014/11/13)

  14. Top | #20

    تاریخ عضویت
    10 2014
    نوشته ها
    1,249
    محل سکونت
    سیدنی
    تخصص
    Registered Migration Agent
    میزان امتیاز
    2629
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    آیا شخصی با مشخصات زیر شانس اسس شدن توسط ACS و کسب امتیازات لازم از اداره مهاجرت رو داره؟

    1- لیسانس مهندسی معدن از آزاد یزد
    2- فوق لیسانس IT از ارمنستان(2 سال پیش)
    3- سابقه کار قبل و بعد دوره لیسانس و فوق لیسانس در حوزه شبکه و امنیت شبکه
    4- داشتن مدارک CCNA(Routing & Switching), CCNA(Security), CCNP
    5- نکته اینکه از زمان پایان فوق لیسانس که مرتبط هست(لیسانس معدن بوده) فقط دو سال می گذره و احتمالا این بخش از سابقه کار مهم تره.

    ممنون و منتظر پاسخ هستم
    محمد جان مدارک CCNPو.. رو چه سالی اخذ کردند ؟
    چه دانشگاهی در ارمنستان درس خونده اند ؟
    چند سالشونه ؟
    به طور کلی ACS میدونی که از سابقه کار کم میکنه .
    اگر بخواد با مدرک فوقش اسس بشه ، دوسال لازم دره ( اگر دانشگاه درست و حسابی رفته باشه )
    اگر با مدرک CCNP بخواد اسس شه ، به 5 سال نیاز داره.
    این سابقه کار لازم نیست که حتما بعد از اخذ مدرک باشه .
    ببخشید کمی دیر شد .

  15. 2 کاربر مقابل از دامون عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    mohammad_eslami (2014/11/14),محمد (2014/11/13)

صفحه 2 از 85 نخستنخست 12341252 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •